kasiakp 29.11.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Forest brown do jakiej podłogi?Jak do średniego brązu to może być za mdła.Poprostu zniknie ciemne plytki a'la drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 świetnie pani, świetnie. wszystko prima sort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 mysza dzieki za odpowiedz Mi sie podoba ta co masz Ty ale moj maz chce ta brazowa Niestety, mysle ze stanie na tym co ja chce hahaha Jak zawsze brązowa jest też bardzo fajna, ale dobrze by bylo dać jej takie tło, zeby turkusowo-kobaltowe "żyły" wyciągnąć.Baardzo ciemna i chłodna podłoga zrobiłaby swoje.Zresztą sama popatrz co się dzieje z kolorami: http://img819.imageshack.us/img819/3420/kolorybrown1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ciemne plytki a'la drewno Kasia, ja odradzam stosowanie czegokolwiek "a'la", ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 jatoba prezentuje się wspaniale widać ogromną różnicę z tym, co było poprzednio z panów od drzwi jesteś zadowolona ? mogę u nich zamawiać swoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 29.11.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Moja podloga najprawdopodoniej bedzie taka jak ta z gory Przyznam jednak ze ta grafitowa rewelacyjnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Fajnie, że chcesz ten dół zabudowy gk w wiatrołapie dać biały - będzie fajniej, ten szary jakoś tak przyciągał uwagę wieeem, to klapa totalna.W zamyśle góra też miała być szara, ale się okazało, ze farba z płytkami się pogryzła i to mocno.W międzyczasie zle nam podłączono szufelkę i trzeba było na dodatek wyciąć w kartonie dziurwę. No i ten stan rzeczy jest do dziś..i straszy na wejsciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 jatoba prezentuje się wspaniale widać ogromną różnicę z tym, co było poprzednio z panów od drzwi jesteś zadowolona ? mogę u nich zamawiać swoje ? prrrrrrr, czekaj parę dni, az skończą. Juz teraz nie wystawiam opinii przed końcem:) Mogę polecić Pana Metaloplastyka.Wykonane z niemiecką dokladnością. Wszystko przyjechało do wkręcenia na śruby, nie było żadnego syfu i latających po chałupie opiłków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Moja podloga najprawdopodoniej bedzie taka jak ta z gory Przyznam jednak ze ta grafitowa rewelacyjnie pasuje i to musi być grafit w zimnym odcieniu!Zastanowiłabym się także nad bielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 29.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 (edytowane) i to musi być grafit w zimnym odcieniu!Zastanowiłabym się także nad bielą. biala odpada Nie wyobrazam sobie bialej podlogi w lazience No i teraz bede miala dylemat Dobra nie zasmiecam Ci juz watku Edytowane 29 Listopada 2010 przez kasiakp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Wtrącę się: dlaczego nie wyobrażasz sobie białej podłogi w łazience???mam już drugą łazienkę z białą podłogą i nie widzę jej wad...mimo, ze u mnie towarzystwo ciemnowłose raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 biala odpada Nie wyobrazam sobie bialej podlogi w lazience No i teraz bede miala dylemat Dobra nie zasmiecam Ci juz watku dumaj dumaj dokąd czas na dumanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Wtrącę się: dlaczego nie wyobrażasz sobie białej podłogi w łazience??? mam już drugą łazienkę z białą podłogą i nie widzę jej wad... mimo, ze u mnie towarzystwo ciemnowłose raczej no cóż, to chyba stereopyty:Pczy jak się tam to mówi;) Też miałam kiedyś w łazience białą podlogę i nie narzekałam, a jeszcze takich fug dobrych nie było jak teraz i raz na czas szczoteczką trzeba było potraktować. Dzisiaj są duże formaty kafli, na cienkie fugi i nawet jak taka fuga zszarzeje to guzik widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.11.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Zbieram szczękę z podłogi Piękna balustrada, drzwi z listwami wyszły bosko!!!!! Kiedy montują resztę drzwi???Bo wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A poza tym mozna dac kontrastowa fuge do bialej podlogi dla jaj i bardzo fajnie to moze wygladac, mama tak miala w starym mieszkaniu i w nowym tez tak zrobilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No dokładnie jest tak jak piszesz Mysza:) W poprzedniej łazience w bloku miałam masakryczne fugi ale teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No to Małgoś zrobilaś tak jak i ja Wtedy miaalm granatowe, teraz mamm grafitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Zbieram szczękę z podłogi Piękna balustrada, drzwi z listwami wyszły bosko!!!!! Kiedy montują resztę drzwi???Bo wiesz.... też bym chciała to wiedzieć Monia. Mieli być w środę albo w czwartek, ale coś czuję przez kości, ze jakiś snieg ich zblokuje.Jak coś bede wiedziała to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 I git Kasia. Mysza, Ty to jestes, ledwo wrocilas, a tyle fermentu tworczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 I git Kasia. Mysza, Ty to jestes, ledwo wrocilas, a tyle fermentu tworczego. zebym się od tego fermentu nie przekręciła nie miałam się do kogo wygadać, to teraz sprężyna w moim kołowrotku szaleje na wysokich obrotach. Nie bój się za dzien może dwa będę juz pracowała stabilnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts