markoto 13.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 projekt niemal wypchniety, teraz drukowanie i podpisywanie, kompletowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No i ja mówię dzień dobry Ale tu się zrobiło świątecznie i kulinarnie I dobrze, że Panie kończą swoje projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 noooo, pewnie, ze dobrze, fajnie im, bo ja się dzisiaj muszę znowu zabierać za nowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No to i też dobrze... bo nowi klienci muszą być Buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 a moje dziecie siedzi trzeci tydzień w domu.Bierze całą apteke leków na uszy, a jak z uszu ścieka to zaraz kaszle, bo do krtani spływa, no i dmucham na tą krtań, żeby zaraz z kolei na nią nie zapadła. Jakie to przechlapane-suszysz uszy, to suszy się i krtań, a ona i tak sucha więc nadwrażliwa i tak w kółko. A co do pracy, to taka praca przy niej, jak przychodzi z maślanymi oczami i mówi: pobawisz się ze mną?No i co? nie mam wyjścia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 O matko, to niech nie zartuje tylko zdrowieje szybko, bo sie zabawisz na smierc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 nooo, przecież dzieciak w domu tyle czasu nudzi się jak bóbr i nie rozwija.Zła jestem jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.12.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Moje dzisiaj też w domu zostały Liwia wczoraj miała temperaturę i charczeć zaczęłaJeremi się obudził późno a mi nie chciało się auta skrobaćWięc siedzą we dwojkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nie dziwie się... Mnie dzieciak w domu rozwala całą organizacje dnia. Oj jak ja nie cierpię jego hasła.... maaaamoooooooooo nuuuuuuudzęęęęęęęęęęęę sięęęęęęęęęęęęęęęI on naprawdę tak przeciąga głoski i piszczy bez przerwy przeokropnie.... A siedzi w domu od 20 listopada.... Jak nie ogłupieję to będzie dobrze.... Mysza gdzie są fajne i tanie karnisze????????I zastanawiam się czy dawać karnisz do kuchni czy nie.... Bo to okno tarasowe... a mnie wszelkie gipiury bardzo się podobają i firanki robione na szydełku... Oj bardzo mi się to podoba... Ale nie wiem czy będzie pasowało do ojej kuchni, szczególnie, że na tej samej ścianie jest okno tarasowe z salonu, ale odcięte jakby wieńcem ( czy jakoś tak belka stropowa się nazywa.... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.12.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Myszo, czekam na Toj pokaz drzwi z lustrem. Planuje takie w lazience, by wneke z piecem gazowym zamknac. Z mila checia podpatrze, jak Ty je zaprojektowalas. A dzisiaj ja podciagam nosem...ktos pozaluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Lidszu Napełnanie wanny przez przelew ma hansgrohe, Kludi, Hansa i wiele innych firm pewnie też Można podłączyć każdą baterię wannową podtynkową, ale element napełniający musi być od kompletu. można do tego dawać prysznic w obudowie wanny, albo przyłącze katowe i słuchawkę itd. możliwości jest mnóstwo. Nie miałaś rozpisane w projekcie co masz kupic? nie miałam w projekcie, bo ten przelew to u Myszy podpatrzyłam już po zakończeniu pracy z paniami arch. Dlatego się pytam, bo szczególnie u dziewczynek chciałabym uniknąć tej wystającej wylewki, bo dziewczyny kąpią się razem i nie chciałabym, aby się o nią waliły, bo jest przewidziana na środku dłuższego boku wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 13.12.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 mysza u nas 3 lata walczylam z krtania u mlodego Ja piernicze przechlapane Wystarczyl katar i zataz potem w nocy sie dusil Mialam juz apteczke sterydy wziewne i w zastrzykach Wspolczuje krtani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.12.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Piękne te Twoje drzwi, Myszo! Zastanawiałm się nad takim samym wzorem do łazienek, ale rozsądek (albo wąż w kieszeni:)) zwyciężył - moje o połowę tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Piękne te Twoje drzwi, Myszo! Zastanawiałm się nad takim samym wzorem do łazienek, ale rozsądek (albo wąż w kieszeni:)) zwyciężył - moje o połowę tańsze... a jakim cudem polskone wyszło ci za 800zł? Jak wyceniałam i policzyli mi wszystkie podcięcia i poszerzenia muru to mi wyszło prawie1.9:confused:??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Kasiu, u nas na szczęscie odpukać sterydy są od roku odsunięte, ale krtan sucha wiecznie, kataru brak, migdały w normie, a w uszach płyn.Dobrze, ze zaczeła dmuchać te baloniki otoventu nosem to mówi, ze lepeij słyszy.Może sobie przedmucha co trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Arnika, nie wiem gdzie tanie, ja kupowałam w leroyu swoje, ale to nie fason dla Ciebie. Trzeba Cię przemyśleć na spokojnie:) Maju-wkleje wkleje to zdjęcie, tylko muszę się do tego przysposobić troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Mysia dobra zlituje sie i juz nie bede Cie ganiac do pomiaru Obudowa ktora pokazalam kjest gotowa pod konretny wklad kominkowy.Niestety dosc ze droga to akurat nie pasuje do mojego wkladu tylko do szerszego modelu Forma Puro 115 Tutaj masz ceny :http://www.kominki.net/index.php?go=mcz&id=989 Ja mysle zrobic ja z czarnego lub szarego kamienia.Mam nadzieje ze uda mi sie kupic takie male kawalki w tanszej cenie niz 4 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Myszko dopiero teraz znalazłam czas by pochwalić Twoje domowe wnętrze ale bardzo mi się podoba a szczególnie listwy - są super i gzyms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Już pomyślałaś na spokojnie...Bo zastanawiam się nad zamówieniem karniszy i może dałabym radę uszyć jakieś szmatki do okien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Dziewczyny... mam pytanko... czy za zakup kominka odlicza się 15% vatu? Bo nie wiem czy jechać po fakturę czy sobie drogi odpuścić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts