lidszu 05.01.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 cześć Myszko w nowym roku wpadnij do mojego dziennika, bo zaczął mi się kłaść gres na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Mazo, ramkę sobie strzel z dębu dookoła białej szafy Maylandziu, a nie dalej jak parę dni temu psioczyłam, ze ikea nie ma prostej kuchni w dębie. Może wycofują sie z tego co Polacy lubią najbardziej? Powinni zbadać dokładniej rynek zapotrzebowania, a przecież te ciemne fronty też chyba robią na okleinie dębowej, to ją na siłę barwią Lidzia idę idęęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Zaczeli od likwidacji średniobrązowego Hopena. Potem dodali ciemnego Malma. Teraz mieszaja w szafach i kuchniach.... Szkoda bo zniknęło kilka naprawdę fajnych produktów. A nie kazdy chce prawie czarne meble, wręcz przeciwnie. Całe szczęście robią jeszcze szafki kuchenne w stali a cenych tych szafek powalają każdą wycenę stolarza w stali. No tu są bezkonkurencyjnie najtańsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 A Mysza to ja jeszcze zapytam..... Jaka byla kolejność obudowania szafy? Najpierw kupilaś szafe i ją oudowałas czy zrobiłaś obudowe wg. wymiarów podanych na stronie ikea i potem kupilaś szafy i wstawiłas je w przygotowaną wnękę? Czy wymiar wneki jest całkowicie zgodny z wymiarem szafy czy może przyjełas np. 1cm luzu na niwelacje ewentualnych krzywizn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 dla równowagi dodali też jasnego malma, który mi się podoba, ale nie pasuje wcale a wcale.No i besta jest fajna, tylko te niewykończone korpusy- i tak trzeba iść do stolarza żeby podocinał płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 A Mysza to ja jeszcze zapytam..... Jaka byla kolejność obudowania szafy? Najpierw kupilaś szafe i ją oudowałas czy zrobiłaś obudowe wg. wymiarów podanych na stronie ikea i potem kupilaś szafy i wstawiłas je w przygotowaną wnękę? Czy wymiar wneki jest całkowicie zgodny z wymiarem szafy czy może przyjełas np. 1cm luzu na niwelacje ewentualnych krzywizn? hmm, niech sobie przypomnę. Najpierw Stefan poszedł w laczkach przez sniezycę z taczkami po cegły z ogródka. Poustawiał poustawiał. Potem chyba były szafy, a potem ramki, a w sypialni najpierw obudowa potem szafy-tam zostawili z pół cm luzu, którego nie widać, bo fronty i tak wystają poza zabudowę.U mnie wszystko było na wariata i te korpusy się walały i były przenoszone po milion razy z miejsca na miejsce. brrrrr, nie chce tego pamiętac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Za to Billy został w tyle za innymi seriami i trudno go łączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.01.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Mayland - dzięki za to pytanie o montaż szafy - tez mnie to nurtowało Myszo - ramka z dębu? chyba nie pójdę tą drogą Jak juz biała szafa, to cała w bieli, taj jakoś mi się widzi, póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Mayland - dzięki za to pytanie o montaż szafy - tez mnie to nurtowało Myszo - ramka z dębu? chyba nie pójdę tą drogą Jak juz biała szafa, to cała w bieli, taj jakoś mi się widzi, póki co phi, miałabyś negatyw mojej;)Wszystko zależy od ustawienia szafy i ile miejsca w dziurze zostaje.Wydaje mi się, ze taka ramka cofnięta względem frontów do tyłu też ładnie by wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 cze Mysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.01.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Buziaki w Nowym Roku zostawiam i życzę pomyślności. Oby Nowy był lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.01.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 phi, miałabyś negatyw mojej;)Wszystko zależy od ustawienia szafy i ile miejsca w dziurze zostaje.Wydaje mi się, ze taka ramka cofnięta względem frontów do tyłu też ładnie by wyglądała A może i tak... pewnie gdybym zobaczyła, to zapałałabym Miejsca na ramke mam chyba mało, bo zostaje 16cm w sumie, czyli gdzieś z 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Czesc ekspertko ikeowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Mysiaaa te Twoje świetlówki w łazience to: jaką maja moc czy masz barwe ciepłą czy zimną czy masz je w całej długości wnęki z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.01.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Mysiaaa te Twoje świetlówki w łazience to: jaką maja moc czy masz barwe ciepłą czy zimną czy masz je w całej długości wnęki z góry dziękuje ja Ci odpowiedziałam na chomiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.01.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Mysia, piekny domek chomika:DFajnie, ze masz galerie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Tez sobie zapisze o tych swietlowkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.01.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Mysiu, hhhhhhhhhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyy jak ci to powiedzieć wpraszamy się do ciebie w środę - ja, Rasia i Pasiulka mozemy ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.01.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 no to teraz ja nie wiem jak to powiedzieć. Jestem mocno zajęta w ciągu dnia.Skończyła się budowlana laba całodzienna.Zaczeła się praca i na spotkania towarzyskie zostają mi właściwie weekendy i to niewiele ich jest:(, dlatego przykro mi bardzo, ale niestety środa odpada Wróbelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 znalazłam, znalazłam chomika drzwi są very zajebiste buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts