nitubaga 14.10.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Nituś nooo będzie daleko, tylko tyle, że on musi do tej szkoły chodzić bo w pobliżu nie ma drugiej takiej.... Na starym mieszkaniu mieliśmy to szczęście, że szkoła była na osiedlu... Po przeprowadzce do wynajętej klitki musieliśmy go wozić... to był początek. Teraz wozimy dalej codziennie, a jak szkołę wybudują i przeniosą to będzie naprawdę daleko.... Ale co zrobić..... kurde... to troche szkoda... w samochodzie niestety sie traci strasznie dużo czasu. Mam nadzieje, że choć w korkach nie stoisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Niestety zdarza się, ale u nas można na kilka sposobów dojechać... A tras jeszcze dwa mosty remontują i objazdy mamy, albo koreczek.... No cóż ... życie...Ale i tak do Was nie możemy się porównać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Mysza byłaś już w tym przedszkolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.10.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 cześć Myszolku chyba tylko przytulić mogę bo w sprawie Majki to pewnie jako to z miękkim sercem i twardą dupą doradzałabym powrót do starego przedszkola, a w sprawie schodów to już w ogóle nie powinnam się odzywać, bo o podżeganie do zbrodni jeszcze mnie kto oskarży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 cześć Myszolku chyba tylko przytulić mogę bo w sprawie Majki to pewnie jako to z miękkim sercem i twardą dupą doradzałabym powrót do starego przedszkola, a w sprawie schodów to już w ogóle nie powinnam się odzywać, bo o podżeganie do zbrodni jeszcze mnie kto oskarży zgadzam sie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 zgadzam sie w 100% W czym się zgadzasz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Mysza, Ty znasz swoje dziecko najlepiej i to co dla jednego będzie dobre, dla drugiego juz wcale nie musi takim być. Ja większych jazd w przedszkolu nie miałam (no poza jazdami po 30 km dziennie;) ) Panie były reformowalne i rozumiały sugestie rodziców, nie były idealne, ale bardzo, bardzo ok. Mimo dość licznej grupy, potrafiły pracować bardzo indywidualnie,ale nie było tak od poczatku, to wypracowane działanie samych pań, ale za "radami" rodziców. Moze u Was trzeba wielokrotnie powtórzyć o co chodzi, może te panie zawsze robiły to co wg nich było słuszne, ale nie koniecznie dobre dla dzieci. Umów się na spokojną, rzeczową rozmowę, nie gdzieś w biegu na korytarzu, po niej podejmiesz decyzję Natomiast w szkole jest mały cyrk, ale to inny temat... Które to łapki trzeba upier.... przy samych łokciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 W czym się zgadzasz???????? mam nadzieję, że ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 a skad pomysl; ze nadzieja ma cokolwiek z tymze wspolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Cześć Myszko Ooo chyba zwidy mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.10.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.10.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 o, skoro jednak juz nie wytrzymałes i pojawiłes sie u mnie w komentarzach, to ja bardzo proszę o ustosunkowanie sie do listów poleconych wysłanych do was. Prosze bardzo o przyjazd na podpisanie protokołu z odbioru schodów, podłóg i faktury za wykonane usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Przemilczę....... Mysia i co z przedszkolem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 15.10.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Przywitać się chcę Dziennik z przyjemnością pochłonęłam. Utwierdziłam w moich zamiarach i gustach. I powoli dojrzewam... żeby też taki pamiętniko-dziennik założyć. Ciekawe kiedy się odważę poZdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.10.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Przywitać się chcę Dziennik z przyjemnością pochłonęłam. Utwierdziłam w moich zamiarach i gustach. I powoli dojrzewam... żeby też taki pamiętniko-dziennik założyć. Ciekawe kiedy się odważę poZdrawiam może dzisiaj? Witam cie wesoła misiopando Arniś, tu nie ma o czym pisać, jaka jest robota wenge-mar u mnie każdy widział i każdy kiwał głową, ale mało kto napisał ze duża część jest poprostu brzydko i niedokładnie. Takie życie, ale opowiadanie moim wykonawcom jak ja to po nich jeżdzę jest po niżej pasa i to jest szukanie mi wrogów. A ja z wykonawcami mialam się generalnie dobrze, polecam ich do dzisiaj i nie zamierzam tego zmieniac.Przykro, ze jak przyjeżdzają do mnie to mimo dobrej współpracy patrzą na mnie z początku sceptycznie i az muszę się posiłkować pokazywaniem robót duchowych, zeby zobaczyli jakie ten wykonawca ma motywy siejąc tyle zamieszania. W pewnym sensie to dobrze, bo po takiej burzy wezmą się w końcu do solidnej roboty, zwracając uwagę na szczegóły, co juz nie raz obserwowałam na swoich ekipach. z przedszkolem, hmmm trudno powiedzieć, bo dzisiaj córcia poszła do nowego całkiem w dobrym humorze. Zobaczymy w jakim wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No to życzę dobrego humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 przyszłam się przywitać i życzyć dobrego humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Ktoś umarł co tu taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ........duch zawitał....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 jesssssssssu żywych się bójcie nie duchów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts