malka 02.10.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 e, to dobrze, bo ja w kotłowni jeszcze nie mam :)Znaczy się, ze nadgonisz zaleglości ale ja od kotłowni będę zaczynać A osłonki sa na giełdach kwiatowych, ja akurat na tyskiej bywam, ale myślę,ze na każdej większej giełdzie są dostępne. Nie są to żadne markowe produkty, ale solidnie i ładnie wykonane , no i tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 ale ja od kotłowni będę zaczynać A osłonki sa na giełdach kwiatowych, ja akurat na tyskiej bywam, ale myślę,ze na każdej większej giełdzie są dostępne. Nie są to żadne markowe produkty, ale solidnie i ładnie wykonane , no i tanie eeee w Farszafie takich cen to nie majet. Chyba zamówię u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Małgośka, a czegoż Ty nie nabyłaś kuchni w ikei jak solara po 20 zł wyprzedawali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 to pocykam fotki jak będę następnym razem i coś sobie wybierzesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 o, znalazłam przez przypadek parę fajnych glamourowatych dodatków, jakieś świeczniki i doniczki, jakby kto chciał http://allegro.pl/czarny-swiecznik-z-cyrkoniamia-cyrkonie-diamenciki-i1217425600.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 to pocykam fotki jak będę następnym razem i coś sobie wybierzesz:) naprawde? Kochana jesteś, a jaką masz marze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Małgośka, a czegoż Ty nie nabyłaś kuchni w ikei jak solara po 20 zł wyprzedawali? Teraz mi mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 to pocykam fotki jak będę następnym razem i coś sobie wybierzesz:) Ja tez chce. Ja nie mam czym dojechac na gielde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Końcem października pojadę na pewno, więc jesli będzie coś ciekawego to spędzicie noc odbierając mms-y Mysza, wódkę z ogórem postawisz i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Teraz mi mowisz? przecież trąbiłam o tym wszem i wobec. Może gdzie mają coś jeszcze na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 przecież trąbiłam o tym wszem i wobec. Może gdzie mają coś jeszcze na stanie. A ja nawet nie wiem, jak to wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.10.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 a ja sobie dzisiaj tą Waszą wódkę z ogórkiem zapodałam i jeszcze brata namówiłam no i gęby nam sie cieszom :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Końcem października pojadę na pewno, więc jesli będzie coś ciekawego to spędzicie noc odbierając mms-y Mysza, wódkę z ogórem postawisz i będzie ok ooo, bardzo chętnie.Własnie przywiozłam z domu twoje ulubione....kiszone .Dobrze, ze masz duże auto, to parę sztuk zmieścisz. A swoją drogą to niezły biznes możnaby rozkręcić.Ja widziałam ładną doniczkę za 6 tysi, ale rozumu jeszcze całkiem nie postradałam na szczęście A ciekawie by było gdyby mąż przyszedł do domu i bym powiedziała, ze zamiast rekuperatora dwie nowe osłonki na badyle kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 A ja nawet nie wiem, jak to wyglada... solar to te moje białe fronty. te lepsiejsze, bezuchwytowe. te czarne na wyspie to applad z mdf i normalnie chodzą po ok 40-50 zeta za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 a ja sobie dzisiaj tą Waszą wódkę z ogórkiem zapodałam i jeszcze brata namówiłam no i gęby nam sie cieszom :D:D bosssko, choć to własciwie wódka ślicznej Małpki kudłatej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 solar to te moje białe fronty. te lepsiejsze, bezuchwytowe. te czarne na wyspie to applad z mdf i normalnie chodzą po ok 40-50 zeta za szt. Obawiam sie, ze summa summarum i tak mnie na nie nie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 idę spac, bo mi mąż zapowiedział, ze nie będzie czekał na mnie jutro do południa, a ma jechać po półki do szafy w garderobie. Tak więc jutro wielkie sprzątanie i czystki w mojej szafie, a pojutrze, czas by zadbać o wypełnienie szafy. Nowa szafa, nowe zycie Aaaaa i wysyp opieniek ponoć jest to może co znajdę w lesie. Uwielbiam kapelusiki opieńkowe w jajecznicy. Jak co uzbieram to zamroże na zaś, co by zimą było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2010 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Obawiam sie, ze summa summarum i tak mnie na nie nie stac. myśle ze kup sobie jakies korpusy najpierw chociaż ze 3, potem znowu i znowu, az poskładasz kuchnię. Ja tak robiłam.Masz wymiarową tą kuchnię, ze się bez stolarza obejdzie, czy trzeba niestandardowe szafki lepic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 a ja sobie dzisiaj tą Waszą wódkę z ogórkiem zapodałam i jeszcze brata namówiłam no i gęby nam sie cieszom :D:D mój ślubny dziś na zakupy jechał, to ja mu jeszcze do listy dopisuję - ogrek zielony, on- na mizerię ja - nie , do wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 myśle ze kup sobie jakies korpusy najpierw chociaż ze 3, potem znowu i znowu, az poskładasz kuchnię. Ja tak robiłam.Masz wymiarową tą kuchnię, ze się bez stolarza obejdzie, czy trzeba niestandardowe szafki lepic? Trzeba niestandardowe, mam 100 roznych zakamarow... Mam sekretna koncepcje, ale nie wiem, czy mi sie w tym zyciu ja uda zrealizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts