78mysz 21.12.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 wez sobie odsapnij na chwilę Dziewczyno, a po nowym roku do dalszej pracy. Co się da to pozamawiaj juz, bo potem remanenty i inne blokady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 mówię poważnie, zastanów się nad 20tką styro, albo nad 15 grafitu.Kropki są deko przereklamowane;) polecam 15 grafitową. jestem bardzo zadowolona z tego styropianu, który zresztą Myszka mi poleciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 cześć Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 polecam 15 grafitową. jestem bardzo zadowolona z tego styropianu, który zresztą Myszka mi poleciła ja się bardzo ciesze, że jesteś zadowolona, ale to napewno ja Ci poleciłam? Loczku jak Twoje zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.12.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 u mnie zmieściło sie tylko 12 może by tak od środka dokleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 ja się bardzo ciesze, że jesteś zadowolona, ale to napewno ja Ci poleciłam? Loczku jak Twoje zdrowie? Ja się nad tym grafitowym zastanawiałam, a ty mnie do niego przekonałaś Dzięki Myszko, troszkę lepiej. Mogę spać w końcu prawie w pozycji leżącej Kaszel jest już mniejszy i mniej męczący Za to młoda się rozchorowała i ma początek zapalenia oskrzeli i dostała antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości. Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem… http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Arniśka to juz czas? Dziękuje Kochana za życzenia, Wam również Wesołych Wesołych Świąt Namoczyłam grzyby. Będe lepić uszka jutro i zobaczymy co zobaczymy. Wczoraj upiekłyśmy z Mają ciasteczka czekoladowo-miętowe na swięta-były pyszneZrobiłyśmy też trufle czekoladowe z rumem kokosowym...... Jeszcze kilka zostało w lodówce. Jutro sernik mnie czeka, albo najlepiej dwa odrazu, bo pojutrze jednego juz nie będzie;) No i chyba wybiorę się jeszcze do spożywczaka po resztę produktów. Muszę się tylko dobrze przygotowac, bo mnie to zadanie jakoś przerasta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 co Ty Myszko dasz radę taki dzielny chomiorek jak Ty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Ja tez jutro mam isc na zakupy jedzeniowe. W poniedzialek bylam w lidlu i kupilam wino Pinotage do przetestowania, o matko jak mnie dzisiaj glowa boli - znaczy trujace, nie kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Ja tez jutro mam isc na zakupy jedzeniowe. W poniedzialek bylam w lidlu i kupilam wino Pinotage do przetestowania, o matko jak mnie dzisiaj glowa boli - znaczy trujace, nie kupowac. cenna uwaga:) Ja nigdy nie lepiłam uszek ani pierogów.Nie wiem co to to będzie, ale ciasto po kuchni będzie latać i słowa uznawane powszechnie za obelżywe pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 aaaaa, ratunku sobie w pore przypomniałam, potrzebuje na gwałt serwis obiadowy. Niech ktoś rzuci do mnie linkami z prostą zastawą stołową, pliiiiissssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Ja tez w zyciu nie lepilam i raczej nie zamierzam. Uwielbiam zupe grzybowa i tu na szczescie jestem ekspertem. Mysza, zobacz na serwisy tu: filizanka.pl. Jeszcze gdzies widzialam, tylko musze poszperac, just a minute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Ja pitolę uszka, albo pierogi... Nie robię bo ciasto mi się przykleja do palców, wchodzi pod paznokcie, nienawidzę tego....Ja wpadłam dzisiaj tylko po światełka na choinkę, bo nasze jeszcze na przechowaniu w jakimś worze u kolegi.... I .... wyszłam ze sklepu z 8 reklamówkami i to byłam bez wóżka.... jak przeklinałam , i jak nie mogłam dojść do samochodu... jak doszłam to aż się cała trzęsłam.....do tej pory ramiona i ręce mi odpadają... A miały być tylko światełka....Nie mam ani jednego prezentu pod choinkę dla nikogo... nawet nie mam ochoty cokolwiek pomyśleć i kupić choćby dezodorantu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.12.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 ja też dopiero jutro po prezenty się wybieram - jakoś czasu nie mogłam znaleźć właśnie Starszakowi gwiazdę do opaski na jasełka przyklejam .................... wikolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 patrzę na tą filizankę.plw sumie podobają mi się nawet dwaida i trendyhttp://filizanka.pl/files/pics/200810/26/4904aaff5c4582.jpghttp://filizanka.pl/files/pics/200808/28/48b7069e89a2a2.jpgtypujemy dalej. Moze coś z delikatnym wzorkiem zeby było ciut strojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Te trendy tez mi sie podobaja, poczekaj, szperam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 a to?http://allegro.pl/serwis-obiadowo-kawowy-38-czesci-gratis-hit-i1335367873.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.12.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Mysza a potrzebujesz taki z waza itd? czy same talerze?? ten z allegro fajny i dawaj przepis na te ciasteczka i trufle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.12.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 mnie się też ten z Allegro podoba, ale tamte wyżej tez ładnemoże bardziej praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts