DarioAS 12.12.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 cze... Mysia ta kuchnia bardzo ładna jest, nie dziwię się, że jej Ci będzie żal zwłaszcza te przeszkolne szafki po lewej mnie urzekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 moze profilu i łyso, ale ja lubie takie nie zabudowane na maksa kuchnie. Duchu to kej zawitasz u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzwon..jakby cio mosz na priv..number Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mysza masz blat drewniany? jesli tak to jestes z niego zadowolona? jakies sa problemy z nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 cze... Mysia ta kuchnia bardzo ładna jest, nie dziwię się, że jej Ci będzie żal zwłaszcza te przeszkolne szafki po lewej mnie urzekły no jest taka sielska troche, zwlaszcza wieczorkiem jaz zapale w gablotkach lampeczki, bo w dzien szafki jak szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mysza masz blat drewniany? jesli tak to jestes z niego zadowolona? jakies sa problemy z nim? a mam, dębowy jest super super i jeszcze raz super. Trzeba pamietac zeby go czasem zaolejowac, ale on sam w zasadzie przypomina jak sie taki blady robi to go pytam - co jest mój złoty? a on mi na to: ech, napiłbym sie coś. Kupuje ikeowy olej(jakas mieszanka olei jadalnych- 30 zeta) moze i Duch mnie tu zaraz zrr..... ale mowie prawde, jest dobrze. na szmate go zapastuje blacik, zetre nadmiar i ide spac, a rano znów jest pikny jak nowy. Uprzedzam pytanie- koło zlewu tez sie nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No to mnie teraz podkrecilas na taki blacik To teraz musze rozpatrzyc czy biale szafki i blat drewniany czy zostac przy drewnianych frontach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No to mnie teraz podkrecilas na taki blacik To teraz musze rozpatrzyc czy biale szafki i blat drewniany czy zostac przy drewnianych frontach białe, albo off white z drewnem wygląda miodzio, bosko. Wydaje mi sie, ze za duzo dobrego jak jest samo drewno, choc pewnie da sie zrobic cała drewnianą pięknie. Zalezy co chcesz osiągnąć. A co do białych frontów, to jestem zaskoczona, bo nie brudzą sie tak bardzo jak myslałam ze bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jesli mialyby byc drewniane fronty to blat raczej jakis szary bylby, wiec dylemat mam bo boje sie bialych frontow przy moich dzieciaczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.12.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 mnie sie tez po głowie obija gdzieś jasna kuchnia.... teraz mam ciemny brąz, więc na zasadzie przeciwieństw chyba.... ale też mam 2 smuków i ta biel mnie nieco... no odstrasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.12.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Oj tam dziewczyny - dzieciaki paprzą wszystko jak leci, czyż nie? Zresztą chyba szybciej wyrosną z paprania niż my z kuchni za kupę kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jesli mialyby byc drewniane fronty to blat raczej jakis szary bylby, wiec dylemat mam bo boje sie bialych frontow przy moich dzieciaczkach. chyba nie ma sie czego bac. Tez mam dzieciaczka i psa tez mam i męzamam, a kuchnia ma sie dobrze i bardzo łatwo ją przetrzec do czysta bo to gładka melamina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 czesc Wam, ide do szkoły, jak dziecko normalnie, łe, jeden - zero dla nas. Znaczy sie - jedna zmiana poczty sie z nami dogadała, ze bedą cicho po nocach - bo jak byli sie poskarzyc u dyrekcji ze im plecy odpadają, to dyrekcja do nich - prosze bardzo droga wolna, przyjdą nowe panie. szkoda słow. Biedne tez te panie. (Ci co tam na stołkach siedzą nawet dupy do nas nie ruszyli.) Ale dla nas to dobrze. dzisiaj moglismy troche pospac po ludzku i auta w garazu zostawic. Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 czekaj, czekaj.. a po co Ty do tej szkoły idziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 a zebym to ja wiedziała, no chyba pouczyc sie z deko . przyda mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 zapomnialam dodac ze a: przyjechała nowa pralka, ale wypas nie wiedzialam, ze takie wogole są - kupilam oczywiscie przez internet b- przyjechala czarna jak noc lodówka c- mam projekt od architekta, ale widze, ze nikt nie czyta mojego dzienniczka hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 zapomnialam dodac ze a: przyjechała nowa pralka, ale wypas nie wiedzialam, ze takie wogole są - kupilam oczywiscie przez internet b- przyjechala czarna jak noc lodówka c- mam projekt od architekta, ale widze, ze nikt nie czyta mojego dzienniczka hmmm? a właśnie, że niektórzy czytają gdzie zdjęcie tej pralki jest?? i co ona tam ma, że taki wypas Piękne życzonka złóż mężowi ode mnie, sto lat Niech zawsze dostaje takie dobre wiadomości w takim szczególnym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 13.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 piękna kuchnia, zabieraj na plecach ze Sobą. Pralka? jaka pralka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 13.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 a projekt od architekta - też mam (projektowała koleżanka z dawnych lat z liceum, koordynatorem z ramienia Rodziny była żona (jej pomysły zawsze najlepsze...))nie pytaj, co było dalej... może kiedyś założę dziennik i wszystko to opiszę. wszak internet cierpliwy jest i wszystko przyjmie... Ale na pewno będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Nieprawda , że nikt nie czyta Dziennika.Ja czytam , ale nie zawsze się ujawniam Gratulacje Kochana , teraz juz Wam pójdzie z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts