78mysz 12.12.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 o boszzz, jak bym zjadła takie pyszne zupy natychmiast. Ja łośka panieruję i smażę, a potem tylko zarzucam sosem pomidorowym lekko zabijanym śmietaną z zeszkliwioną cebulką w dużej ilości. Jak nie lubię takich trochę greckich potraw tak ta jest znakomita.A zupę z łososia też robię z kukurydzą, groszkiem marchewką odrobiną ziemniaczków i zamiast ryżu to płatki ryżowe-jest delikatna kwaskowato-półsłodka od kukurydzy i marchewki i aksamitna od tych płatkówo zupa z karpia to by mojemu pewnie podpasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mysza to ja na lososia zapraszam do siebie:yes:, prawie co piatek kupuje swiezo odlowionego w porcie:D. Ja pieke w piekarniku - jest pyszny i poza tym nie czuje w calym domu ryby przez kolejnych kilka godzin;). Ja to wogole cos nie mam weny na swiateczne posilki w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 tak z piekarnika jest smaczny z cytrynką i koperkiem Dzięki za zaproszenie, pojawię się niebawem, bo mi slinka cieknie na siwżego łosośka.U nas strach czasem kupować, bo cenę miewa zabójczą i z reguły lezy bardzo dlugo w związku z tym w sklepie.Czasem kończyło się tak, ze psu gotowałam zupę z łososia za 30-40złotych:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Myszko, mam pytanie. Wiem, że w dziecięcej łazience masz w wannie zrobiony wlew wody przez korek (mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi) i teraz mam pytanie: wiem, że są takie przelewy dostępne w Grohe, ale czy inne firmy też takie coś mają, a jeśli nie, to czy do tego Grohe mogę podłączyć innej firmy baterię ? Chciałabym takie coś zamontować u dziewczynek i muszę się na coś zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ja chyba jedna wolę mały domek z użytkowym poddaszem zawsze będzie jakiś balkonik i to najlepiej jakby się wychodziło na niego z sypialni małóżeńskiej witaj Morfeusz. Zupełnie nie rozumiem odnośnie czego był Twój komentarz, gubisz się jeszcze na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Myszko, mam pytanie. Wiem, że w dziecięcej łazience masz w wannie zrobiony wlew wody przez korek (mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi) i teraz mam pytanie: wiem, że są takie przelewy dostępne w Grohe, ale czy inne firmy też takie coś mają, a jeśli nie, to czy do tego Grohe mogę podłączyć innej firmy baterię ? Chciałabym takie coś zamontować u dziewczynek i muszę się na coś zdecydować. możesz Lidzia. Zaraz zerknę czy na moim korku coś pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 kurcze, nie pisze, więc moze mam paffoniego? W każdym razie sterowanie jest zawsze z mieszacza i jak woda leci to leci przez ten :korek". Baterię łączysz z korkiem sztywną rurką.Będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.12.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mysia poszla do łazienki a ja tymczasem pochwale piekne drzwi .Dziekuje tez za namiar do metaloplastyki-nawet nie wiedzialam ze pod nosem mam takich fachurow:pMyszko jaka masz szerokosc scianki (tej waskiej )przy obudowie kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mysia poszla do łazienki a ja tymczasem pochwale piekne drzwi .Dziekuje tez za namiar do metaloplastyki-nawet nie wiedzialam ze pod nosem mam takich fachurow:p Myszko jaka masz szerokosc scianki (tej waskiej )przy obudowie kominka? dzwoniłas do Pana Guziaka?Naprawdę warto z nim pertraktować dziękuję uniżenie za komplementa drzwioweSciankę juz mierze:77cm.Robisz ten kominek teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 to jest od strony hallu szerokość komina schiedla+płyta kg klejona bez rusztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 kurcze, nie pisze, więc moze mam paffoniego? W każdym razie sterowanie jest zawsze z mieszacza i jak woda leci to leci przez ten :korek". Baterię łączysz z korkiem sztywną rurką.Będzie działać paffoni jeszcze bardziej by mnie interesował. Nie pamiętasz gdzie kupowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 paffoni jeszcze bardziej by mnie interesował. Nie pamiętasz gdzie kupowałaś ? u sprzedawcy, którego znalazlam na allegro i miał najlepszą cenę. Mieści się w Raszynie, tylko Ci go poszukam o, tu znalazlam znowu na allegro. Miał dużo fajnych rzeczy.Dostaliśmy rabaty, bo kilka rzeczy braliśmy http://allegro.pl/paffoni-stick-sk040-sk075-od-reki-wawa-i1336345514.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 (edytowane) Mysia chodzilo mi o ta waska biala "pozostalosc" jak patrzysz na kominek od strony salonu-na wprost (ten bialy pasek po prawej stronie wkladu ) Slabo to wyjasnilam i Ty podalas mi chyba szerokosc po drugiej stronie wkladu Do Pana Guziaka nie dzwonilam bo schody to spiewka przyszlosci ale zapisalam sobie juz namiar bo mam do niego rzut beretem i jak przyjdzie pora podjade osobiscie Nie jestem dobra w pertraktacjach ale moze nie zedrze ze mnie skory :rolleyes:Nie wiem czy kiedys i drzwi nie wycenie u "Twoich " stolarzy bo z kolei ich lokalizacja jest bardzo blisko rodzinnej miejscowosci mojego meza.Jak pojedziemy w odwiedzic rodzinke bedzie okazja do podjechania Obudowe kominka prawdopodobnie bede robila dopiero w maju ale powoli przygotowywuje sie do tematu .Z jednej strony bedzie to zwykla czarna gotowa ramka a z drugij (od strony salonu) chce zrobic cos w tym stylu http://www.mcz.it/en/p119-monet.html , http://www.mcz.it/en/p6-de-chirico.html Niestety gotowe obudowy troche kosztuja wiec bede chciala oblozyc wklad jakims kamieniem,plytkami lub blacha ale własnie w taki niesymetryczny sposob. Edytowane 13 Grudnia 2010 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.12.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 LidszuNapełnanie wanny przez przelew ma hansgrohe, Kludi, Hansa i wiele innych firm pewnie teżMożna podłączyć każdą baterię wannową podtynkową, ale element napełniający musi być od kompletu.można do tego dawać prysznic w obudowie wanny, albo przyłącze katowe i słuchawkę itd. możliwości jest mnóstwo.Nie miałaś rozpisane w projekcie co masz kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Irma dobrze prawi ja mam do napelniania przelewem podlazona baterie mieszaczowa a na przylaczu katowym przez rozetke tylko sluchawke prysznicowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Mysia chodzilo mi o ta waska biala "pozostalosc" jak patrzysz na kominek od strony salonu-na wprost (ten bialy pasek po prawej stronie wkladu ) Slabo to wyjasnilam i Ty podalas mi chyba szerokosc po drugiej stronie wkladu Do Pana Guziaka nie dzwonilam bo schody to spiewka przyszlosci ale zapisalam sobie juz namiar bo mam do niego rzut beretem i jak przyjdzie pora podjade osobiscie Nie jestem dobra w pertraktacjach ale moze nie zedrze ze mnie skory :rolleyes:Nie wiem czy kiedys i drzwi nie wycenie u "Twoich " stolarzy bo z kolei ich lokalizacja jest bardzo blisko rodzinnej miejscowosci mojego meza.Jak pojedziemy w odwiedzic rodzinke bedzie okazja do podjechania Obudowe kominka prawdopodobnie bede robila dopiero w maju ale powoli przygotowywuje sie do tematu .Z jednej strony bedzie to zwykla czarna gotowa ramka a z drugij (od strony salonu) chce zrobic cos w tym stylu http://www.mcz.it/en/p119-monet.html , http://www.mcz.it/en/p6-de-chirico.html Niestety gotowe obudowy troche kosztuja wiec bede chciala oblozyc wklad jakims kamieniem,plytkami lub blacha ale własnie w taki niesymetryczny sposob. Kakusku juz mierze:56 cm mi wyszło-to jest w zasadzie drugi wymiar mojego komina;) Plizzz, nie każ mierzyć trzeciego wymiaru-bo zgubiłam gdzies znowu metrówkę, a do dachu daleko;) Wiesz jakie są koszty tej drugiej obudowy z blachy z linka? Mi się marzyła bardzo podobna i sądze, ze kiedyś przy remoncie będę szła w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 czesc Dziewczyny wszystkowiedzące:)Irma ochłonełas troche?Marta, jak projekt, w której fazie parcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.12.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ochłonęłam po czym? Nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Chyba po szale restauracyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.12.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 aaaa, jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts