78mysz 03.12.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ja mam jedną łazienkę, która jest dla mnie przepiękna i delikatna, ale z brownem:http://www.lazienka.com.pl/foto.php?id=/var/www/html/files/lazienka/foto/artykulFoto/8057 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 03.12.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A ja bym dała sobie głowe urwać, ze to green.Przynajmniej na podłodze.Ja tez planuję podłogę drewnianą. A reszta to się zobaczy choć w ograniczeniu do black and white Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 03.12.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 zawsze zastanawiały mnie takie kibelki od strony wygody w trakcie korzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 myśle, ze kibelek jak kibelek, kwestia przyzwyczajenia.Mi sie bardzo podoba w nim "kontener na wodę". Chyba do górnej lazienki wezme wolnostojący kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 03.12.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Teraz wracają do łask kibelki z dolnopłukiem.Za niedługo geberity wyjdą z mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 03.12.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Chętnie myszko zobaczyłabym wszystkie Twoje wnętrza. Szukam z doskoku w twoich komentarzach ale przejść tyle stron.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 03.12.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A wracając do Twojej szafki tv...gdzie będziesz trzymała sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ale sprzęt teraz to chyba nie problem bo wystarczy kino domowe i dekoder postawić na górze szafki i połki są niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 03.12.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 mąż coś wspominał o jakimś sufboferze...Nawet nie wiem jak to się pisze, ale podobno jest on niezbędny przy kinie domowym i dość okazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A mnie się podoba to drewno w łazience w brodziku:http://www.lazienka.com.pl/foto.php?id=/var/www/html/files/lazienka/foto/artykulFoto/8057Ty na pewno będziesz wiedziała jakie drewno się do tego nadaje albo czy można kupić czy zamówić takie podkłady.Tylko czy to jest praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A mnie się podoba to drewno w łazience w brodziku: http://www.lazienka.com.pl/foto.php?id=/var/www/html/files/lazienka/foto/artykulFoto/8057 Ty na pewno będziesz wiedziała jakie drewno się do tego nadaje albo czy można kupić czy zamówić takie podkłady. Tylko czy to jest praktyczne? oj nie wiem czy bede wiedziala. Drewno w kabinie to generalnie grząski temat. Ze wszystkiego to teak jest zdecydowanie najodpowiedniejszy. Jak ja bym robiła drewno w brodziku to bym kombinowała tak, zeby brodzik wylać niżej, obłożyc folią w płynie dokładnie i na to na legarach ze szczelinami deski teakowe, ze spadkiem do odpływu-zeby woda nie stała na nim. Dokładnie jak się robi na tarasie. Takie drewno będzie narazone nie tylko na dużą wilgoć i to ciepłą wilgoć, ale i na płyny wszelakie więc chyba pielęgnacja jakims dość agresywnym penetrującym drewno środkiem byłaby tu wskazana.Taka brodzikowa podłoga powinna mieć pewnie ze 4-5 cm na legarze, dla odpowiedniej filtracji.Tak sobie gdybam. W koncu robi się maty nawet z cienkich kawałeczków drewna dedykowane pod prysznic. Tak apropos drewna w wodzie, to ja mam jeszcze jedną koncepcję: trzymam korzenie w akwarium juz kilka lat. preparuje sie je w solance.Znaczy najpierw trzeba dokladnie sprawdzić drewno, czy jest zdrowe. Potem odczyszcza się je i suszy w ciepełku. Potem wrzuca na solankę i gotuje parę godzin. Potem bierze się beczkę z czystą wodą i rzuca drewno do środka na tydzien-dwa, zmieniając czasem wodę na świeżą. Jak się kończy ten proces to juz takiego drewna nic nie ruszy. To dlatego statki pływające po słonych morzach sa z drewna.A wiecie jak sprawdzić czy roztwór soli jest nasycony? Zarzuca się na przykład takie jajko do wody-jak nie tonie znaczy ze nasycony Tu na zdjęciu jest tylko mata teakowa polożona z tego co widzę na jakiś kompozyt corian, czy inne cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 mąż coś wspominał o jakimś sufboferze...Nawet nie wiem jak to się pisze, ale podobno jest on niezbędny przy kinie domowym i dość okazały taaa, subwoofer. Wiesz jakoś kino domowe mnie nie inspirowało nigdy;) Mamy wszystko przygotowane pod sprzęt, ale nie pamietam o tym, jak sobie szafkę rysuję. Jak postawię dwie takie kolumbryny koło tv to będzie klapa.ciesze się tylko, ze kabel do jednej z kolumn wymyśliłam sobie za zasłoną, a drugi za kwiatkiem-to mnie chociaż nie drażnią No kombinuję z całych sił, zeby kino domowe zrobić jednak na górze domu-jak pierwotnie myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Wiedziałam, że będziesz wiedziała Mojemu mężowi bardzo się podoba taka podkładka w brodziku. Ja się jednak obawiam, że się będzie mocno syfić. Chyba już lepiej zrobić coś takiego przy wyjściu z brodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.12.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Beta widziałam takie drewnanie maty w LM, fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 one chyba były z akacji, ale też na nie łypnełam okiem-cała podłogę dałoby się z tego ulożyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Te maty są z małych kawałeczków drewna wiec pewnei to też ma znaczenie. Inaczej takie kawałeczki pracują, nie ma takich odkształceń jak na wiekszych powierzchniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Beta widziałam takie drewnanie maty w LM, fajne O, to muszę popatrzeć przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.12.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Myszaaaaaaaa, ja po prośbie niby dobrzxe wytłumaczylas i niby wiem, ale nie umiem tego dziadostwa w paincie zrobić Pokaże ci i mi powiesz co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Myszaaaaaaaa, ja po prośbie niby dobrzxe wytłumaczylas i niby wiem, ale nie umiem tego dziadostwa w paincie zrobić Pokaże ci i mi powiesz co?? jasne.bierzesz klikasz na tą ikonke i zaczynasz łapac wszystkie punkty, czyli naciskasz i na naciśniętym znaczysz trase klikając przy zmianie toru ruchu. Muszisz tak znaczyc, zeby zamknąc dokładnie obrys tego co chcesz zaznaczyc po czym puszczasz mysze i ona sama juz wypełnia na kolor, który sobie wybrałas(chyba tak jest z tym klikaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts