nitubaga 14.12.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 ja tez jestem... ino nie zawsze piszem że jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.12.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 nio heeeej..mysia jutro rankiem zadzwoniem ..jak bede w nadarzynku..pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.12.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 O prosze - uderz w stół... i Grześ sie ujawni. Twoja wypowiedź jest enigmatyczna, chce posłuchac ciągu dalszego Ciesze sie, ze trzymacie kciuki. Zyczenia dla męza przekazane, a rzeczony ucieszył sie bardzo. Wlasnie wrócilam z wykladów, na ktorych byly podstawy podstaw wiec sie zdenerwowalam lekko i opuscilam sale tortur. Duszku o kotrej bedziesz w Nadarzynie, bo ja sie tez wybieram. Wszak musze Cie obaczyć no nie? Jak juz wszystkie obleciałes to ja tez chce Dalej lecąc temat pralki: a wiec typowalismy siemensa. No i tak porównywalismy i porównywalismy i chcielismy troche gorszą, ale patrzymy ze juz za 50 zeta wiecej jest lepsza no i zaszaleliśmy jednym słowem: http://www.siemens-agd.pl/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/BigImages/MCSA038793_WM16S741PL_def.jpg Jest wielka i boska. Ma podswietlany diodowo bębenek, elektroniczny panel sterowania. mowi ci odrazu co jest nie tak, na pusto nie wypierze, nakazuje nawrzucac, pyta o plamy. Jednym słowem pranie to bedzie teraz wielki rytuał dla całej rodziny. Nie moge sie doczekac tych niewymiętych koszuli Teraz mamy 7 letniego boscha, ale z tych wąskich i nic mu sie nie swieci a wirowania ma do 800. Nie ma co poleciałam na błyskotke jak sroczka. Zdam relacje jak ją przetestuje czy warto było. No i do konca roku dodają 200 na koszule z wólczanki, to mąż happy No i jest lodowka:czarnidło moje kochane. Moglaby byc z deko wieksza, ale najwyzej kupie cos malego do spizarki jak juz bede rozpustna http://www.siemens-agd.pl/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/SmallImages/MCSA036974_KG36NA53_def.jpg Chyba ładnie jej bedzie w bialej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.12.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A mialam jeszcze dodac jedno. Ja mam teraz pralke ladowaną od frontu, ale stoi na podwyższeniu. Dopiero wczoraj jak postawilismy nową sztuke na podłodze przypomniałam sobie jakie to niewygodne. Kombinujcie w Waszych domkach jak ustawic pralke na półce, podescie albo jakims innym wywyższeniu, podwyższeniu czy wypiętrzeniu. Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ty a ta Twoja pralka to bardzo droga jest... wygląda na fajną, podaj proszę model - może i ja zaszaleję? i koniecznie pierwsze wrażenia po praniu... a z tą szafeczką to może i dobry pomysł, ale bardzo Ci to przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.12.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 brak mi słow zeby porównac komfort na poleczce z bez poleczki. Jakos tak sie trzeba wyginac w paragraf albo klękac przed pralką . Ja wiem czy ona byla taka strasznie droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.12.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 model: siemens WM16S741PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Bardzo ciekawe rozwiązanie z tą półeczką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 brak mi słow zeby porównac komfort na poleczce z bez poleczki. Jakos tak sie trzeba wyginac w paragraf albo klękac przed pralką . Ja wiem czy ona byla taka strasznie droga? nooooooo dla mnie to jest cena zaporowa i zdaje się nie do opchnięcia.... no chyba że Totek, to wtedy tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Kurczę jak ja Ci zazdroszczę że już kupiłaś rzeczy do nowego domu I to jest bardzo dobry pomysł - teraz bez problemu mogłabym tyle wydać na pralkę, ale na bank trudniej mi to przyjdzie pod koniec wykończania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.12.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Kurczę jak ja Ci zazdroszczę że już kupiłaś rzeczy do nowego domu I to jest bardzo dobry pomysł - teraz bez problemu mogłabym tyle wydać na pralkę, ale na bank trudniej mi to przyjdzie pod koniec wykończania no i wlasnie to jest strategia pozatym łatwiej mi kupic lodowke i pralke za tyle co samą lodowke sbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.12.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 pralka super - chcę bardzo podobną. ale co kupimy to nie wiadomo bo od stycznia siemens zmienia linie agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.12.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 kurka mam nadzieje ze nie zmieni jej za bardzo, bo musiałabym juz leciec po suszarke do kompletu, a mi nie po drodze tak jakby.Moja Mała znów ma sie gorzej. Gorączka - ciagle te uszy. Ja juz wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.12.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 zmienić ma się zmienić bardzoale nie wiem czy to dotyczy tego agd (na pewno do zabudowy) a poza tym na pewno stara linia będzie jeszcze jakiś czas w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.12.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A co się ma zmienić? Może np. planują obniżyć cenę tej kosmicznej megalodówkozamrażarki do zabudowy z 22 tysi na 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.12.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A co się ma zmienić? Może np. planują obniżyć cenę tej kosmicznej megalodówkozamrażarki do zabudowy z 22 tysi na 4? zapomnij Kochana. Kazdy by ją chciał miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 cze mysia..łozyłaś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.12.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 cze mysia..łozyłaś..? czesc duszku -chwilowo tak, po czym znowu padłam i teraz znowu troche ozyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Mysia.... pociesz się, że a tez mam katar... wczoraj mnie przewiało bo w Casto stałam w przeciągu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a ja siem zascepiłek i nie bieze mnie nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts