wu 30.09.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ja już zeznałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.10.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 spisałam adresy, dziękuję, zaczynam myśleć nad tym jakby to poukładac.A z innej beczki. Potrzebuję nabyć rolety do okien, ale szczerze to wogóle nie wiem czym powinna sie charakteryzować dobra roleta? Jakies mechanizmy są. Który wygodniejszy: sznurkowy czy łańcuszkowy? ynalayam cođ takiego w siecihttp://www.modnefirany.pl/_var/edytor/produkcja/espresso/roleta_szary_400.jpgtrycionka mi sie pryestawila ratunku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Mycha na roletach się nie znam przestawiona klawiaturka to lewy ctrl i shift razem wcisnąć i wróci na miejsce wszystko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.10.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 czcionka - ustaw sobie język na "polski programisty"... ja mam mechanizm sznurkowy, w roletach to jest kilka sznurków razem, średnio wygodne, szczególnie dla posiadaczy kotów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.10.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no, Wusia ma jeszcze prostszy sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Szurku bo ja leniwiec okrutny jestem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.10.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 awatar odzwierciedla ten rys twojej natury, jak patrzę na to psisko to marzy mi się jakaś wygodna kanapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.10.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 raz dwa trzy próba trzcionki. Dziaaaała Dzięki wielkie Wuśko! Sure ja czytałam, ze u ciebie to te rolety muszą być tylko podniesione mój pies wykopał własnie wielką dziurę pod samym wejsciem do domu. Mam taczkę mokrej ziemi na kostce, a kora fruwa na całym obejsciu, grrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ale nie ma za co Myszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.10.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Myszo - kiedyś zapisałam sobie ten adres: http://www.coulisse.pl , chyba były tu jakieś fajne rolety. A jakie chcesz? rzymskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ja tylko wiem, zeby nie kupwac rolet w dekorii, bo sie mozna potem wsciec z tymi sznureczkami, tak mowila Irma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.10.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Myszo - kiedyś zapisałam sobie ten adres: http://www.coulisse.pl , chyba były tu jakieś fajne rolety. A jakie chcesz? rzymskie? fajne, ale jak patrzę na stronę to chyba jednak pewnie cenowo nie dla mnie. Małgoś dzieki, ze dzielisz sie doświadczeniami innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Prosze bardzo. Irma kupowala w stylus.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.10.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ja juz patrzyłam do stylusa. niestety wycofali ten szary kolor co mi sie podobał. Przysłali inne próbki, ale ani zaden gołębi ni inny nie pasuje mi at all, bo sie gryzie z oknami. Znowu mam złe dni. Łażę szukam, zeby coś kupić, ale juz sie tyle róznych rzeczy naszukałam i nie mogę nic dla siebie znaleźć. Albo fason nie taki, albo cena zabija. Jak coś sie u mnie w domu nie zacznie w końcu wykańczać to chyba się sama wykończę. Nie mam ludzi do pracy, nie mam pomysłów, wszystko się wala po kątach i tylko ciągle czegoś szukam. Nie potrafię jakoś zgrać ze sobą elementów. Wpadłam na lampy, które mi sie podobają, ale w rezultacie znów mam problem czy wziąść je do sypialni, czy do hallu, czy do dużego pokoju i nie potrafię sie zająć czym innym i zapomniec. Mam wewnętrzną silną presję, zeby w końcu wykończyć ten dom i skończyć go w cholerę jak juz zaczełam a oto lampy: http://www.lampy-lux.pl/photo/530604810P0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Myszo - kiedyś zapisałam sobie ten adres: http://www.coulisse.pl , chyba były tu jakieś fajne rolety. A jakie chcesz? rzymskie? znam tą stronkę, cuda mają i...moje wymarzone żaluzje ze skóry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.10.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ja juz patrzyłam do stylusa. niestety wycofali ten szary kolor co mi sie podobał. Przysłali inne próbki, ale ani zaden gołębi ni inny nie pasuje mi at all, bo sie gryzie z oknami. Znowu mam złe dni. Łażę szukam, zeby coś kupić, ale juz sie tyle róznych rzeczy naszukałam i nie mogę nic dla siebie znaleźć. Albo fason nie taki, albo cena zabija. Jak coś sie u mnie w domu nie zacznie w końcu wykańczać to chyba się sama wykończę. Nie mam ludzi do pracy, nie mam pomysłów, wszystko się wala po kątach i tylko ciągle czegoś szukam. Nie potrafię jakoś zgrać ze sobą elementów. Wpadłam na lampy, które mi sie podobają, ale w rezultacie znów mam problem czy wziąść je do sypialni, czy do hallu, czy do dużego pokoju i nie potrafię sie zająć czym innym i zapomniec. Mam wewnętrzną silną presję, zeby w końcu wykończyć ten dom i skończyć go w cholerę jak juz zaczełam a oto lampy: http://www.lampy-lux.pl/photo/530604810P0.jpg Hej, to moja lampa! Chyba, bo kilka podobnych na rynku A rolety - drogie? To też nie chcę takich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.10.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 nie wiem Mazo, czy rolety drogie, ale jak sądzę po stronie to oferta skierowana do klientów z trochę wyższej półki, przynajmniej niż moja. Malciu Ty roletę ze skóry aligatora pragniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.10.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ja tam na wysoką półkę też nie sięgam:) Niskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts