lidszu 29.11.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 piękne szklane drzwi ta sama firma drzwiowa robiła ? bo mi się jakoś kojarzy, że mówili że nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 piękne szklane drzwi ta sama firma drzwiowa robiła ? bo mi się jakoś kojarzy, że mówili że nie robią a ty co, juz u nich wyceniasz? to ci Lidka! szkła robiła inna firma, wszystkie lustra, ścianki działowe, kabiny i szybki Czesc Mohażko, dziękuje slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 a ty co, juz u nich wyceniasz? to ci Lidka! szkła robiła inna firma, wszystkie lustra, ścianki działowe, kabiny i szybki Czesc Mohażko, dziękuje slicznie jeszcze nie wyceniam, ale przydybałam panów jak montowali drzwi wejściowe u MoniC i wtedy z nimi rozmawiałam ale jak się dobrze spiszą u ciebie, to wtedy do nich kolnę i zrobię wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.11.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Mysia :) jejku jak fajnie, że jesteś boszszsz u Ciebie jeszcze cudniej (o ile to możliwe;)) :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.11.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak pięknie Cieszę się bardzo, że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dopiero teraz dotarlam do internetu. Mysza drzwi sa cudne az zaluje ze nie zrobilam takich a zreszta wszystko u ciebie mnie powala, wszystko pieknie ze soba wspolgra, czasami zaluje ze nie wykanczam domu dopiero teraz jak mi sie gust pozmienial troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.11.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ja też tak mam...Chciałabym od nowa się wykanczać. Zrobiłabym sporo zmian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 U ciebie to nie wiem co bys chciala zmieniac, bo masz superowo i ponadczasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.11.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 eee tam...nei jestem do konca zadowolona. prawie każdy tak maA jak widzę dom myszy to wtedy mi się włącza stara płyta: "a widzisz głupia torbo - mówiłam Ci - zero kompromisów..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ja też tak mam...Chciałabym od nowa się wykanczać. Zrobiłabym sporo zmian... Pocieszam się, że nie jestem odosobniona w takich odczuciach.... Myszko CUDNE zmiany u Ciebie! Pięknie to wszystko zgrałaś -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julifra 30.11.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam,potrzebuje zrobic badanie kamera termowizyjna mojego domku. googlujac widze, ze robilas takie badanie, ale nie wyrzucilo mi namiarow na danego speca. czy moglabys sie podzielic takimi namiarami?dziekuje z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 cze Mysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.11.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Zadziwiające jest to, ze zmianiać swoje wnętrza chcą posiadaczki najciekawszych i najbardziej dopracowanych wnętrz na fm :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 też bym chciała zeby mi ulzyło więc się przyznam do czegoś- nowy dom byłby zupełnie inny:rotfl:Dziewczyny to jest tak: ja urządzałam od podstaw ze 4 lata temu mieszkanie-juz powoli łapałam bakcyla i wiedziałam, ze urządzanie jest dla mnie wazne samo w sobie, ale z całego procesu tworzenia wiedziałam jeszcze mniej niż teraz. No i tak sobie myśle, ze jedyna zasada, której trochę się juz nauczyłam na tamtym przypadku to:"bądz konsekwentnym".wydaje mi się, ze jest to najtrudniejsza zasada na świecie i każda z nas wie co to znaczy i dlatego tyle Właścicielek pięknych domów ma takie wewnętrzne "fuj" odnośnie niektórych...trzeba to sobie powiedzieć detali, na które mało kto zwraca wogole uwagę, a jeszcze mniejszą wagę przywiązuję. Jednakże nasze dążenia wzwyż nie pozwalają się cieszyć wystarczająco trafnymi formami, które same wybrałyśmy, tylko skamleć nad pierdułami.Oczywiście uważam, ze to skamlenie jest bezcenne, ponieważ uczymy się przy tym, ze następnym razem musi być bardziej i bardziej konsekwentnie-to jedyny sposób, na stworzenie wyjątkowego wnętrza-nie ważne w jakim styluA teraz idę sie napić kawy, bo coś mi na mózg padło z tymi wywodami:) dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam, potrzebuje zrobic badanie kamera termowizyjna mojego domku. googlujac widze, ze robilas takie badanie, ale nie wyrzucilo mi namiarow na danego speca. czy moglabys sie podzielic takimi namiarami? dziekuje z gory robiłam u Maloberta-to była jakaś okazyjna szalona objazdówka-jednakże analiza tych zdjęc należała do każdego uzytkownika. W sumie to chyba lepiej zrobić sobie obrzęd gromniczny-pokazuje wszystko dokładnie jak kamera-tyle tylko, ze nie widzi się "obrazka" i trzeba zaufać świeczce.Więcej jak 4 stówy bym za termowizję juz osobiście nie dała i to z gotową analizą-i tu problem-bo kamera droga jak diabli -wiec ktoś mnie może zlinczować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 eh baby no poprzewracalo wam sie w glowach chetnie bym sie pozamieniala na wasze wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 bo kobieta zmienną jest i nie lubi rutyny:), a na zdjęciach wszystko wygląda tak ładnie AAaa, kupiłam w ikei fajne lampy-półki liniowe.Jakby ktoś potrzebował to najdłuższe są 100cm i dają dobre światło. Smiałam się, ze ikea wyprodukowała coś specjalnie dla mnie-potrzebowałam dokładnie coś takiego do kuchni nad zlew. Tak więc zajrzyjcie na serię godmorgon w oświetleniutak sie swiecą w mojej niekończącej się kuchni:http://img339.imageshack.us/img339/1084/kuchniapki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julifra 30.11.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dziekuje slicznie za namiary do goscia z kamerka.milego i cieplego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Fajna ta lampa, ide zobaczyc czy jest w KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Mycha superaśna ta lampa. Ja pomału przekonujęsię do białej kuchni ale chyba mąż tego nie łyknie . Bo właśnie najbardziej podoba mi się zestawienie szare podłogi i ściany a między nimi białe szafki z drewnianym blatem. I ogólnie te kolory będą u nas królować. Zastanawiam sie nad parapetami wew - drewniane czy grafitowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts