78mysz 22.09.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Mycha roślinki piękne ale Ty mnie powiedz co Ci tam siedzi na ostatnim zdjęciu pod płotem:jawdrop: eee, zdaje Ci się Wuśka. Tam nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Mycha weź nie wal ściemy pode słupkiem cosik siedzi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.09.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 a ciekawe cóż to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Mycha Ty wredoto:P kura bażanta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.09.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Mycha! Ależ Ty masz pięknie w ogrodzie!!!:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 23.09.2010 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Firma wenge mar miała układać u mnie w listopadzie 250m2 mozaiki. kontakt nie szedł dobrze, raczej oporowo. na wycenę czekałam długo, uwierzyłam że jak taka to musi być cudnie. dzięki nie wiem Komu ani czemu odwiedziłam ten wątek. muszę dziś znaleźć parkieciarza bo Ten opisany nie ma czego u mnie szukać-mam za słabe nerwy. Dzięki za opisanie swoich przejść, być może uratowaliście mi podłogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.09.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ALe pięknie!! Nie wiedziałam, że rozchodnik taki ładny - też chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Firma wenge mar miała układać u mnie w listopadzie 250m2 mozaiki. kontakt nie szedł dobrze, raczej oporowo. na wycenę czekałam długo, uwierzyłam że jak taka to musi być cudnie. dzięki nie wiem Komu ani czemu odwiedziłam ten wątek. muszę dziś znaleźć parkieciarza bo Ten opisany nie ma czego u mnie szukać-mam za słabe nerwy. Dzięki za opisanie swoich przejść, być może uratowaliście mi podłogę! Mam nadzieje, ze uda Ci się znaleźć ekipę, która nie zszarga Ci nerwów i cenowo będzie atrakcyjna. Skoro kontakt oporowy, znaczy, ze są baaaaardzo zajęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Mycha! Ależ Ty masz pięknie w ogrodzie!!!:jawdrop: no, na zdjęciach wszystko wygląda cudnie a Ty dalej nie przyjeżdzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ALe pięknie!! Nie wiedziałam, że rozchodnik taki ładny - też chcę! rozchodnik jest boski.Są teraz piękne odmiany i malusieńkie rojniki tez są fantastyczne. Z dwóch kawałeczków utworzyły mi juz calkiem milusi dywaniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Mycha Ty wredoto:P kura bażanta?? Codziennie do mnie przychodzą podreptać trochę po trawniczku. Oczywiście wchodzą na działkę kulturalnie-przez bramę, potem drepczą klińcem i hop na trawkę. Kaczki znad stawu tez przychodzą na randki i o dziwo też przez bramę A zaskroniec przyłazi wygrzać się na sloneczku przy sianku, ale nie wiem którędy i nornice przełażą pod płotem sąsiadki i myszka mieszka w norce przy ganku-musze teraz uważać, żeby się nie chciała rozgościć w domu na Polnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ło to nie jestem całkiem ślepa:lol2: a na myszki to wiesz kotek najlepciejszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Musze Ci Jonaszka przywiezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Mnie zastanawia inna rzecz. Czy pod taką ilość płyt betonowych jak na tej klatce schodowej nie potrzeba innego czyt. mocniejszego fundamentu? Miałabym obiekcjie montować taki ciążar na ściance działowej z suporka 12cm. Bałabym się, że nie wytrzyma i runie lub będzie pękać. To też mnie troche powstrzymuje przed zmianami u siebie bo płyty miały być na klatce a teraz się troche boję je montować żeby nie przesadzić z ciężarem (spocznik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Mnie zastanawia inna rzecz. Czy pod taką ilość płyt betonowych jak na tej klatce schodowej nie potrzeba innego czyt. mocniejszego fundamentu? Miałabym obiekcjie montować taki ciążar na ściance działowej z suporka 12cm. Bałabym się, że nie wytrzyma i runie lub będzie pękać. To też mnie troche powstrzymuje przed zmianami u siebie bo płyty miały być na klatce a teraz się troche boję je montować żeby nie przesadzić z ciężarem (spocznik). Maylandziu to napewno do mnie? Moje schody mają fundament oparty na ławie- głupi mostek termiczny, zakotwione są w stropie, nie na ściance działowej. Scianka zamontowana jest dodatkowo, żeby wydzielić pralnie. Coś z tym nie tak? Dzisiaj przyszedł kogucik: http://img825.imageshack.us/img825/7008/kogut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 May chodzilo o mocowanie tych plyt betonowych na scianie. jak bylo wklejane z tymi zarowkami i brierkami ze szkla , ze nie do kzdej sciany sie to chyba da zamocowac. beton nie jest lekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 markotka ma rację, o to mi chodziło Bez odniesienia Myszko do Twoich schodów. Ot poprostu mnie zastanawia fakt, czy tak beztrosko mozna sobie wszędzie taką ścianę pierdyknąć bez wcześniejszego wzmocnienia czy przygotowania fundamentu czy ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No widzę, że koguta też masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 eee tam kogut jak kogut ale jak trawki cudnie wyszły:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 markotka ma rację, o to mi chodziło Bez odniesienia Myszko do Twoich schodów. Ot poprostu mnie zastanawia fakt, czy tak beztrosko mozna sobie wszędzie taką ścianę pierdyknąć bez wcześniejszego wzmocnienia czy przygotowania fundamentu czy ściany. aaa, widać juz jestem przewrażliwiona. No cóż ważny aspekt poruszyłyście May i Markociu. To jest ściana nośna z silikatu 24 cm, ale na kleju cienkim. Faktycznie może mi to wszystko pospadać na głowe, zwłaszcza, ze zwieńczenie ściany jest z tego co pamiętam takie trochę byle jakie. Cholera znowu mam problem. To co, zostaje wanga na schody,albo listwy i ....koncepcja runeła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts