markoto 17.12.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Pieknie to wyszlo, swietny pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Myszko i ja dołączam się do grona wzdychających na widok Twoich wnętrz.Świetne rozwiązanie z lustrem.Dzięki temu w ogóle nie widać różnicy poziomów między holem a garderobą.Tak ukrytej garderoby dawno nie widziałam .A apropos mojego wc to w wolnej chwili zapraszam myszko do ŁAZIENKI NASZE!!!!!! Tam załączyłam wizualki wc między innym w wersji z forest green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dziękuje bardzo, ale i tak nie cierpię tych skosów;)Maylandziu lepszego zdjęcia nie mam. Drzwi mają od góry wkręcone dwa trzpienie z drugiej strony wsadzone w szynę. Wiszą na nich.Od dołu we frezie drzwi jest tylko jeszcze taki pypek, który zabezpiecza je przed lataniem przód tyłhttp://img834.imageshack.us/img834/5877/37600476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Myszko i ja dołączam się do grona wzdychających na widok Twoich wnętrz.Świetne rozwiązanie z lustrem.Dzięki temu w ogóle nie widać różnicy poziomów między holem a garderobą.Tak ukrytej garderoby dawno nie widziałam .A apropos mojego wc to w wolnej chwili zapraszam myszko do ŁAZIENKI NASZE!!!!!! Tam załączyłam wizualki wc między innym w wersji z forest green a ja juz widziałam, tylko nie pokazałas z bielą, a ja ciągle jestem zdania, ze byłaby najlepsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 MYszko a co Ty masz na scianie tej na wprost ? To mleczna szyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Wiesz tak patrzę na te Twoje skosiki.....a nie myślałaś żeby zrobić na całości sklepienie kolebkowe? Wiem, ze wszędzie masz linie proste , ale myślę, że taka kolebka złagodziła by ten hol i mniej by sie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Agi nawet o kolebce myślałam, ale to nie dla mnie.Przy tym dachu, to cud, ze dało się zrobić takie duże poddasze.Te trumienne formy przyprawiają mnie o ból brzucha.Jedynym ratunkiem to może być tylko sprytnie obmyślana zabudowa wnęki na lewo od lustra, ale nie mam sprecyzowanego jak dokładnie miałoby to wygladac, bo za mało sprytna jednak jestem-inna sprawa, ze "donica" musiała wyjsc mocno na klatkę i przy wejsciu na schody robi się ciasno, no i tak dużo się w tym kącie dziejeNa ścianie na wprost jest mleczna szyba do pokoju gościnnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.12.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 gdybyś nie powiedziała, że to drzwi, to bym się nie domyśliła. świetnie się prezentują Też się musiałam chwilkę przyglądać, żeby uwierzyć Super to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 (edytowane) a może paski lustra w skosach ,,połamałyby" je? Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Myszko a masz już jakieś plany co do tej wnęki? Ja bym tam widziała coś czarno-białego...może jakaś tapeta w literki ? A może białe półki na książki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.12.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 kochana ja się wpraszam po świętach na oblukanie tych cudów zapowiem się wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 kochana ja się wpraszam po świętach na oblukanie tych cudów zapowiem się wcześniej weź mi nie rób wstydu, bo ja Ci wiszę wizytę sprzed chocho. Juz myślałam, ze się obraziłas i omijasz mnie szerokim łukiem.A wiesz, ze te ćwierćwałki u Ciebie mogą nawet lepiej wyglądać niż frez?wiesz, wiesz? Dziewczyny, we wnęce miały być pierwotnie grube półki na płytki cd, ale tam trzeba wymyśleć jednak coś co będzie odciągało oko od skosików. Jakaś dekoracja.... z czegoś, a że w dekoracjach jestem taka średnia,żeby nie powiedzieć przecietna, to muszę jeszcze długo myśleć, bo samo nastawianie pierdołowatych pierdółek nic nie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.12.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 weź mi nie rób wstydu, bo ja Ci wiszę wizytę sprzed chocho. Juz myślałam, ze się obraziłas i omijasz mnie szerokim łukiem.A wiesz, ze te ćwierćwałki u Ciebie mogą nawet lepiej wyglądać niż frez?wiesz, wiesz? :) a czy ty myślisz że o tym nie wiem;) ja wbrew pozorom "troszku" inteligentna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dziękuję Mysza za fotki. Musze wyczaić gdzie sie mozna kupić tą górną szynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 A mnie się wcale nie podoba jak nie dotknę i nie posuwam tymi drzwiami i po barierce ręką nie przeciągnę to nie uwierzę ze ładne Jakby co to po nowym roku bym się wprosiła co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.12.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Myszo, rewelacja barierka i lustro-drzwi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 o jaka ładna stronka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.12.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 hej hej, ale masz fajna ta donice na gorze ona jest z gk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 a my nie próżnujemy i przybywa nam codziennie po trochę. Ja wiem, ze pokazywałam tą kuchnię milion razy i dalej jest nieskończona, ale nie mogę się nacieszyć dwoma"okami". Oczywiście brakuje jeszcze trzeciego i jak tylko będzie to znowu będę skakać pod sufit, ze się coś zmieniło http://img573.imageshack.us/img573/7931/ku1y.jpg w dużym pojawilo się toooo: oczywiście jeszcze jej brakuje tam i ówdzie;) http://img703.imageshack.us/img703/1906/pok1r.jpg http://img137.imageshack.us/img137/5479/choinka1j.jpg taka trochę smutna bez światełek http://img716.imageshack.us/img716/5500/cho3.jpg jakiś pierwszy stroik- w zasadzie to pozostałość po wieńcu adwentowym, który sama rozszabrowałam ze świec http://img41.imageshack.us/img41/8612/stro1.jpg no i świat przez gluta- w sumie glut to nazwa zastrzeżona dla Efi, ale co tam, idą swięta;) http://img26.imageshack.us/img26/2306/glu1.jpg jakieś takie to wszystko klimatyczne się zrobiło od tych światełek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Anusia-zapraszam Wunia czółko Maju dziękuje Anja, chyba za mało śledziłas mój wątek schodowy, bo byś wiedziała, ze to jedna wielka skrytka budowlana;). Donica z karton-gipsu-zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts