MonikaC 08.12.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ja myślałam że to wełna ale to u mnie zboczenie ostatnio jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.12.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 A u mnie coś nowego: affron się kładzie, ale nie powiem gdzie, bo trochę głupio mieć tam takie ładne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 czyzby garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 A u mnie coś nowego: affron się kładzie, ale nie powiem gdzie, bo trochę głupio mieć tam takie ładne płytki no weeez, Mazo toż to prawie grzech;) Mnie się marmur skojarzył z pianką natryskaną-ale to moje ostatnie zboczenie Gosiu ten kamień śliczny jest-ja widziałam kiedyś konkretny slab-nazywał się blue jeans chyba-też miał trochę niebieskiego, ale bardziej szarego Markoto-jak zawsze ma odpowiedz:) Irmo a dlaczego się forest nie podoba? Pokaz im to i niech się prześpią, ewentualnie mozaika jest jakby delikatniejsza, ale obraz z kolei "znika" http://www.dobrzemieszkaj.pl/img/imagecache/400x600__media_13940_wm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.12.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Racja - grzech... w pomieszczeniu gospodarczym/pralni zazwyczaj kładzie się najtańsze płytki z castoramy, ale za to pod sufit, czego za nic nie mogę zrozumieć Narażę się - mnie się forest w tej pełnej postaci też nie podoba, w mozaice - bardzo, chociaż to nie moje kolory, ale jednak efekt jest świetny. Ale w kawałku -nie mogę się przekonać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Racja - grzech... w pomieszczeniu gospodarczym/pralni zazwyczaj kładzie się najtańsze płytki z castoramy, ale za to pod sufit, czego za nic nie mogę zrozumieć ja mam tak właśnie, więc mnie chyba nie zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 A ten marmur fajnie by wyglądał w prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 A ten marmur fajnie by wyglądał w prysznicu który marmur i w czyim prysznicu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 tu jest jeszcze ten macaubas-może nie patrzcie na pomieszczenie jako całość, tylko na kolory-z mahoniowcem w sumie też mu do twarzy http://www.mastropasquamarmi.it/edilizia/ima-materiali-mat.pavimenti-small/pavimento-azul-macaubas.jpg kurcze, jak szukałam niebieskiego kamienia do Majki to nie widziałam, ale mozaika z tego byłyby cudowna! http://www.ultimategranite.net/Slab_Gallery/AZUL-MACAUBAS.jpg http://www.stonecontact.com/picture/20101/7293/Azul-Macaubas-Slabs-P62702B.jpg kurcze, a ja juz mam ceramiczną mozaikę kupioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.12.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ja mam tak właśnie, więc mnie chyba nie zrozumiesz WIem, wszyscy tak mają. I garaże całe w płytkach... Ale nie jest to dla mnie problem, nie spędza mi to snu z powiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.12.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jaką kupiłaś mozaikę Mysiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 który marmur i w czyim prysznicu? ten niebieski oczywiście a w prysznicu np moim, ale mój M się pewnie już na żadne zmiany koncepcji nie zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 WIem, wszyscy tak mają. I garaże całe w płytkach... Ale nie jest to dla mnie problem, nie spędza mi to snu z powiek garaż całe szczęście mam wyłożony tylko do wysokości 1,5, bo płytki na całej ścianie mi się też nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.12.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Pewnie to bardzo praktyczne i to tylko ja jestem taka niefrasobliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 nie tylko Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) WIem, wszyscy tak mają. I garaże całe w płytkach... Ale nie jest to dla mnie problem, nie spędza mi to snu z powiek Nie wszyscy, nie wszyscy! ja na przykład nie:) mało tego, płytki mam tylko na podłodze. sciany sa pomalowane. na szaro Edytowane 8 Grudnia 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ja tez mam tylko na podlodze i to w garazu i kotlowni sciany jeszcze nie pomalowane wiec sa szare z kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Myszko a widziałaś gdzieś u nas ten Abus jako mozaikę? w sieci nic nie widzę , chyba, że to na ten przykład http://www.azulitalia.it/admin/images/foto_prodotti/scheda/mosaico6_pic.jpg[/img} http://www.azulitalia.it/en/index.php?id=22&tipo=prodotti Na dodatek taką samą nazwę mają i marmur, granit, kwarcyt i bądź ty człowieku mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 nie bardzo wiem po co się tak katuję tu już lepiej... to tylko basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.12.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 To w basenie - super! Myszo - mam krótkie pytanko - jakie masz przyciski geberitowe? Nie mogę znaleźć okregłych ale w chromie i już nie wiem, czy źle szukam, czy już takich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts