78mysz 07.12.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 U mnie też zleciało, tylko kawałek nad wejściem się zostało... i nie mam pojęcia dlaczego? A mnie ta zima się podobała.... A teraz taka breja..... bo ten to będzie leciał z zaskoczenia na zywioł. uwaga na psa.Pewnie przy koszowej ci został snieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 u nas tez zleciało i nieźle nas wystraszyło dobrego dzionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 udanego dnia Pasiulka!Wogóle to forum jakies wymarłe ostatnio. Nic się nie dzieje, nikt nic nie mówi, mało kto pokazuje.Wszyscy tacy zarobieni przed swiętami, czy pozapadali w sen zimowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mooo Mysza nie bluźnij....Pasie zajrzała, ja jestem dopóki mi prądu dzisiaj nie wyłączą, bo mają coś tam robić i od 8-16 ma nie być.... nooo nad koszem mi zostało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 e dlaczego bluźnic, mówie tylko ze zaobserwowałam spadek ruchu na forum, ale dobrze, ze Ty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.12.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Fakt - nic się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ja jeszcze nie pucuję, bo w końcu nie mam aż tylu okien, nie mam zasłon i firan... to luzik... Co prawda, u babci muszę umyć 3 okna i może u teściowej też 3 a u mnie jest tylko 13 okienek.... No i troszkę m2 , ale to wszystkie mamy.... A na święta nic na razie nie szykuję, bo kasy nie mam... będę robić jak zwykle wigilię, i może coś na święta zrobię... Natomiast wczoraj jak byłam z Młodym w Piekarach to mamy też w Piekarach u kolegi złożone mnóstwo rzeczy w garażu i zajechałam tam po ozdoby świąteczne i odnalazłam wieszaki co też zaraz mój księciunio przywiercił i przykręcił do ściany. Są stare, może nie za bardzo pasują, ale są i jest gdzie w końcu kurtkę powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.12.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nic się nie dzieje, bo zima... budować bardzo się nie da w ogrodzie można sobie co najwyzej poodśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ja juz trochę na święta posprzątałam, ale jutro przyjeżdza reszta drzwi więc wiadomo, praca trochę na marne. Nic to. też powyjmowałyśmy z Majorką ozdoby i nawet część juz rozłożona została, bo Młoda nie mogła się powstrzymać i ubrała swoją konikę na święta-w turkusy i zielenie.Zasłony mąż mi zdarł wczoraj z okien-dzisiaj suszenie, może w sobotę powieszę. Na okna nawet nie patrze.Z zewnątrz są czyste, bo myłam w listopadzie i jakoś tak się stało, ze wyglądają jeszcze akuratnie, ale w srodku je przetrę.dobrze, ze dom ogarnięty jako tak, bo urwanie jaj w pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No to ja sie dopisuję do leniwców z musu i z wyboru. może za rok jak Karol będzie coś kojarzył będzie inaczej z tą całą ozdóbkową krzątanina w domu. Póki co, nie chce mi się znosić z garażu tych ozdób. Okna mam tak zasyfiałe że mało przez nie widać. raczej ich z zewnatrz nie umyję. Wkurwa mam bo juz 3 dzien bez wody w kuchni. No nie umie funkcjonować tak. Wszystko stoi na wierzchu z szafki wyciągniete i to mnie jeszcze bardziej wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nooo Irma... ale może można jakieś dekoracje na święta porobić..... Może któraś ma jakieś pomysły? Dobrze by było, żeby jeszcze tanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nic się nie dzieje, bo zima... budować bardzo się nie da w ogrodzie można sobie co najwyzej poodśnieżać Irma, odsniezanie to nuuuuuda;)I co, która łazienka przeszła? Wiecie jakie Irma robi piękne projekty?wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.12.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ja też jestem Niestety ja to zupełnie nie mam co wklejać. Na działkę nie mam po co jechać. Czekam na okna a jak będą okna to się zacznie Oczywiście problemem może być pogoda. Także ja się na razie cieszę z odwilży chociaż faktycznie jest mało przyjemnie. Poza tym jak nie będzie śniegu to zrobią mi oczyszczalnię oraz zrobią przyłącze i postawią zbiornik na gaz. I wtedy będą fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No to ja sie dopisuję do leniwców z musu i z wyboru. może za rok jak Karol będzie coś kojarzył będzie inaczej z tą całą ozdóbkową krzątanina w domu. Póki co, nie chce mi się znosić z garażu tych ozdób. Okna mam tak zasyfiałe że mało przez nie widać. raczej ich z zewnatrz nie umyję. Wkurwa mam bo juz 3 dzien bez wody w kuchni. No nie umie funkcjonować tak. Wszystko stoi na wierzchu z szafki wyciągniete i to mnie jeszcze bardziej wkurza buuuuuu, też nie umiem, zaraz wpadam w szał. Maylandziu Ty się możesz pocieszyc, ze Dzidzia mała i jesteś usprawiedliwiona. daj sobie na luz, to Twój czas na regenerację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ja mam pomysł na wianek z thui, ale pod płot mi się zdecydowanie nie chce iść z sekatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.12.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Irma, odsniezanie to nuuuuuda;)I co, która łazienka przeszła? Wiecie jakie Irma robi piękne projekty?wiecie? z forestem, tylko forest się nie bardzo podoba ale pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.12.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ja jestem. A zdjęcia wstawiam jak jest coś nowego Dzisiaj zamówiłam resztę grzejników ale to chyba nic ciekawego. Po nowym roku będę walczyła z gresem i łazienką dolną na którą nie mam pomysłu Ma być affron szary, biel i blacik drzewniany do tego ceramika roca hall ale nie mam pomysłu na umywalkę.Baterie podtynkowe chyba paffoni level ale jak to wszystko ubrać i poskładać żeby było fajnie.Jakoś tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Co prawda nie do kuchni ale do łazienki jak znalazł, ktoś zna taki marmur? http://www.diatrak.pl/site_media/images/data/materials/2_1256292248.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) myslalam ze tyle sniegu napadalo u was marmur sie nazywa Azul Macaubas ale pierwszy raz widze Edytowane 8 Grudnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.12.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 hehehe mnie też się skojarzyło ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts