kaśka maciej 13.10.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ooooooooo, takimi koralami to bym nie pogardziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 sama sobie poodpowiadam. W przyrodzie jak swykle występują najpiekniejsze kompozycje barw:http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/69/57/58/1269575853 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Kasia ja się własnie zastanawiam nad szaleństwem zrobienia mozaiki z takich koralików! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 To chyba będziesz pierwsza.....I jak je poprzyklejasz? Klejem.... Troszkę długo byś dziergała i każdy koralik osobny jest... Nie mówiąc, że majątek byś straciła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 tak, dlugo bym się zastanawiała, która strona koralika jest najpiękniejsza Arnika nie podcinaj mi skrzydełków, ja zawsze po dole łapię fazę na dzierganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 A kiedyś mówili, że nigdy zielonego z niebieskim łączyć nie można a ja zawsze byłam odmieniec, bo mnie się w tych zakazanych czasach to najbardziej podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.10.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Hej Chomiczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Myszka ty masz łapki I nie podcinam ich,bo te kamienie są śliczne... Tylko tyle, że ja się nie widzę dziergającej z takich koralików łazienki... Ale efekt może wyjść świetny. Masz już na oku gdzie kupić te koraliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 no co Ty. patrz jakie to jest piękne:http://i.arsneo.pl/c567fa86ae3eadd90cd47a9b8878f2dc1330d3a6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 czesc Ania, czesc GosiaGosia przyroda najpiękniej łączy. Ja lubię połaczenia zieleni turkusoniebieskości, choć nigdy nie zachwycałam sie nimi az tak bardzo jak dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) Slonko, lapis sie nie nadaje do kontaktu z woda... Sama chcialam miec blat w kuchni z lapisu, ale jesli mi nie przejdzie to bede miec namalowany... Aaaa i widzialam kiedys konglomerat w tym kolorze. Wiem, wiem... to nie to samo. Edytowane 13 Października 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 konglomerat jest do bani. Serio nie nadaje się do wody? jaka szkoda:(. Zażywicowanie też nic nie da? no tragedia dnia dzisiejszego...kolejna, a juz się tak napaliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Myszko, przyszłam się przywitać i przytulić Cię mocno Koraliki przecudowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 14.10.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Mysza, to można przeciez pięknie zrobi na zasadzie kamyków u Rasi ..a moja kolezanka sama przyozdobiła swoja łazienkę muszelkami zbieranymi lata podczas róznych wyjazdów - wygląda to przepięknie... ale jeszcze pzoostaje zbadac ten kontakt z wodą ...chociaż pomalowanie żywicą epoksydową moze to rozwiąza - kwestia póby na kilku koralikach, trzymaj się ciepło i walcz z wykonawcą i przedszkolem. Uda się jak będziesz konsekwentna i bedziesz codziennie w przedszkolu tto "panie" bedą sie czuły pod kontrolą i dla swietego spokoju zadbaja o atmosferę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 14.10.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Mysza, to można przeciez pięknie zrobic na zasadzie kamyków u Rasi ..a moja kolezanka sama przyozdobiła swoja łazienkę muszelkami zbieranymi lata podczas róznych wyjazdów - wygląda to przepięknie... ale jeszcze pzoostaje zbadac ten kontakt z wodą ...chociaż pomalowanie żywicą epoksydową moze to rozwiąza - kwestia póby na kilku koralikach, trzymaj się ciepło i walcz z wykonawcą i przedszkolem. Uda się jak będziesz konsekwentna i bedziesz codziennie w przedszkolu tto "panie" bedą sie czuły pod kontrolą i dla swietego spokoju zadbaja o atmosferę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ... oo to to nie chciałam głośno tego mówić.... żeby znów nie wyszło, żem.... w najlepszym razie kwoka ale kontola - to jest to czego tym paniom trzeba kamyki cudne.... jak znajdziesz handlarza - daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.10.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 a jak na pionowej powierzchni zażywicować one koraliki?hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 No nieeeee da sie, poza tym skoro lapis zle reaguje na wode to pewnie i na zywice tez. Natomiast... Jest takie cus, co sie stosuje do zatapiania robakow. Wiecie o co chodzi - ladny robak w kulce z zywicy jak w bursztynie. To rodzaj kleju, z ktorego mozna formowac ksztalty rozne, dowiadywalam sie a propos kominka neferki a'la szklo fusingowane. To dziala rowniez w pionach i moze by sie nadalo, ale moze zabic cena, bo sprzedaja to w malych sloiczkach dla wielbicieli robali wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.10.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Cze Mysiu:)Jak Wasze zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.10.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 nasze w miare ok.A ja mała Miśka? U mnie w domu beznadziejna sytuacja.Majka znowu nie poszła do przedszkola, bo stwierdziłam, ze nie bede sie z nią szarpać co rano, skoro nie chce, a zdrowia i życia to nie ratuje to nie ma co jej szarpać. szkoda, ze mąż ma inne zdanie Mam ochotę zaszyć się w mysiej norze.Odkąd zaczelam budowę ciągle tylko boksuję się z jakims koniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts