78mysz 01.12.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Mila mi się marzy, ale koniecznie z gilotyną, bo ani jędzyą , ani jędzorem kominka sobie nie będę zabrudzać, ale ich zakute łby wcisnąć wcisnąć i szybkę opuścić, jakoś przeżyjemy ja i kominek to może ja zadzwonię do tego swojego metaloplastyka, zeby Ci coś ładnego wystrugał na tą specjalną okazję.A będzie można przynieść popcorn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A Twój metaloplastyk to sąsiad mojego stolarza sugerujesz,że szybka w Mili ma być od dołu na ostro zakończona a o colę się sama postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A Twój metaloplastyk to sąsiad mojego stolarza sugerujesz,że szybka w Mili ma być od dołu na ostro zakończona a o colę się sama postaram e tam zaraz na ostro, ma być zakończona akuratnie, zeby się za szybko nie skończyło widowisko. A metaloplastyk mówi ze ma dwóch stolarzy-jeden mobilny, drugi nie i obaj dobrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ale ja serio z tym stolarzem, robił mi drzwi wejściowe i jak kiedyś dojdzie do wewnętrznych, to też mi zrobi....oczywiście jeśli już nie będzie na emeryturze (bo obecnie tak po 30 jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ale ja serio z tym stolarzem, robił mi drzwi wejściowe i jak kiedyś dojdzie do wewnętrznych, to też mi zrobi....oczywiście jeśli już nie będzie na emeryturze (bo obecnie tak po 30 jest ) aaa to chyba jednak ten bardziej natenczas mobilny Dobre ceny zapodaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 bardzo nie mobilny , projekt przesłałam mu e mailem, a drzwi odbierałam sama Za to ceny...2/3 tego co mi w mojej okolicy śpiewali...a przy okazji - pstrąg na Podhalu......mniammmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 aaa, zapomniałam się jeszcze jednym nabytkiem pochwalic. Mam reku. Dobrze wstac z łóżka rano i czuć świeżutkie wiejskie podwarszawskie powietrze przefiltrowane przez glebę ;)To taka dywagacja do drzwi, bo teraz juz się można zamknąć w pokoju, więc trzeba z tego móc korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 oooo i to jest rzecz, o której istnieniu nie wiedziałam, nawet jak mi drugi raz dom budowali i nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 bardzo nie mobilny , projekt przesłałam mu e mailem, a drzwi odbierałam sama Za to ceny...2/3 tego co mi w mojej okolicy śpiewali...a przy okazji - pstrąg na Podhalu......mniammmmmmmmmm ja się tam kiedyś też wybiorę.:)Uwielbiam góry i pagórki. Turbacz jest ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ty mi nic o Turbaczu nie mów to kiedyś przy wódce opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Hej Myszo! Jak fajnie, że znowu jesteś. Ale u Ciebie pięknie! Fiuuuu... fiuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ty mi nic o Turbaczu nie mów to kiedyś przy wódce opowiem zgoda. A ja się bałam, zastanawiałam czy na darmo kasy nie wydałam, czy nie buczy, nie drynda, czy aby nie za srebrny, ale już bym go nie oddała.Jak wsadzam głowę do kominka i czuje jak tam pizducha i na swój komin gazowy jak podcieka, to uważam, ze dobrą decyzje podjełam, ze więcej kominów nie mam . czesc Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Myszo, Ty masz Bartosza? Dobrze pamiętam? Cichy jest? Jaką masz temperaturę na nawiewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Mycha za wcześnie wstałam bo doczytałam że ten apartament co mi go ofiarujesz z dostępem do koryta ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Mycha za wcześnie wstałam bo doczytałam że ten apartament co mi go ofiarujesz z dostępem do koryta ma być taaaak dostęp do koryta też będzie i bedziesz też miała bezpłatnie udostępniony kawałek nieba do oglądania;) Kurcze, ale dzisiaj to dopiero zasypało nam okolicę:)Wariactwo jakies.chyba rzucę kable z prądem na dojazd, albo ognisko rozpalę. Do roboty mi się nie chce dzisiaj brac, a mam taki projekt ze się flaczki mieszają na samą myśl:( Dobrze, ze juz czwartek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 hajduk I ja muszę sobie zapisać ten namiar (kiedyś już też mi podawałaś), bo kiedyś też będę musiała coś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 normalnie chyba się idę pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 chetnie sie podczepie do ciebie Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 02.12.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ojej ile znowu stron do nadrobienia, a nie mówiłam, forum znowu tętni życiem. Przy okazji ukłony w Twoją stronę Markotko, Twoje komenty też pieczołowicie podglądam. W moim regionie tak zaśnieżyło, że nie mogłam wyjechac do pracy:((. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 manday chyba jak kazdy staram sie pomagac jesli tylko mi sie cos przypomni z zamierzchlej przeszlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts