nitubaga 03.12.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A wiecie jak sprawdzić czy roztwór soli jest nasycony? Zarzuca się na przykład takie jajko do wody-jak nie tonie znaczy ze nasycony albo, że jajko jest stare :D czeee Mysia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 czesc Nituś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.12.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 co dobrego słychać... oprócz śniegu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 hhhm, czas leci, roboty dużo, dzieć pokaszluje w domu, trza się do swiąt szykować...pojsc w Twoje slady i nalewki porobic jakowes, a jutro spęd mikołajowy mi się szykuje:) chyba dobrze słychać ino taczki za małe na wywóz sniegu i trzeba opracować strategię jakąś dobrą na usuwanie tego białego syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 nie ma to jak duża działka przy takich opadach śniegu:lol2: jest gdzie go chomikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.12.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 oooo to jak coś wymyslisz daj znać... bo ja póki co taczkuje.... przez pierwszą godzine jest fajna zabawa - potem już mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 jasne, o ile coś wymysle, ale jak świat światem nikt jeszcze nic nie wymyslił w tej sprawie, to pewnie i mi się nie uda. Mogę jedynie pożyczyć duuuzo słonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ja po całym półroczu latania z taczkami i przegartywania ziemi po działce teraz nawet nie wychylam nosa, zeby pomagać mężowi w tej nierównej walce ze śniegiem. Mam juz takie obrzydzenie do grubych robót ziemnych, że wręcz cieszę się, ze nadeszła zima. Teraz wreszcie mogę się nacieszyć czystymi paznokciami:) Dobrze, ze na wiosne do zagospodarowania zostało juz niewiele, a utrzymanie tego co jest w ryzach, to juz będzie pikuś przy dotychczasowej pracy.Mam tylko nadzieje, ze mi roślinki przetrwają tą zimę, bo to wszystko bidne takie i niezaaklimatyzowane do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Jeszcze mozna drewno potraktowac lakierem do jachtow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 05.12.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dobry wieczór, a co tu tak cichutko:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Myszka czy miałaś podobny przypadek z indukcją... Dwa palniki po lewej stronie od czasu do czasu mają awarię i świecą się na czerwono mrugając ( tam gdzie włączasz dane ple grzejne - chyba to się nazywa sterownik ... ) 3; 4; F .... i tak ciągle. Za chińskiego boga nie zresetujesz...Nie mam instrukcji obsługi i nie wiem co to oznacza, czy może jakaś awaria, albo co...Nie mam pojęcia co z tym zrobić....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.12.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 poszukaj instrukcji na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.12.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Myszka czy miałaś podobny przypadek z indukcją... Dwa palniki po lewej stronie od czasu do czasu mają awarię i świecą się na czerwono mrugając ( tam gdzie włączasz dane ple grzejne - chyba to się nazywa sterownik ... ) 3; 4; F .... i tak ciągle. Za chińskiego boga nie zresetujesz... Nie mam instrukcji obsługi i nie wiem co to oznacza, czy może jakaś awaria, albo co... Nie mam pojęcia co z tym zrobić....... Nie miałam tak Arniko, ale wyczytałam na sieci, ze to może być błąd połączeń.trzeba dokopać się pod spód płyty i sprawdzić, czy wszystkie kabelki są dokładnie wpięte.Płytę zresetujesz przez wyłączenie siły-nie wiem jak długą ma pamięć, ale z reguły 30 sek przy róznych urządzeniach wystarcza Czesc Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.12.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 aż dziwne, bo chyba pierwszy raz tu trafiłam. Bardzo mi się podobają Twoje wnętrza (te, których zdjęcia nie zniknęły z wątku, a z pewnością tych, których nie widać też). Szczególnie, że parę rzeczy jest podobnych do tych, które rozważam u siebie. Np. upewniłam się w przekonaniu, że moje zamiary do pominięcia okapu nie są odosobnione. Myślę, też o podobnych drzwiach wewnętrznych i widzę po efekcie, że wyglądają naprawdę super. Po zdjęciu Twojej łazienki wróciłam jednak do pomysłu z mozaiką. Przeczytałam, że jesteś zadowolona z wyboru mozaiki i za Tobą trafiłam na Rain forest Green i jestem pod wrażeniem. W necie nie znalazłam jednak wnętrz z mozaiką, a zdjęcia Twojej łazienki wygasły. Czy mogłam prosić Ciebie o wklejenie zdjęć- zbliżeń mozaiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.12.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 aż dziwne, bo chyba pierwszy raz tu trafiłam. Bardzo mi się podobają Twoje wnętrza (te, których zdjęcia nie zniknęły z wątku, a z pewnością tych, których nie widać też). Szczególnie, że parę rzeczy jest podobnych do tych, które rozważam u siebie. Np. upewniłam się w przekonaniu, że moje zamiary do pominięcia okapu nie są odosobnione. Myślę, też o podobnych drzwiach wewnętrznych i widzę po efekcie, że wyglądają naprawdę super. Po zdjęciu Twojej łazienki wróciłam jednak do pomysłu z mozaiką. Przeczytałam, że jesteś zadowolona z wyboru mozaiki i za Tobą trafiłam na Rain forest Green i jestem pod wrażeniem. W necie nie znalazłam jednak wnętrz z mozaiką, a zdjęcia Twojej łazienki wygasły. Czy mogłam prosić Ciebie o wklejenie zdjęć- zbliżeń mozaiki? Witaj Spirea.Dziękuję za opinie nt szczątków mojego domu na forum.Zrobię zdjęcia i pokazę forestową mozaikę dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.12.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 dziękuję aż się poczułam wyróżniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Nie miałam tak Arniko, ale wyczytałam na sieci, ze to może być błąd połączeń.trzeba dokopać się pod spód płyty i sprawdzić, czy wszystkie kabelki są dokładnie wpięte.Płytę zresetujesz przez wyłączenie siły-nie wiem jak długą ma pamięć, ale z reguły 30 sek przy róznych urządzeniach wystarcza Czesc Dziewczyny Wiesz już kilka razy wyłączałam i resetowałam i ... nic... Trzeba będzie podłączenie sprawdzić. Markotka w sieci powiadasz... jak ja nawet nie wiem co to ja mam za indukcję... Grzeje, gotuje, garnki się na niej mieszczą... nooo mogło by było być więcej tych dużych pól, ale i tak jest OK. Jestem z niej zadowolona... Tylko co by nie mrygała od czasu do czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Wiolcia a te kłopoty to nie przez napięcie które szaleje jak mówiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Nooo mam nieraz niezłą dyskotekę... Nie mam Wusia pojęcia...A znając mnie to raz, że już instrukcji nie znalazłam, a dwa.... to pewnie zgubiłam fakturę i pokwitowanie dostawy... wczoraj z grubsza patrzyłam i nie znalazłam... Nooo i klops... Tylko , żeby szanowny się nie dowiedział.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.12.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Hejka\\Myszko a zadowolona jesteś z tych mieszaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts