BetaGreta 30.11.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ta kuchnia jest piękna i oryginalna-nie licząc podłogi. Popatrz jak wygladaja białe szafki: http://img259.imageshack.us/img259/2541/monikar.jpg Ja bym nawet tak zostawiła, tzn. tylko górne szafki białe. Oczywiście podłoga szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.11.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Przyjedz do mnie przed swietami jak wszyscy beda kapuste gotowac. Małgoś żeby nie było czuć kapusty to naprawdę musi być super sprzęt a niewiele takich u ludzi widziałam i wiem, że niewiele osób takie kupuje. Kilka razy w roku mogę to znieść. Zresztą wolalam w bloku jak na klatce czuc było kapuste czy co piątkowe ryby niż...... szczyny na parterze czy zapachy ze zsypu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 tak przy szarej podłodze ten biały robi dobrze.Trzeba będzie dobrać kolor szarych frontów, ponieważ affron jest dość specyficzny- to musi być lekko zielonkawa szarośc-nie niebieska.Domniemam, ze ikeowy abstrakt szary bedzie odpowiedni-mozna w każdym razie sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Małgoś żeby nie było czuć kapusty to naprawdę musi być super sprzęt a niewiele takich u ludzi widziałam i wiem, że niewiele osób takie kupuje. Kilka razy w roku mogę to znieść. Zresztą wolalam w bloku jak na klatce czuc było kapuste czy co piątkowe ryby niż...... szczyny na parterze czy zapachy ze zsypu przedswiąteczne zapachy w domu sa koniecznością. musi walic grzybami kapustą, rybą, pierożkami, chemią i wogóle wszystkim oprócz spalenizny!Potem włączamy wentylacje na maksa i mamy swieżość przy stole. Przynajmniej ja sobie nie wyobrażam inaczej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Małgoś żeby nie było czuć kapusty to naprawdę musi być super sprzęt a niewiele takich u ludzi widziałam i wiem, że niewiele osób takie kupuje. Kilka razy w roku mogę to znieść. Zresztą wolalam w bloku jak na klatce czuc było kapuste czy co piątkowe ryby niż...... szczyny na parterze czy zapachy ze zsypu Na szczescie tych drugich atrakcji jestem pozbawiona. Za to jesli chodzi o kuchenne to wali caly rok, bo u nas wentylacji w zasadzie nie ma. Nie mialabym nic przeciwko niemaniu okapu prawde mowiac i zaczelam sie nad tym zastanawiac, skoro mowicie, ze nie ma sensu, tylko musialabym istniejacu wylot rury czyms porzadnie zatkac, bo od sasiadow nieraz tak leci, ze mozna pasc trupem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.11.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 To jakis nowy trend na forumie z tym brakiem okapow.... Monia, do mamy zamowilam 2 parapety z blatu mdfowego takiego kuchennego. Zgadnij ile kosztowaly? 160 cm zdaje sie ma kazdy.... ale grafitowe??? pisz bo nie będe strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.11.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak to nie ma sensu mieć okapu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ale grafitowe??? pisz bo nie będe strzelać Monia ja mam parapety w kolorze jasnoszarym-jak okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ale grafitowe??? pisz bo nie będe strzelać Akurat ten jest srebrno-grafitowy. 150 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak to nie ma sensu mieć okapu???? to nie tak, ze nie ma sensu i juz.Są ludzie, którzy korzystają z tego wynalazku i potrzebują go. Moze mają mniejszą tolerancję na zapachy, nie wiem. Nie da się uogólniać i nie ma takiej konieczności. W moim subiektywnym odczuciu okap w moim domu jest zbędny, a kto inny powie, ze życ bez niego u siebie nie może:) Monia jest taki blat: sprawdz go pod swoim kątem: http://www.ikea.com/PIAimages/73031_PE189316_S4.jpg i fronty nexus sredniobrązowy http://www.ikea.com/PIAimages/0101753_PE245668_S4.JPG i abstrakt szary: http://www.ikea.com/PIAimages/0098733_PE239979_S4.JPG sprawdz na zywo jak te trzy rzeczy się komponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.11.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ta kuchnia jest piękna i oryginalna-nie licząc podłogi. Popatrz jak wygladaja białe szafki: http://img259.imageshack.us/img259/2541/monikar.jpg jak dla mnie to ten biały za bardzo świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 eee tam...nei jestem do konca zadowolona. prawie każdy tak ma A jak widzę dom myszy to wtedy mi się włącza stara płyta: "a widzisz głupia torbo - mówiłam Ci - zero kompromisów..." Ooooo to to. Tak wlasnie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.11.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Nie chciałabym Ci śmiecić, ale skoro prosisz : http://lh6.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TA3pd0pRnDI/AAAAAAAAD1I/RbvRWx9PYAw/s800/rzut%20kuchnia%2010.jpg http://lh3.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TA3pRe08iaI/AAAAAAAAD0o/pjn5BMxWjDM/s800/rzut%20kuchnia%205.jpg Na ścianie nad zlewem będą 3 zwisające lampki, jakieś retro.Zabudowa lodówki nie jest dopracowana. Zastanawiam się też nad szafkami nad płytą - czy niskie czy wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.11.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Myszko - tak przy okazji zielonkawego odcienia affrona (przestraszyłam się ) - wiesz może (Ty byś nie wiedziała?!) jaki symbol ma Twoja szara farba w hallu? Bardzo ładna szarość i domyślam się, że perfekcyjnie dobrana do płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 jak dla mnie to ten biały za bardzo świeci al e przyznasz, ze z szara podłogą robiłoby sie "pudełkowato troche"? Z drugiej strony fakt jest taki, ze stalowe sprzęta świecą mniej niż ta biel. Moze dlatego ze to jest biały paintowy kolor, bez uwzglednienia operacji światła?może te szafki powinny być w takim stalowym kolorze?nie wiem, tak sobie tylko mysle na głos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Myszko - tak przy okazji zielonkawego odcienia affrona (przestraszyłam się ) - wiesz może (Ty byś nie wiedziała?!) jaki symbol ma Twoja szara farba w hallu? Bardzo ładna szarość i domyślam się, że perfekcyjnie dobrana do płytek Mazo ja nie lubię się walic w głowe przy plycie, ani przy zlewie, dlatego nie mam górnych szafek, a jedyne co sa to widzą tak wysoko, ze każdy jak przychodzi to pyta, czy wogóle z nich korzystam. Mazo, moja farba w hallu bynajmniej nie jest idealnie dobrana do koloru płytek.mam kolory głownie z palety 499 tikkurili, ale to jest za przeproszeniem possss.rana numeracja, bo to ze farba jest o ton jaśniejsza czy ciemniejsza to nie znaczy ze ma takie same komponenty barwnikowe.wylize pozniej na strych-może uda mi sie coś zczytać z tych moich opakowań, bo w swoim magicznym zeszycie orientowałam sie dobrze, ale do czasu.Mam w nim wypisane chyba z 50 różnych kolorów farb, które potrafiłam wskazać o każdej porze dnia i nocy-no ale wiadomo, mózg sie czasem czyści ze śmiecia:) Affron nie jest az tak zielonkawy jak myslisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.11.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Nie chcę Cię tak kłopotać z tą farbą, tym bardziej, jeśli nie jest dobrana idealnie :), ale uprzejmnie dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.11.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 al e przyznasz, ze z szara podłogą robiłoby sie "pudełkowato troche"? Z drugiej strony fakt jest taki, ze stalowe sprzęta świecą mniej niż ta biel. Moze dlatego ze to jest biały paintowy kolor, bez uwzglednienia operacji światła?może te szafki powinny być w takim stalowym kolorze?nie wiem, tak sobie tylko mysle na głos:) no prawda...chociaż z drugiej strony moze wystarczyło by żeby coś było błyszczące a cos inne matowe...też tak tylko głośno myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 no prawda...chociaż z drugiej strony moze wystarczyło by żeby coś było błyszczące a cos inne matowe...też tak tylko głośno myślę... a ja sobie tak mysle, ze ten aspekt można zostawić na koniec jako "broszkę" do kompletu. Tu powinno być "coś" pisane z dużej litery Ce ;)jak wisienka na torcie, coś co wpuści kuchnię do salonu...tak sobie głośno myśle i mysle Mazo, to nie bedzie żaden kłopot, bo mam inny szary idealny, który Ci spisze zebys sobie sprawdziła. Dobrze, ze mnie ktoś kopnie na góre, bo może w końcu wezmę się za jakąś organizację tej swojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Mysza ciesze sie ze znow jestes i powiem tylko to co bylo juz milion razy powiedziane: pieknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts