lidszu 14.12.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Już się nie cieszę, spytałam męża i w jednej łazience mamy grubą ścianę. Jeśli mówimy o drzwiach, bo tak w ogóle nośnych mamy więcej. to tylko jedne drzwi, więc luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 u mnie grubych ścian sporo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.12.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ja też mam luz, żadnych nośnych z drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.12.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 no dobra jak sie licytujecie to ja powiem, ze mam placka 20 na 20 i nie byłoby szans bez scian nośnych w chałpie;), no i dlatego nie kupowałam gotowych drzwi, które po podliczeniu wyszły, abuuuuujaj sie;), ale z "oszczędności" nie wsadzilam drzwi do wiatrołapu i wszyscy sie dziwią, ze mi szyba w drzwiach nie przeszkadza i ze dom na przestrzał Zato mam elegancką opaskę drzwiową na strychu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.12.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 wklejam to lustro tym co chieli je zobaczyc.Przynajmniej zdążyłam je umyc:)http://img52.imageshack.us/img52/7521/kustro1.jpgjak ja nie cierpię tych swoich skosów. Muszę jeszcze nad tym popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.12.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Przynajmniej nie miałaś dylematu, czy tańsze drzwi gotowe, czy droższe według swojego projektu A to lustroto drzwi przesuwne, bo nie pamiętam? Bardzo ładnie, ale to u Ciebie nic odkrywczego, skoro wszystko masz takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.12.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Mazo, nie przesadzaj!To drzwi -lustro. Ponieważ do garderoby jest jeden stopień w górę wzglądem pozostałych drzwi, dlatego nie chciała wstawiać zwykłych uciachanych od dołu drzwi tylko sobie wymyśliłam to. Jak dojdzie lampa na klatce to lustro będzie dodatkowo odbijało jej światło:)Minus jest taki, ze jednak nie udało się zrobić lustra z całkowicie ukrytą szyną, stąd ta maskownica nad nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.12.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Świetny pomysł, ta maskownica nic nie przeszkadza, wszystko ładnie się zlewa w tej bieli. Muszę zobaczyć, czy u mnie w sypialni drzwi do garderoby nie zrobić w ten sposób, ale chyba brakuje miejsca, muszą być jakieś łamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Mysia ślicznie sobie wszystko wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lustro pierwsza klasa... i ile przestrzeni Ci przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.12.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 wygląda świetnie, a ja utwierdzam się w przekonaniu, żeby robić białe ściany.U mnie w garderobie też będą przesuwne, ale nie wiem czy robić jako lustro. Będzie zależeń od tego, czy da się swobodnie tam stanąć, aby się obejrzeć, czy przypadkiem nie będą na linii łóźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Hejka To u mnie 6 grubasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.12.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 wygląda świetnie, a ja utwierdzam się w przekonaniu, żeby robić białe ściany. U mnie w garderobie też będą przesuwne, ale nie wiem czy robić jako lustro. Będzie zależeń od tego, czy da się swobodnie tam stanąć, aby się obejrzeć, czy przypadkiem nie będą na linii łóźka. A ja właśnie po zdjęciach Myszy mam zagwozdkę, czy w hallu i korytarzu dać szary, jak wcześniej myślałam, czy biały. Chyba jednak zostanę przy szarym, biały będzie w sypialni (ach) i w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Mysza, Ty to masz leb!! Swietny pomysł z tym lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lustro wygląda świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 A mnie podoba się barierka i góra oczywiście też... O lustrze, jak mnie pamięć nie myli to już się wypowiadałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 gdybyś nie powiedziała, że to drzwi, to bym się nie domyśliła. świetnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Mysza ja prosze fotę montażową z bliska Jak są powieszone te drzwi, na czym i jak sie je otwiera? Wyglądają super, podobnie też jak szable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 ech ten niewinnie wyglądający blond łebek skrywa genialny umysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts