lidszu 08.12.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 obydwie super, chociaż ta pierwsza bardziej mi się podoba. Ciekawe ile kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ta pierwsza jest sliczna, ale zastanawiam się czy na całej wannie nie byłaby za agresywna, chociaż może z białą fugą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ten kolor na wizualce jest chyba najlepszy, czyli koralowy, czerwień przybrudzona brązem, albo rozbielona. A Twoja Pancia nie mówiła co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ten kolor na wizualce jest chyba najlepszy, czyli koralowy, czerwień przybrudzona brązem, albo rozbielona. A Twoja Pancia nie mówiła co to jest? chyba nie, ale mi też ten kolor z wizualki najbardziej pasuje, więc muszę do niej napisać, aby mi powiedziała co to takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 tu jest coś bardziej zbliżonego, ale jeszcze deko za mdłalisa 340zł, onixkurcze ta kamienna ma idealny kolor, może zapytaj, czy by pasowała, bo ma delikatne maziaje-29zł za plaster i nie jest w połyskuhttp://www.mozaiki-szklane.pl/images/covers/1115b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dzięki za pomoc. Muszę mojemu M ją pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 top.mozaiki.plhttp://www.dom.pl/wp-content/uploads/2010/08/mozaika-na-scianie.jpgno przemyślcie sprawę. ja bym się osobiście nie zniechęcała do tej kamiennej zanim nie przyłożyłabym na żywo do płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ale sie zaplytkowalyscie. Normalnie najbardziej merytoryczne komenty na forumie sie zrobily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.12.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Lidszu, na Bartyckiej jest sklep Hydrotex są tam wszystkie mozaiki świata pewnie coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 top.mozaiki.pl http://www.dom.pl/wp-content/uploads/2010/08/mozaika-na-scianie.jpg no przemyślcie sprawę. ja bym się osobiście nie zniechęcała do tej kamiennej zanim nie przyłożyłabym na żywo do płytki jaka super mozaika. Jeśli na żywo wygląda tak jak na zdjęciu, to by mi najbardziej pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Lidszu, na Bartyckiej jest sklep Hydrotex są tam wszystkie mozaiki świata pewnie coś znajdziesz dzięki - na pewno podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 nooo, zapłytkowałyśmy się Małgoś. Ja jubię jak się coś dzieje, choćby i nawet na samym papierze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Drzwi w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 znaczy sie, ze Ci zabrali to co wczesniej dali? masz coś w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Mam. Małżonek rano wydziergał skrzydło zastępcze a Panowie szybko zanotowali Ale się wypytywali o naszą znajomość Jak usłyszeli murator to zapadła dziwna cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 To do ciepłej wody użytkowej mam 150 litrów .... Reszta to bufor....I Markotka ma racje jak nahajcuję raz to mam ciepłą wodę do mycia.. no może nie przez tydzień, ale kilka dni.... A może jak docieplimy jeszcze bardziej to i na dłużej wystarczy... może.. tylko już nikomu się nie che już nic robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Mam. Małżonek rano wydziergał skrzydło zastępcze a Panowie szybko zanotowali Ale się wypytywali o naszą znajomość Jak usłyszeli murator to zapadła dziwna cisza a jacy uchachani przyjechali od Ciebie. Dawałas im herbatke z termosu, czy co? Powiedzieli, ze też się zapiszą, skoro tam tyle fajnych babek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Mam. Małżonek rano wydziergał skrzydło zastępcze a Panowie szybko zanotowali Ale się wypytywali o naszą znajomość Jak usłyszeli murator to zapadła dziwna cisza a słuchaj widziałas moje drzwi? zaglądałas na pake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 To do ciepłej wody użytkowej mam 150 litrów .... Reszta to bufor.... I Markotka ma racje jak nahajcuję raz to mam ciepłą wodę do mycia.. no może nie przez tydzień, ale kilka dni.... A może jak docieplimy jeszcze bardziej to i na dłużej wystarczy... może.. tylko już nikomu się nie che już nic robić.... jeny jak ja rozumiem tą ogólna niechęć do roboty. Nie rozumiem tylko, dlaczego mój pan Marek od elewacji do tej pory sie nie pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts