nitubaga 13.10.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Lidzia, tylko że kurde to tez jest tak, że w szkole się może okazać, że właśnie na taką grupe trafi... i nie daj Bóg taką nauczycielke... czego oczywiścei nie życze... i co? za każdym razem uciekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 no więc własnie sie nad tym zastanawiam.z drugiej strony za rok czy dwa łatwiej będzie jej sie poruszac w świecie który może tłamsić. Teraz trudno jej zrozumieć niektóre rzeczy. Zasłony dla Arniki, no bo co innego mogę wklejac jak nic sie nie dzieje: http://img718.imageshack.us/img718/1867/zzasonami2.jpg http://img194.imageshack.us/img194/6162/zzaslonami1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 według mnie starszemu dziecku łatwiej wytłumaczyć pewne rzeczy i łatwiej dziecku zrozumieć pewne brutalne prawdy życia tym bardziej że jak Mysia piszesz że z paniami rozmawiałaś i one oczywiście nie widzą w tym żadnej własnej winy no i poza tym skoro ja się nie wydzieram na moje dziecko to tym bardziej obca baba nie ma prawa się na nie wydzierać tylko dlatego że sobie z dziećmi nie radzi i wrzaskiem próbuje wymusić posłuch piknie u Ciebie Mysia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.10.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ja jeszcze w sprawie dziecięcej:Myszo, ja byłam w podobnej sytuacjibyło jedno przedszkole - prywatne - wszystko było fajnie i żadnych płaczów i kryzysów nie byłopotem było panstwowe polecone - i sytuacja jak u ciebie.Po 2 miesiącach Marysia wróciła do starego przedszkola.Potem było jeszcze jedno, po przeporwdzce na mazowsze, ale na szczęscie fajne.Teraz Mania jest w szkole i jakoś nie ma problemów z aklimatyzacją w bardziej brutanym szkolnym środowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.10.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Mysiaku co to za zaslony? fajowe sa, ja juz nie moge patrzec na moje szare szmaty w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Wlasnie, wlasnie, co to za zaslony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Mysia jesli by sie dalo to ja bym wziela corke do tego poprzedniego przedszkola, po co jej fundowac stres jak nie trzeba. Mysiu a co cie tak zalamalo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Lidzia, tylko że kurde to tez jest tak, że w szkole się może okazać, że właśnie na taką grupe trafi... i nie daj Bóg taką nauczycielke... czego oczywiścei nie życze... i co? za każdym razem uciekać? No tak, ale jednak idąc do szkoły będzie mieć 7 lat i więcej rzeczy będzie w stanie zrozumieć i sobie po swojemu wytłumaczyć. Po co fundować takie "atrakcje" 4-5 latce ? Gdyby chociaż panie przedszkolanki jakoś reagowały na uwagi Myszy, to można by było spróbować zostawić Majkę, ale skoro one nie widzą problemu, to dla mnie nie warto męczyć dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Świetne te zasłony Mysza.Byłam w sobotę w LM i okazało się, ze te moje niby ze skóry, białe co to w salonie wiszą są teraz o prawie połowę precenioneeee. NOż kuźwaaaa z 260 na 140. Ale w związku z tym chyba dokpię jeszcze dwie, to tego okna obok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Mysia dzięki a zdjęcia... i jak to nie masz co pokazywać Idę na strych dalej ocieplać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.10.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Myszo - może ta mozaika Ci się spodoba, akurat zobaczyłam granatową, to wklejam: http://www.dobralazienka.com/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=resized%2FMosaico_Absolute_4a78510ec00b0_150x150.jpg&newxsize=150&newysize=150&fileout= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.10.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 apropos nieskróconych zasłon: u mnie jest tragedia, bo w jadalni obcięłam i się okropnie po praniu skurczyły, teraz są za krótkie a w salonie nie i są ciut za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 tatatrataaaaamyślałam, ze gorzej już być nie może ze schodami, ale jednak możeSchody pękają i to nie na mikrowczepach, pęka całe drewno. Narazie szczelinki są małe, ale pęka!!!!!!!!!A zdenerwowałam się, bo jedna taka menda bruździ mi w zyciu i wstrzymuje wykonawców i opowiada na lewo i prawo jaki to ze mnie straszny inwestor, któremu nic sie nie podoba.Szkoda słów. niech sobie opowiada. Tonący brzytwy sie chwyta Wracając do tematu zasłon to ikeowe merete.Wczesniej były beżowe, teraz białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 masakra ale moze teraz bedzie latwiej wyegzekwowac usuniecie drewna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) Czy to schodowa ..............??????????? Edytowane 13 Października 2010 przez Arnika źle brzmiało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Mycha a ja myślałam że Ty już limit wyczerpałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 masakra ale moze teraz bedzie latwiej wyegzekwowac usuniecie drewna ?? nie sądze, przecież za krótkie schody ich nie przekonały, to jakim cudem naturalnie pękające drewno miałoby niby przekonac? Przecież praca drewna to ich tarcza obronna.'wali im to i powiewa co sie z nim dzieje, bo przecież pracuje, a oni napewno zrobili wszystko co w ich mocy zeby tą pracę zminimalizowac:rotfl::rotfl: Poszło trzecie pismo do nich z prośbą o wypisanie protokołu odbioru podłóg i schodów i o faktury, których się nie mozemy doprosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 To moze pora uruchomic plan B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 być może Małgos Mazo a masz tą mozaikę z bliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 tak a propos mozaiki do Majki to musiałam wrócicć do kompa, bo sobie uzmysłowiłam ze ta mozaika co wkleiła Mazo przypomina mi trochę kamień-lapis. Ktoś widział mozaikę z niego?To bardzo dobry kamieńhttp://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/54/17/19/1254171988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts