Nefer 06.10.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A wiecie, że na moim dachu w zeszła zimę leżało miejscami tylko ok 5 cm śniegu Większość dachu miałam w ogóle bez śniegu przez całą zimę Albo wiało albo .....sprawdź ocieplenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.10.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 bo to jest 140tka http://img705.imageshack.us/img705/4651/pokoik.jpg jest juz kocyk. Dzięki Efi-Młoda piszczała jak go dostała. Jest niezwykle przyjazny w dotyku uff moj maz powiedzial ze jestem chyba nienormalna ze chce dla dzieci 140cm ze zgina w tych lozkach a ja sie uparlam na hemnes dla corki a malm dla syna Nie wyobrazam sobie miec dla dziecka 90 cm Jakies takie waskie hiihihi Pokaze mu Twoja fotke i niech mu sie glupio zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 06.10.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 przyszłam się przywitać i zapytać o te świetlówki- ktore masz pomontowane gdzieś w GK-tak w ukryciu, ale dają swietne światło..podaj mi proszę na priv, jakie to modele, ich długości, nazwę firmy i jeśli pamiętasz to gdzie kupowałaś! dziękuje z gory... bardzo się zdziwilam uwagami do firmy wykonującej schody i podłogi=......... hm, .... nastawiałam się na wykonanie przez nich podłogi u mnie, ale zdjęć nie mogłam u Ciebie obejrzec, tylko same teksty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ja ostatnio zamawiałam balustrady, co prawda na balkony, ale pan robi również schodowe i mówił mi, że mb z nierdzwki kosztuje u niego coś koło 600-700 zł u mnie dochodzi jeszcze koszt drewna do tej nierdzewki i obróbki tego na poręczy stalowej, więc by sie zgadzało Dziewczyny a co z bramą zewnętrzną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 przyszłam się przywitać i zapytać o te świetlówki- ktore masz pomontowane gdzieś w GK-tak w ukryciu, ale dają swietne światło.. podaj mi proszę na priv, jakie to modele, ich długości, nazwę firmy i jeśli pamiętasz to gdzie kupowałaś! dziękuje z gory... bardzo się zdziwilam uwagami do firmy wykonującej schody i podłogi=......... hm, .... nastawiałam się na wykonanie przez nich podłogi u mnie, ale zdjęć nie mogłam u Ciebie obejrzec, tylko same teksty! swietlówki to firma karko-dotępne w lerou, łączone dołożonymi w opakowaniu lącznikami ze sobą. dlaczego nie widziałas zdjęc? Są w dzienniku. Jest wątek o wenge-mar na "podłogach" np tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?166362-Wenge-Mar-przestrzegam-przed-t%C4%85-firm%C4%85! tak wyglada listwa oświetleniowa: http://zakupy.e-mieszkanie.pl/__image.php?w/420/h/420/woh/1/c/1/m/0/data_offer/1/00001912/oprawa-swietlowkowa-t5-14w-barwa-ciepla.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.10.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ja tylko w koszową wsadzę kabel i dalej w rynny -jesli sie tak da A widzisz to u mnie to nie ma sensu bo rynna koszowa i spustowe były drożne. Połać śniegu leżała nad nimi tworząc skorupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 W sprawie bramy... Ja mam z ocynku przesuwną za 3200, albo 3400 już nie pamiętam, z montażem, ale stopę pod fundament bramy sami wylewaliśmy.Furtkę kupiłam w Casto za ok 300zł.... niestety wymagała przeróbek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 nie jest tak źle z łóżkiem 90 śpimy na nim czasem we dwójke z kruszką i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Mysia śliczny pokoik Majeczki :) a co do poręczy czy zamawiasz je w Nadarzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 z moją córką nieraz na 180tce jest ciasno:)Pasiu, w Nadarzynie byłam. Mają piękną bramę wjazową zrobioną do firmy-własnie taką jaką chciałam, ale strasznie drogo u nich wychodzi. Barierki 850 za metr bez drewna, ale elementy które pokazywali wyglądały na solidne i ładnie wykończone.Moja firma wyceniła stal ocynkowaną malowaną w kolorze okien na 5 z hakiem brama+furtka. No i się zastanawiamy, bo marzy nam się jeszcze po cichu mur i do niego poziome sztachety drewniane bejcowane na szaro-taka będzie pergola więc byłoby nawiązanie. Stal nierdzewna nie łączy się u mnie z żadnym elementem elewacji-no chyba że portal do drzwi wejsciowych zrobiłabym z nierdzewki.Maylandziu ja do spustowych też nie będę kabla pchać, tylko do okalających zeby czapy nad spustowymi nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Albo wiało albo .....sprawdź ocieplenie :) ocieplenia jeszcze nie było. ja mam dach kopertowy, bez żadnych koszy i w dodatku z płaską dachówką, na której jakoś śnieg się nie trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ocieplenia jeszcze nie było. ja mam dach kopertowy, bez żadnych koszy i w dodatku z płaską dachówką, na której jakoś śnieg się nie trzymał Jak już zaczniesz grzać to się okaże :)Póki nie grzejesz i nie ma ocieplenia w środku nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ale mi Mysza narobiłaś ochoty na te knedle...Narobiłam dzisiaj i zajadałam się, tylko szkoda, że śliwki takie kwaśnawe są.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ale mi Mysza narobiłaś ochoty na te knedle... Narobiłam dzisiaj i zajadałam się, tylko szkoda, że śliwki takie kwaśnawe są.............. ale Ci fajnie, podeślij Waćpani kilka do nadarzyn siti Lidzia ,Neff ma rację, jak zaczniesz grzać to ciepło będzie uchodzić. Im więcej go będzie uchodzić tym lodu na dachu więcej, choć u Ciebie i tak dobrze, bo masz strefę buforową na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 która brama-kasting ogłaszamhttp://img33.imageshack.us/img33/6695/brama1.jpghttp://img689.imageshack.us/img689/3316/brama2.jpghttp://img180.imageshack.us/img180/1470/brama6.jpghttp://img442.imageshack.us/img442/8331/brama5.jpgdwie pierwsze w stali dwie drugie w jasnoszarym i grafitowym drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 jak dla mnie 1, bądź 2, z przewagą dla 2. zdjęcie masz ciemne i 1 bardziej na nim pasuje, ale na żywo, to raczej 2 będzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Mysz, zajrzyj do mnie, bo się kominkiem pochwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 1. Mysia, gdybym miała taki pokoik dziecięcy jak Twoja córcia, to nie chciałabym dorosnąć, tylko zawsze być dzieckiem. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts