kasiakp 01.12.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Mysza a ja mam pyt o fuge do affrona graffitowego Pamietasz moze ? zapisalas gdzies sobie Musze na dniach kupic a nie mam za bardzo jak po sklepach latac Impregnowalas go czyms czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Anju dziękuję pięknieKasia, fuge mam z ceresitu aquastatic -grafit.Nie imregnowałam.Moja fuga łapie jasny brud i nie jest taka ciemna jak w zamierzeniu(ale było sporo gipsowania ostatnio i nie dało się jej uchować), ale jakoś mi to za bardzo nie przeszkadza przy jej grubości.Kiedyś kupię pisak i pomaluje ją na czarno.Jak msz grubsze fugi niż jedynka, to chyba najlepiej użyc jakiejs fugi epoksydowej- czarna ma głeboki kolor-tylko z nią się trzeba trochę pobawić-niedokładność ułożenia nie wchodzi tu wogóle w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 myszko przyszłam do Ciebie jako miłośniczki z Phalaenopsis ‘Royal Family’, moje niebieskie zboczenie nie pozwoliło mi przejść koło niego obojętnie, a że małż poczuwał się z zaległym prezentem, to stałam się posiadaczką takiej niebieskości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 01.12.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witaj myszko.Ja też podglądałam Twoje poczynania z uwagą i u mnie będzie tak samo szaro jak i u Ciebie.jedynym wyjątkiem ma być WC. Co śądzisz o takim połączeniu?http://www.granitonline.pl/assets/galleries/75/forest_green_kopia.jpg http://www.nowa-gala.com.pl/var/data/img/8443/thumb.JPEGCała jedna sciana byłaby to płyta granitowa forest green a cała reszta płytka magma czarna o wym 120cmx60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 myszko przyszłam do Ciebie jako miłośniczki z Phalaenopsis ‘Royal Family’, moje niebieskie zboczenie nie pozwoliło mi przejść koło niego obojętnie, a że małż poczuwał się z zaległym prezentem, to stałam się posiadaczką takiej niebieskości :D [ATTACH=CONFIG]32553[/ATTACH] Gosia zeznawaj natentychmiast gdzie co i jak.On jest naprawde az taki niebieski?No cudo cudo cudo-tu sie slinię do monitora i podstawiam szklankę pod brode co by mi się laminat ze stołu nie odkleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witaj myszko.Ja też podglądałam Twoje poczynania z uwagą i u mnie będzie tak samo szaro jak i u Ciebie.jedynym wyjątkiem ma być WC. Co śądzisz o takim połączeniu?http://www.granitonline.pl/assets/galleries/75/forest_green_kopia.jpg http://www.nowa-gala.com.pl/var/data/img/8443/thumb.JPEG Cała jedna sciana byłaby to płyta granitowa forest green a cała reszta płytka magma czarna o wym 120cmx60 czółko Agi samo połączenie fajne- ale duza płyta z foresta może wyglądać bardzo fajnie albo bardzo agresywnie, ciężko i męcząco. Wszystko zależy od pomieszczenia.Za mało danych na wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Gosia zeznawaj natentychmiast gdzie co i jak.On jest naprawde az taki niebieski?No cudo cudo cudo-tu sie slinię do monitora i podstawiam szklankę pod brode co by mi się laminat ze stołu nie odkleił zajrzy do mojego dziennika, masz tam więcej fotek, kupione wczoraj w LM za niecałe 60 PLN (to zaległy prezent ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 01.12.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Myszko spróbuję podziałać z wizualkami i jeśli nie będziesz miała nic przeciwko to za niedługo wrócę do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Myszko spróbuję podziałać z wizualkami i jeśli nie będziesz miała nic przeciwko to za niedługo wrócę do Ciebie. a skądże Agi.profesjonalistą nie jestem w dziedzinie wnętrz, ale chętnie pogdybam:) Gosia idę znowu Cię nawiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ale piękny ten storczyk! Cześć Myszko -resztę drzwi będziesz miała w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ale piękny ten storczyk! Cześć Myszko -resztę drzwi będziesz miała w przyszłym tygodniu a dziękuje, tak podejrzewałam, ale nawet nie dzwoniłam i nie zawracałam im głowy. No chyba ze w przyszłym się okaze, że zima przypusci kolejny atak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 a dziękuje, tak podejrzewałam, ale nawet nie dzwoniłam i nie zawracałam im głowy. No chyba ze w przyszłym się okaze, że zima przypusci kolejny atak Ma być odwilż Ja poczekam na swoje do stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ma być odwilż Ja poczekam na swoje do stycznia oł maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nie nie nie do maja to stanowczo za długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 czee Mysia... bardzo się ciesze, że znów jesteś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.12.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ja sobie wczoraj wieczorem pomyslalm, ze jak dobrze, ze jestes....znowu moge cos od Ciebie podpatrzec:D Jatoba w lazience wyglada pieknie:D....nie myslals o otworzeniu wlasnego interesu? Teraz sama wiesz wiecej niz co niektory majster:cool: jak doprowanic drewniana podloge do stanu uzywalnosci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ja sobie wczoraj wieczorem pomyslalm, ze jak dobrze, ze jestes....znowu moge cos od Ciebie podpatrzec:D Jatoba w lazience wyglada pieknie:D....nie myslals o otworzeniu wlasnego interesu? Teraz sama wiesz wiecej niz co niektory majster:cool: jak doprowanic drewniana podloge do stanu uzywalnosci:yes: o nieeee, żeby potem po mnie jezdziły takie spretensjonowane klientki co to im sie w doopach poprzewracało jak ja? never.Zresztą ja wiedzy mertyorycznej swoim majstrom nie zarzucałam, i wcale nie próbuje się z nią równać,a pozatym juz wszystko nie ważne.Nie chce przechodzić kolejny raz przez te same nerwy. Najlepiej jak człowiek sobie zrobi sam.Nie pierwszy raz, włożenie własnej pracy i wyczucia daje lepsze rezultaty jak widać niż praca zawodowa:D Majko podglądaj ile wlezie. pokazuje własne wnetrza po to, zeby każdy mógł podpatrzeć, czy tak jest dobrze, czy zle i ocenić wg własnego mniemania.Tak jak ja podglądałam kiedyś (i dalej podglądam)poczynania innych ludzi. To bardzo przyjemne zajecie zresztą.Uniknełam przy tym wielu błędów, a te co ja popełniłam też wskazuję, zeby komuś było łatwiej czesc Nituśka:DMiło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.12.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Czesc:)Straszny ruch u Ciebie:D Dzieki za opinie nt kominka (chyba sie zaczynam do niego zrazac ) Mysia jesli pamietasz to napisz na ktore kominki zworcilas jeszcze uwage po zakupie swojego.Moze nie ogladnelam jeszcze wszystkiego ;)Powiedz mi jeszcze czy jestes zadowolona z szyby vis a vis i czy drugi raz tez bys taki kominek kupila?Mam podobny uklad (kominek miedzy kuchnia a salonem) i czasem zastanawiam sie czy faktycznie warto pchac sie w te dwie szyby.Nie wiem czy wyglad płomieni przez to ze nie ma "tylnej" scianki nie jest bardziej "anemiczny" Z kuchni i tak nie bede wpatrywac sie w ogoen jedynie co do mnie przemawia to to ze sciana z takim wkladem jest lzejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Myszata ja uwielbiam podglądać u Ciebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Czesc:)Straszny ruch u Ciebie:D Dzieki za opinie nt kominka (chyba sie zaczynam do niego zrazac ) Mysia jesli pamietasz to napisz na ktore kominki zworcilas jeszcze uwage po zakupie swojego.Moze nie ogladnelam jeszcze wszystkiego ;)Powiedz mi jeszcze czy jestes zadowolona z szyby vis a vis i czy drugi raz tez bys taki kominek kupila?Mam podobny uklad (kominek miedzy kuchnia a salonem) i czasem zastanawiam sie czy faktycznie warto pchac sie w te dwie szyby.Nie wiem czy wyglad płomieni przez to ze nie ma "tylnej" scianki nie jest bardziej "anemiczny" Z kuchni i tak nie bede wpatrywac sie w ogoen jedynie co do mnie przemawia to to ze sciana z takim wkladem jest lzejsza. Kakusku teraz Ty bidna, niepewna, zagubiona:) Tak, jeszcze i sto razy kupiłabym kominek dwustronny-ładowanie od kuchni, podziwianie z dwóch stron. Bajka, uwielbiam kominek dwustronny. wiesz? Co do firm, to nie zastanawiałam się zbyt długo i jak znalazłam na allegro dwustronny kominek w cenie, która nie powaliła mnie na kolana, to za 5 minut był mój. Zobacz jeszcze te kominki co są na częsciach spartherma montowane-ceny niższe, jakość ta sama, ale ja nigdy nie pamiętam tej firmy- to Markotka będzie wiedziała-ona zawsze to wie.A to mcz Ci się nie podoba, co Mario ma? anemiczny płomien? a toś wykoncypowała Kochana:rotfl: co do szyby to cóz, moja trochę się smoli, ale nie jest to, az taka tragedia, jak w momencie wyboru kominka. A na co zwrócic uwage? na szczelność kominka i na przekroje rur.Ty bedziesz miała rekuperator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts