wu 18.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Myszko ja to chyba nieczuła jestem bo mnie to się ten łosoś wyłącznie z żarciem kojarzy i baaaardzo by mnie cieszył taki na blacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 jak by tam leża krowa to ja zamknęłabym oczy i bym ją zjadła co poradzę że mięsożerna jestem:oops: ja też mięsożerca jestem, chociaż patroszyć ryb nie lubię. Całe szczęście mam w domu jednego co w razie czego się tym zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.12.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 http://img826.imageshack.us/img826/3835/bn3.gifUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Myszka Emil Ci pomoże jakby co... Ale nie wiem jakie by to były filety....A tatarka będziesz robić jak masz świeżutkiego łososia? Warunek, że naprawdę jest świeży..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Mysia ale fajnie swiatecznie u Ciebie. A co to za oka w kuchni? Anetko-massive, futura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.12.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 piękne reflektory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Ale sie narobiło z tą rybą Nie będzie tatarka. Ja nie potrafie surowizny jesc, ani surowego miesa, ani jajka.Nie umiem i nie chce i juz. Lososia mam 3.5 kilo- starczy chyba na cały przyszły rok;) i jest fajny, swieżutki. Jakoś odechciało mi się juz przygotowań do świąt. Zamarynowałam schab ze śliwką i polędwiczki na kolejne dni swiąt, ale normalnie nic mi się nie chce robić. Snieg z dachu niezwalony, podłogi znowu brudne, aa dobrze ze słonce swieci, bo jakoś przyjemniej:)Sie narobiłam;) Najchętniej zzarłabym na wigilie wiadro sushi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 ponoc nie lubisz surowizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.12.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Pięknie Myszo! ech... Zmiany w kuchni - super! będę miała identyczne lampki, ale w innych miejscach, chociaż u Ciebie akurat w tym miejscu wyglądają świetnie i pewnie bardziej praktyczne niż moje planowane zwisające. Kurcze - jak wiele takich samych rzeczy nam się podoba... Zaginiona siostra bliżniaczka? Urodzonadwa 3 lata po mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 ponoc nie lubisz surowizny Wlasnie. A ja uwielbiam sushi. Zamowilam nawet w gruperze 100 kawalkow z dostawa do domu i tak sie zastanawiam, czy jestesmy w stanie tyle zjesc sami z P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 no, nie lubię surowizny, dlatego najczesciej zamawiam sushi z parzoną albo zapiekaną rybką Mazo, cieszę się, ze jesteś pokrewną duszą Małgoś ja 30 sztuk to na przekąskę wciągam i tylko pałeczki stukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Ojjj ja też surowizny nie lubię, ale raz spróbowałam tatara z łososia tyle co złowionego przez znajomego rybaka .... On nas namówił... bez jajka był, tylko cebulka, ogórek kiszony i przyprawy... Nawet dobre to było, ale tylko raz próbowałam, sama nigdy nie zrobiłam. Natomiast do tatara musi być bezwzględnie świeżutki łosoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.12.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 nie nawidzę susi, ale wymysliłam swoją wersję: sałata lodowa, na to kiełki, łosoś wędzony, ogóreczek - zawijam i zjadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 też dzisiaj patrzyłam na surowego łososia ale mam za małą zamrażarkę póki co:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Zamrozony juz nie jest swiezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Małgoś nawet przy mojej miłości do łososia nie dam rady pożreć 3 czy 4 kilogramów na raz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.12.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 "Tatara" z łososia to najlepiej z awokado zrobic, jest przepyszny. Poza awokado trzeba dodać odrobinę soku z cytryny. przyprawy "magi" i koperku. MNIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Kasia..... nie rób nam tu ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 20.12.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witaj Myszko.Dziś jestem pierwsza.Chyba wszystkich zaczyna ogarniać szał zakupów przedświątecznych Pamiętasz rozmawiałyśmy kiedyś o mojej łazience z green forest.Pozwolisz, ze pokażę w Twoich komentarzach połączenie z bardzo jasnym szarym ( z białą płytką jeszcze nie zdążyłam zrobić wizualki) i gdodatkowo mam prośbę o skomentowanie łazienki górnej z starą cegłą drewnem i szarościami.....http://images50.fotosik.pl/477/2b1eae22e5159a9bgen.jpg http://images49.fotosik.pl/476/ee9bf7d0c380a61fgen.jpg http://images45.fotosik.pl/471/a8ae3072144d48ce.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 o, nie moja Droga, zakupy porobiłam juz dawno w tak zwanym międzyczasie, bo teraz to bym dostała szału w tych tłumach ludzi w sklepach i wyszłabym z pustym koszykiem;)Najgorsze, ze dostałam zadanie od męza, żebym sobie wymyśliła co chcę dostać, a ja nawet nie wiem czego chcę.Najchętniej to kupiłabym komodę, ale głupio tak trochę, bo to ma być niby dla mnie prezent. No i nic nie mogę wydumać;)Czegoż to własciwie mozna chcieć? hmmm:(Chyba zaczynam się robic próżna/pusta/minimalistyczna, no nie wiem Agi łazienka z forestem podoba mi się, juz pisałam, tylko ten szary jakby jaśniejszy od wcześniejszego?Chyba tak lepiej ?I chyba zrobiłabym blat z teaku, a podłogę jak szare kafle na ścianie. Byłyby tylko dwa akcenty.Kawałek natury na jednej i na drugiej scianie. Łazienka na górze jest piękna i w moim stylu, bo są kontrasty i odrobina koloru z cegły, która tym bardziej będzie wyeksponowana, że zestawiona z bielą i czernią. I tu znowu nie wkładałabym drewnopodobnych płytek tylko deski drewniane posklejane w blat.Efekt będzie zabójczy!I jakie masz wspaniałe okno w tej łazience!Jak dla mnie to jest swieżo,elegancko, lekko i oryginalnie.Możesz mi zaprojektować moją trzecią łazienkę;)A jeszcze pytanie: czy to czarne na wannie to tez kamien?bazalt, granit,marmur? Z bazaltem płomieniowanym byłoby cudnie.A jeszcze mi się nasuneło:gdzie masz szafki w górnej łazience?Schowki są baaardzo przydatneTy to sama robisz hobbystycznie, czy masz li coś wspólnego z projektowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.