manday 17.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 W weekend poszperam w internecie jak coś znajdę to dam znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 A w ogóle to ja myślę o drabince łazienkowej, bo tylko takie grzejniki mamy, w małej łazience celowo nie ma wcale - będzie tylko jakiś wieszak, raczej też drabinka. A te barierki rzeczywiście piękne, tylko zabierają przestrzeń. My taką będziemy mieć przy schodach na antresolę (jesli kiedykolwiek znajdziemy kogoś, kto zrobi nam nasze dziwaczne w tej chwili schody), a na antresoli albo szkło, albo jakaś metalowa barierka (tu jest problem, bo wolałabym poziome linki, ale to przy dzieciach niebezpieczne...). Mazo, jeśli w małej łazience bedzie kabina to jakoś wciśnij choćby najmniejszy grzejnik na ścianę, choćby i 400watt.Zobaczysz podzielicie sie na korzystających z jednej lub z drugiej łazienki. Co do barierek, to akurat zabiorą przestrzen ok 12 cm-bo tyle mniej więcej trzeba na profile z podwójną obudową k-g. Zawsze chciałam taka mieć odkąd zobaczyłam w klipie G'N'R estranged jako nastolatka. Zresztą tam sa całkiem ładne wnętrza i zewnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 W weekend poszperam w internecie jak coś znajdę to dam znac! koniecznie A co Ty za dywanik chciałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 o masz, szukając grzejników znalazłam piękne barierki http://www.budnet.pl/zdjecia/Iguana_Arco_Plus_text.jpg taką barierkę mają w domu znajomi i rzeczywiście super to wygląda u nas też takie rozwiązanie braliśmy pod uwagę, ale szybko okazało się, że w naszym tramwaju i tak jest wąsko, więc pomysł szybko upadł fajne pojemniki ostatnio w leloju widziałam ale nie wiem, w jakim kolorze poszukujesz? tamte imitowały grube szkło i chyba czarne były albo w inny kolorze, ale bardzo ciemnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.09.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 w naszej łazience grzejnik gdzieś upchałam, ale teraz problem, bo przez te cholerne skosy nie mam gdzie powiesić ręczników kąpielowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 tu na zdjeciu też jest tramwajna grzejnik zakup wieszaczek, albo pólkowieszaczek i sprawa rozwiązana...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.09.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 no jest wąsko, ale za barierką jest przestrzeń, a u mnie klaustrofobii można by dostac nie mogę wieszaczka na grzejnik zamontowac, bo wisi przy samym kiblu i daleko od wanny ... myśle o takiej stojącej kolumnie tylko to z kolei zajmie cenne miejsce na podłodze chyba za oknem będę ręczniki trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Mazo, jeśli w małej łazience bedzie kabina to jakoś wciśnij choćby najmniejszy grzejnik na ścianę, choćby i 400watt.Zobaczysz podzielicie sie na korzystających z jednej lub z drugiej łazienki. Co do barierek, to akurat zabiorą przestrzen ok 12 cm-bo tyle mniej więcej trzeba na profile z podwójną obudową k-g. Zawsze chciałam taka mieć odkąd zobaczyłam w klipie G'N'R estranged jako nastolatka. Zresztą tam sa całkiem ładne wnętrza i zewnetrza Chodziło mi o to, że zabiera przestrzeń nie tak dosłownie, barierka szklana lub jakaś ażurowa nie "zamyka" widoku, nie umiem tego wyjaśnić A grzejnik - myślę, że jakiś zgrabny wieszak wystarczy - mamy tak w tej chwili w łazience, bez podłogówki i bez jakiegokolwiek grzejnika i ręczniki schną, a wyglądają estetyczniej. Ta łazienka jest naprawdę mikroskopijna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 wiem o co chodzi z barierką.Tez sie tego u siebie bałam-zacieśnainie wizualnie przestrzeni.Co do podłogówki to jest to błogosławione ustrojstwo. Ja mam tak, ze w wilgotne dni nawet latem odkręcam grzejniki lazienkowe, a podłogówka nie chodzi. Ręczniki schną powietrze się osusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 a wiecie co ja mam jutro ma śniadanie?smażone maślaczki. Mam nadzieje, ze cebulki wystarczy, bo musimy sie porządnie napchać przed robieniem tego chrzanionego trawnika. Równam i równam i dalej są góry i doliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 U mnie jutro jajecznica z podgrzybkami...Na obiad duszonki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Mysia.... czy ja dobrze kumam, że robią Ci się schody?????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 nie, ale mam juz rysunki, wiem co i jak dalej z tym fantem zrobić. Czekam na konsultację ze stolarzem, zobaczymy co on powie. Narazie stolarze od drzwi powiedzieli, ze dużo z tym zachodu zeby ponaprawiać błędy i nie chce im się bawić w takie rzeczy, ale nie tak to powinno wyglądać. Na podłogi z jatoby też patrzyli krzywo, ale przemilczeli, a ja nie pytałam, bo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 w przerwie zapodaję fotkę mariaż jatoby i betonu:-zginełam w butachhttp://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/26/88/99/1226889996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.09.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.09.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 o żesz w mordkę piękniście to wygląda .... teraz to chyba nie masz już wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 tak, ktoś ma przepiękną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 ooooooooooooo padłam i wstać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 szczena mi opadła śliczna ta łazienka tylko czemu mój mąż nie lubi betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 beton fajny, ale przyznam, że bardziej podoba mi się w zestawieniu z jaśniejszym drewnem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts