Elena76 21.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 nieźle kreatura dyrektor wyznaje zasadę jak nie kijem to pałą... Kaśka, ale z tym odpadającym tynkiem, to mogłabyś jednak coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 a ja się kłaniam i lecę na ugór, bleee. Potem coś może pogadam. Miłego dnia Wszystkim życzę AAA trawa "red baron" jest krwistoczerwona na jesień. Wygląda bosko. cyknę fotę Myszko, ale pada przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Elena, salę tynkowałam, malowałam, odnawiałam parkiet za własne pieniądze. Ale wiesz, to stary budynek. Tu by się przydał całościowy remont, a nie moje jakieś tam łatanie. Ale sa typy, których nie zadowolisz za nic w świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Red baron, gdyby ktoś byłzainteresowany:http://www.dobrepole.pl/pic/imperata_cylindrica_red_baron_1.2.jpg też chcę taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Elena, salę tynkowałam, malowałam, odnawiałam parkiet za własne pieniądze. Ale wiesz, to stary budynek. Tu by się przydał całościowy remont, a nie moje jakieś tam łatanie. Ale sa typy, których nie zadowolisz za nic w świecie no teraz to osłupiałam zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No tak się pracuje w szkole. Jak sama sobie czegoś nie zrobisz to nie ma. Ja dałam pieniądze, uczniowie robili. Ale wiesz, z jednej strony zalepiłam, a z drugiej odpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 u nas w szkole rodzice zbieraja na malowanie klasy rolety itd zdarza sie ze rodzic zbiera sie 3 razy na rolety bo dziecko zmienia klase a w nowej jeszcze nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No bo Marta takie sa jaja: wymalowałam sobie klase, odnowiłam dekoracje jakies plansze, kupiłam jedną roletę, a uczniowie złozyli się na drugą. Przepracowałam am rok. Potem sala spodobała się vice dyrektorowi i wziął mi ją. Wróciąłm do strej, nieremontowanej..... I od nowa jazda....Ja nie umiem pracować w brudzie wiec sio, do roboty ponownie. Ale rolety gnojkowi zabralam, a co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.09.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Zgroza jakas. Ja pamietam, ze w podstawowce zawsze pod koniec roku przychodzilismy sprzatac klase i mylismy lamperie. :lol2: No kurna tak jakby nie bylo 10 sprzataczek na etacie. Ciekawe, ze w liceum lamperie myly sie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 oo widzę, ze cały dzień wspominki szkolne leciały. Własnie wróciłam z chaszczolandii, która coraz bardziej przypomina cywilizowaną trawolandio-mikswszystkiegocomisiępodobało:sick: Ale dobrze jest.....Przynajmniej w ogrodzie, bo ze schodami łatwo jednak nie będzie. .. Albo poczta nawala, albo firma wenge-mar myśli sobie, ze jak nie odbierze poleconego to go nie było. wiecie-to jak małe dzieci myślą, ze jak zamkną oczy to ich nie widać Z sąsiedniej beczki. Wcale łatwo nie będzie zdjąć te schody. Robota ani łatwa, ani przyjemna. Pociągnie po kieszeni, a i stolarze nie bardzo mają ochote zabierać się do tej roboty, ale zobaczymy. Narazie ręce opadają. Najwyżej firma wenge-mar dostanie większą fakturę za zdjęcie tego syfu z mojego betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 a wyslalas z potwierdzeniem odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.09.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 oczywiście a to sprytna Myszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 a Tobie Paśku juz zaczeli klaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 spoko Mycha dwa razy wysyłasz i po kłopocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 wiesz, jakoś nie czuję, zebym miała kłopot z głowy. zastanawiam się, czy nie sprzedac komus tych schodów, za jakies marne grosze, niech sobie odczyści i zamontuje. Chyba je wystawię na aukcję, a sama doloże i kupię nowy ...dłuższy materiał.Muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 a jaki masz wymiar tych schodów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 najwyraźniej ktoś lubi zabawy w kotka i myszkę tylko tutaj to myszka musi za kotem się uganiać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Patrzcie jaki wątek znalazłam:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?121538-quot-pryszczaty-quot-parkiet-prosba-o-ocene&highlight=drewpoljakie są rady ducha co należy zrobić z partaczami, po czym sam zostawia mi takie same rysy na podłodze, o których pieje, ze są niedopuszczalne i partacza należy ukarać niech płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 dobrze pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts