efilo 11.10.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 myszkawystarczylby mi link do twojego projektu jesli gdzies jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 nie wiem, czy będzie widać coś na rzutach ale jakoś tak na czerwone trzeba patrzec. Zielone mam-hmmm, w sumie nie za wiele http://img259.imageshack.us/img259/6303/rzuty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) a jeszcze wkleje typowane lamki:http://img684.imageshack.us/img684/4402/rnelampy.jpg Edytowane 11 Października 2010 przez 78mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.10.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 witanko ja w sprawie lamp się nei wypowiadam... bo one takie "nie moje" ale przywitać się moge, nie? no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 witanko ja w sprawie lamp się nei wypowiadam... bo one takie "nie moje" ale przywitać się moge, nie? no ależ witaj Nituszka. Ja lubię takie trochę techniczne oświetlenie pomieszane z czyms bardziej "stylowym", a że kinkietów w sumie nie tak mało to nie mogą być bardzo agresywne w formie-mają tylko dawać ładne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No mnie to się podoba 3 i 4... Te okrągłe jakoś nie za bardzo do Ciebie. Ty masz wszystko poukładane, oprócz glutów....A nad Tv można by było zostawić te co pokazałaś... , bo to tylko oświetlenie TV i świeci i do góry i na dół, to po co pruć... Ja też na hasło pruć robi mi się gorąco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Właśnie wróciłam z wojaży... mam nową fryzurkę i nawet mąż zauważył i mu się podobała..... Uffff nie ma jak w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Mycha ja też za bardzo nie pomogę ja wzrokowiec jestem jakbym klapła na tyłku u Ciebie i popatrzyła to jeszcze ale tak wyobraźnia mi siada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 myszkojeśli chodzi o:- kubiki w korytarzu to myślę że jest ok- reflektorki w kuchni - będą wyglądać industrialnie - podoba mi się pomysł. jedno pytanko: czym jest oświetlony blat roboczy? bo jakoś tak mi wychodzi że niczym- onio czy coś w tym stylu nad tv - absolutnie nie. będą tam imho wyglądać idiotycznienad jadalnia bym jeszcze pomyślała. ta kropka na tej samej ścianie w salonie to powtórzenie tak? planujesz tam jakieś obrazy czy to miało być boczne doświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A mnie najbardziej podoba się ... front z nowymi świecowymi nasadzeniami a na lampkach się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.10.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Myszko, jak dla mnie to kubiki fajnie prezetnowałyby się też nad tiwi albo takie małe bijou: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) Efi blat natenczas oświetlony jest w sposób następujący: świetlówka energooszczędna nad zlewem i świetlówki liniowe nad wyspą. Na nawisie nad wyspą są dodatkowe kable, które można z powodzeniem wykorzystać do dodatkowego oświetlenia wyspy-co jest niekonieczne w sumie przy istniejącym watażu w nawisie Doswietlenie w jadalni-ma być boczne, ot taki dodatek http://img139.imageshack.us/img139/8074/owietlenienatenczas.jpg Gosiu ja też pokochałam swoje świeczki przed domem. Niech rosną szybciutko, wąziutko i strzelicie Elena zaraz się okaże, ze jak wcześniej chciałam dawać wszędzie futury, tak teraz wszędzie wyjdą kubiki Ta błyskotka bijou daje ładne refleksy...ale raczej nie dla mnie. Btw,cieszę sie, że się w końcu pojawiłaś Arnika-Ty co chwila masz nową fryzurę-szkoda, ze mi brak takiej determinacji Wusia, mi juz też wyobraźnia siada, nawet jak u siebie klapnę Edytowane 11 Października 2010 przez 78mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.10.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ja tylko z pracą na konkurs "zacieki na ścianie" http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SspfEw0MbPI/AAAAAAAADeY/41Z0-7prHDU/s640/DSCN4855.JPG to wersja mini , obecnie jest na 1,2 nad wylewką, ale juz ból rozpracowany, więc gorzej być nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Malcia, ja pierniczę, ale Ci ściane olało. To wszsytko jest niemożliwe! To sie nie może dziać naprawde.Nie może być tyle problemów na jednej budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.10.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 może a teraz jeszcze mam wyznaczony termin rozprawy sadowej, a pani mecenas moja tfffu kochana właśnie w piątek została mamusią i poszła na macierzyński juz nie mam siły płakac więc się upijam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Malcia, Ty pamietaj, ze w przyrodzie równowaga zawsze zapanować musi. Dopniesz jeszcze i Ty swego. Zobaczysz. Bądz jak kamień, stój, wytrzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.10.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 dziś jestem kamień miętki w kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.10.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 mysza możesz też sobie walnąć pomalowane na szaro oprawy gipsowe. wracam do kuchni. pytam o blat (między kominem i zlewem). nie pytam o wyspe i nie pytam o zlew. tak jak myślałam - czarna dziura i jeszcze sobą zasłaniasz jedyne porządne źródło światła. a teraz pytanko o kinkiety. Ty je chcesz dać w tą dziure nad wysoką zabudowę czy tam będziesz ścianke robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.10.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jestem w niedoczasie więc tylko się przywitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 mysza możesz też sobie walnąć pomalowane na szaro oprawy gipsowe. wracam do kuchni. pytam o blat (między kominem i zlewem). nie pytam o wyspe i nie pytam o zlew. tak jak myślałam - czarna dziura i jeszcze sobą zasłaniasz jedyne porządne źródło światła. a teraz pytanko o kinkiety. Ty je chcesz dać w tą dziure nad wysoką zabudowę czy tam będziesz ścianke robić? na tej czarnej ścianie jest jeden ukryty kabel. Miały być takie lampki rożki srebrne, ale jakoś sobie je odpuściłam i przed malowaniem kazałam zalepic.Potem jak zobaczyłam u Ciebie te dwie sztuki wiszące na prawo od zlewu to mało nie umarłam:rolleyes: W tamtej części kuchni braku światła nie odczuwam, z prostej przyczyny-nic się tam nie robi, hihi Nad słupkiem lodówkowym trzeba będzie ściankę dostawić od sufitu i zlicować z zabudową, ale zabudowa nieskończona więc ścianki też nie ma Wszystko u mnie rozparpane tak ma to wygladac: http://img221.imageshack.us/img221/373/aranzacjakuchni2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts