markoto 04.01.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Mysza rachunki moga byc bardzo rozne, srednio nam np wychodzi 350zl miesiecznie ale np w styczniu mielismy rachunek 1500zl w zeszlym roku jak byly mrozy -20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Małgoś ja widzialam tą szafkę. Jest ok, ale popatrz jeszcze na godmorgon.Też jest ze szkłem.. a teraz patrzę, ze są nowe fronty w ikea-błękitne szkło w ramce-fajne. Maylandziu ja lubię nexusa -zresztą jest taki sam jak pax nexus-moje ulubione szafy.Brakuje mi tylko w asortymencie nexusów w fornirze dębowym. Nitu ja nie spisałam tego numeru jakiś drugi od dołu z palety 497 albo 499 No tak, ale godmorgon jest bardzo plaski, a poza tym cenowo znacznie mniej atrakcyjny od stolarza... Tu chodzi o schowanie np. recznikow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.01.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Myszo, zgłupiałam - zaczęłam szukać szafy dębowej do wiatrołapu, takiej jak Twoja i nie mogę znaleźć. Wkurzę się, jeśli juz nie robią takich.... Prosze tylko o nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Mysia założyłam nowy temat dotyczący zaplanowania mojego ogródka... zajrzyj tu czasem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171214-Ogr%C3%B3d-Arniki-%29 i podpowiedz co zrobić w nim Dziewczyny też proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Myszo, zgłupiałam - zaczęłam szukać szafy dębowej do wiatrołapu, takiej jak Twoja i nie mogę znaleźć. Wkurzę się, jeśli juz nie robią takich.... Prosze tylko o nazwę. proszę http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=pax+nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 No tak, ale godmorgon jest bardzo plaski, a poza tym cenowo znacznie mniej atrakcyjny od stolarza... Tu chodzi o schowanie np. recznikow... nooo, na ręczniki się nie nada, nie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 nooo, na ręczniki się nie nada, nie nada No widzisz... I co my biedusie zrobimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Mysia założyłam nowy temat dotyczący zaplanowania mojego ogródka... zajrzyj tu czasem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171214-Ogr%C3%B3d-Arniki-%29 i podpowiedz co zrobić w nim Dziewczyny też proszę o pomoc Arniśka, juz widziałam.jak coś wymysle to powiem:)Zastanawiałam się czy to TA Arnika zakłada zimą ogród:D.Ja doświadczenia za dużego nie mam, to co nasadziłam to rosło, ale kto wie, czy na wiosne znowu nie czeka mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 No widzisz... I co my biedusie zrobimy? a to musi być wiszące? gdzie to chcesz wsadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 a to musi być wiszące? gdzie to chcesz wsadzic? Musi, bo ma byc nad pralka. Najlepiej szerokosc 80 cm i jak najwieksza na wysokosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Musi, bo ma byc nad pralka. Najlepiej szerokosc 80 cm i jak najwieksza na wysokosc... a czy z kuchennych szafek coś Ci tam wyjdzie?Np dwie jedna nad drugą? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29852551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) a czy z kuchennych szafek coś Ci tam wyjdzie?Np dwie jedna nad drugą? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29852551 Nooooo oryginalnie mialo byc 80 na 80, moze byc i 80 x 70. Jest nawet rozowa. :lol2: Edytowane 4 Stycznia 2011 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.01.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 proszę http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=pax+nexus No właśnie tak szukałam i dębu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 No właśnie tak szukałam i dębu nie ma... jeny faktycznie. Moze jest gdzieś jeszcze na wyprzedaży. W grudniu w Jankach chyba jeszcze były-nexus dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.01.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Myślałam, że może się pomyliłam... O doopa!!! A tak mi się podobają u Ciebie, tak pięknie z affronami.... buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Myślałam, że może się pomyliłam... O doopa!!! A tak mi się podobają u Ciebie, tak pięknie z affronami.... buuu z białymi też bedzie piknie. A może z besty coś sklecisz? Jest i jesion ładny i szary i czarny.Tylko nie pamiętam jak z korpusami, czy się uda przerobić na szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.01.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 W Poznaniu nie ma... Pozostają mi tylko białe... A mogłam je kupić już dawno temu... Moge jeszcze dać do obklejenia fornirem dębowym, ale to chyba kiepski interes... Może dam do wiatrołapu chociaż jakiś element dębowy - konsolkę alno chcoiaż wieszaczek na klucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 W Poznaniu nie ma... Pozostają mi tylko białe... A mogłam je kupić już dawno temu... Moge jeszcze dać do obklejenia fornirem dębowym, ale to chyba kiepski interes... Może dam do wiatrołapu chociaż jakiś element dębowy - konsolkę alno chcoiaż wieszaczek na klucze też mi sie wydaje, ze to konsolka może dawać kolor, szafa biała też jest bardzo ładna.Nie ma co pluć sobie w brodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.01.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Kiedys zastanawiałm się nad białą, nawet myślałam, że mam problem: biała czy dębowa, do czasu, kiedy zobaczyłam ją u Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Wkurzyła mnie Ikea z tym, że weszła w ciemne okleiny. Okroili kolejną fajną serię. Ciekawe jak długo przy tym ciemnym drewnie wytrzymają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts