Elena76 28.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Myszko, ściskam mocno a wiosna już naprawdę całkiem blisko, jeszcze tylko ze dwa miesiące wytrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Myszaaaaaa gdzie jesteś??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no jestem, jestem.Jakoś sie doszukałam tych swoich komentarzy.Dziękuję za wszystkie podzrowienia i przytulasy.To zawsze bardzo pomaga i ciepło na sercu robi.Maylandziu do betonu jeszcze jak stąd do nieba, więc nawet się nie zastanawiam co i gdzie i za ile. I tak raczej w pierwszej kolejności będzie pergola na tarasie. Juz wiem jak mniej wiecej ma toto wyglądać, teraz zastanawiam się czy stalowa czy drewniana konstrukcja. Jeśli stalowa to i tak trzeba by było porobić takie kurtyny drewniane na pnącza-coś jak te Twoje listewki w drewutni.Wiolaszko natenczas nie planuję wyjazdu do domu.Moze na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 A ja Ci powiem, że coraz smielej i ja myśle o stali wogrodzie. Konstrukcja mi chodzi po głowie ze stali a obicie w drewnie. Nie przegniją mi słupy, będzie stabilniejsze i mi to sie całkiem podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Wiosna juz tuz tuz. To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam jestem po oględzinach Twojego albumu - gratuluje, piękny dom cz Twoje blaty w kuchni na wyspie są łączone cz zamawiałaś głębsze, czy Twoje są dębowe? jejku umkneło mi Twoje pytani mirkapki. Juz odpowiadam. Blaty są standardowej szerokości z ikea,dębowe, ale fajnie gdyby były łączone. U mnie cały czas poprostu lezą jeden obok drugiego i tak juz chyba będzie az wymienię je na inne. Białe mi sie marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.02.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Cześć Myszo. Bardzo mi przykro... Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 trzymam się trzymam. Dzięki. Wziełam się za czyszczenie affronów i klne pod nosem. Juz dwie godziny to robię i dalej w dooopie jestem.Kuźwa dlaczego nie lałam tego betonu w hallu, no czego ja goopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nie załamuj mnie jeszcze bardziej, dobra? Szkoda, że nie widzisz moich w kotłownio-pralni, teraz, kiedy jest tam piec na drewno... Do tej pory coś tam było położone na podłodze, ale zdjęli i mogę się przekonać, jak wyglądają - tragedia, ale jestem dobrej myśli, a jesli się nie domyje perfekcyjnie, to to tylko pomieszczenie gospodarcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 eee, to nie o same afrony chodzi. Ja miałam popastowane i jak mi zasyfili gruntami podłogę, to teraz jak to czyszcze to cała pasta schodzi i sie robią plamy tam gdzie trę grunt, więc jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest zdarcie całej pasty z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Czyli - pastowanie to nie jest dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Beton tez sie brudzi, rysuje i sciera sie z niego impregnat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Czyli - pastowanie to nie jest dobry pomysł? dobry pod warunkiem, ze nikt Ci go juz po pastowaniu nie zapaskudzi chemią Małgoś, przynajmniej fug nie ma tak wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.02.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Aaaa - przeczytałam wolniej i od razu zrozumiałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Myszko, witaj słońce fajnie, że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Cześć Myszolku - widziałam co nieco twojego tu i ówdzie i się tak chciałam zapytać jak wyszło i czy Pani jest zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 no Lidziu kochana, ja cały czas tak mniej więcej jestem. Czekam na Twoje zdjęcia łazienek. Monia chodzi o to coś na "D"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzień doberek powiem i znikam, co by nie zarazic fuuujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Na D i na L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts