markoto 02.01.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 ustaw sobie 40 postow na strone to bedzie tylko 337 do przegladniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Mój bananowiec się kończy... Goście byli i pojechali Lubię ich Jak dobrze, że jutro normalny dzień... oj jak dobrze.... Dzisiaj ciotka przywiozła mi sukienkę , którą zostawiłam po weselu kuzyna... jest za mała o jakieś 3-4 rozmiary... Załamałam się.... Ale nic to ... są większe rozmiary w sklepach..... I zjadłam ciasta i innych dobrych rzeczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.01.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Mysia dzięki wielkie za poradę budowlano-ociepleniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Ania, ciesze się jak dziecko z lizaka, ze moglam jakkolwiek pomóc:) Arnika ja się najadłam dzisiaj w restauracji, never ever, ale ale kupiłam suknie na bal. W kolorze malinowym. Jest sliczna, gorzej z modelką, a te lustra sklepowe tak pogrubiają, mówie Wam i robią dodatkowe fałdki i obwisy, no makabra;), ale suknia udana:) Markoto-zawsze z dobrą radą Adi-witam serdecznie w moim bajzlowniku. Mam nadzieje, ze moja galeria to nie Twoje życzenie noworoczne, bo głupio tak nie spełniać. Nie mam juz nic do pokazywania za bardzo w galerii, a tak się powtarzac, no nie wiem. Moze kiedyś to jakoś usystematyzuję Pawciuniu ja również dziękuję za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Mysia, samych szczęśliwości w Nowym Roku i żeby w ogrodzie wszystko i zawsze zielonym do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Wiesz... moją sukienkę przywiozła mi ciotka po weselu co to ją zostawiłam dwa i pół roku temu i nie wejdę w nią... Tak skurczyła się o jakieś 3-4 rozmiary... jakiś dziwny klimat u ciotki panował w domku, że tak moje ciuchy skurczyły się bardzo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 jako zodiakalne ryby planuje miec udany rok. zdecydowanie bardziej od ubieglego.najlepszego w tym roku zycze Ci Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Mysia, samych szczęśliwości w Nowym Roku i żeby w ogrodzie wszystko i zawsze zielonym do góry dziękuję pięknie Toluchna!!! W ogrodzie przydałaby mi sie jeszcze Twoja ręka;)Pożyczysz na sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 jako zodiakalne ryby planuje miec udany rok. zdecydowanie bardziej od ubieglego. najlepszego w tym roku zycze Ci Myszko o i tego się trzymaj!!! ja też zamierzam wsteczny wrzucić i zacząć w końcu kroczyć do przodu:) Arnika, u ciotki za sucho było. Niech kupi nawilżacz, koniecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 :rotfl: Ale mam już większe sukienki A poważnie to czas pomyśleć o tej szczuplejszej Arnice... Jak mam stresa to tyje a wcale za dużo nie jem... ale przybywa mi kg... a przez ostatnie prawie dwa lata to już nawet czasami nie wiem jak się nazywam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 dziękuję pięknie Toluchna!!! W ogrodzie przydałaby mi sie jeszcze Twoja ręka;)Pożyczysz na sezon? no ba, życzysz - masz tylko nie wiem którą chcesz, lewa to lewa...wiadomo, a prawa coś szwankuje, bark skrzypi ze starości czy coś. To Ty to jeszcze przemyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Arnika, jak ja Ci zazdroszczę tycia w stresie.Ja zawsze wtedy chudnę, bo nic jeść nie dam rady.A schudnąć to chcę tak samo baaardzo, jak Ty przytyć.Każdy ma swoje takie tam, ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Tola biore lewą. Moja lewa sprawniejsza od prawej, jest nadzieja, ze Twoja to też podchwyci;)Arnika też tyję w stresie, dlatego, ze nie dojadam i piję tylko hektolitry kawy z kufla piwnego, a jak juz coś w siebie wcisne to się "jojo" budzi.Taka (wątpliwa)uroda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Nie sluchajcie myszy, ona laska jest tylko tak glupio gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 no dobra, namówiłaś, wyślę Serviskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Wiecie co... napisałam dużego posta i mi go zjadło... A napisałam, że mam nieudane lustro w łazience, może jakieś krzywe, albo wypatrzone... albo co , bo ono nie dostrzega ideału kobiecości....,i że mogę jeszcze jakieś tam ciuchy kupić w normalnym sklepie i nie stoisku dla dzieci i nie potrzebuję rozmiaru XXXXXXXXXXXXXL .. Natomiast Rubens by mnie lubił A ja lubię Rubensa... - fajny musiał to być facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 W Afryce tez jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2011 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Nie sluchajcie myszy, ona laska jest tylko tak glupio gada. Małgoś czy Ty widziałas kiedyś laskę chomika? Otóż ja też nie:P, a to może oznaczać tylko jedno:D o, na studiach to byłam laska, całe 53 kilo zywej wagi. To były piękne czasy i był Kraków.Teraz jestem chomik i niestety udział procentowy mózgu w całkowitej wadze uległ diametralnemu zmniejszeniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Noooo to byly czasy, owszem. Palilo sie wtedy papieroski tez... Moze trzeba znowu zaczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi1964 03.01.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 [quote=78mysz;4484908 Adi-witam serdecznie w moim bajzlowniku. Mam nadzieje, ze moja galeria to nie Twoje życzenie noworoczne, bo głupio tak nie spełniać. Nie mam juz nic do pokazywania za bardzo w galerii, a tak się powtarzac, no nie wiem. Moze kiedyś to jakoś usystematyzuję Byłoby super jakbyś to zebrała razem. szczególnie interesuja mni Twoje podłogi i ocena, której wg ciebie są godne polecenia - efekt wizualny i utrzymanie w czystości. Czy wszędzie masz ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts