78mysz 01.02.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 mysle, ze taaaak, ale jeszcze nie skonczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 mysle, ze taaaak, ale jeszcze nie skonczyli no co Ty???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 gdzieś uciekła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 jestem jestem, meble na góre obmierzam.Ikea znowu zda jako tako egzamin;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 u nas tez miala byc ikea zamiast tej szafki w gabinecie. ale mimo calej mojej sympatii do tego sklepu ciesze sie ze sie uparlam. to tak w ramach refleksji a nie a propos Twoich mebelków. pamiętam swoje oburzenie jak kiedyś przeczytałam czyjś post na forum w stylu: takie ekskluzywne wnętrze a wstawili stołki z ikei. przecież to super design i często narawdę świetna jakość. oczywiście nie wszystko - część taniochy jest jednorazowego użytku ale umówmy się że nikt po łóżku za 99 zeta nie spodziewa się luksusów. pokazuj kochana co wymyslilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ani mi się sni pokazywać. Teraz to juz chyba nic nigdy nie pokaże. Będe brała beste na antresolę, tylko nie wiem jeszcze jakiekolory frontów.Skłaniam się ku białym oczywiście, bo na górze mam tyle skosów i załamków, ze się załamać samemu można. A gabinet i tak chyba do stolarza pójdzie-no chyba ze z szafek kuchennych coś wymyślę, w co wątpię. Ja ikee lubię, zawsze pod nosem i można partiami szafki kupować, a w dodatku besta jest w cenie, w której stolarz by nic nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 no dobra, co ja bym zrobiła bez Waszych opiniitakie cos wejdzie mi na jedną sciane:http://www.ikea.com/PIAimages/0112988_PE264932_S4.JPGtakie coś sztuk 4, ale głebokie na drugą na wisząco- btw jak się wiesza szafki na scianie z k-g?http://www.ikea.com/PIAimages/0117557_PE272617_S4.JPGi takie coś na trzecią sciane-tą z drzwiami:http://www.ikea.com/PIAimages/0117558_PE272618_S4.JPGtylko nie wiem jakie kolory i fronty. W sumie do ksiązek dobre by były szklane z białym korpusem, ale jedna kompozycja mogłaby mieć drzwi pełne i inny kolora moje bazgroły na dzień dzisiejszy wyglądają takkk:http://img717.imageshack.us/img717/4969/ant2fr.jpghttp://img189.imageshack.us/img189/8969/ant4c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 mysia - a propos wieszania - nie ma problemu - są specjalne kotwy do gk. pytanie tylko co bedziewsz w nich trzymac i ile to bedzie sumarycznie ważyć. ja jak chcialam cos cieższego powiesic na gk to jednak dawałam wewnątrz pilśń czy jak tam im teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 no to dobrze, ze mam dostęp do tej sciany "od tyłu".Wzmocnię ją w takim razie, bo w szafkach mają być oczywiście książki, masa książek.Teraz biedne kurzą się i niszczeją w starych wysłużonych billach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Na ksiazki nie polecam. Zobacz, jak te polki sa wygiete w ikei, gdzie maja kilka ksiazek na krzyz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Na ksiazki nie polecam. Zobacz, jak te polki sa wygiete w ikei, gdzie maja kilka ksiazek na krzyz. serio, ze serio? a mi się wydawało, ze są dość solidne i podobne jakościowo do billego, tylko mój billy przeżył 3 przeprowadzki. Może mieć juz trochę dość.Ale i tak zanim nabędę, to sprawdzę jak to się sprawuje w ikea, dzięki za zwrócenie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 serio, ze serio? a mi się wydawało, ze są dość solidne i podobne jakościowo do billego, tylko mój billy przeżył 3 przeprowadzki. Może mieć juz trochę dość.Ale i tak zanim nabędę, to sprawdzę jak to się sprawuje w ikea, dzięki za zwrócenie uwagi Billy tez sie wygina, chyba ze ten waski. Ja przeszlam swego czasu cala ikee sledzac banany i tylko waski billy albo hermes daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 a ja mam dwa szerokie i wąski i w zasadzie nic się im nie dzieje, oprócz tego, ze są poobijane i mają poprzecieraną "okleinę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.02.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 to mówisz Mysia, że Ikea taniej wyjdzie bo się zastanawiam czy całą płytę kupić i poprosić żeby pocięli pod wymiar muszę garderobę rozbudować i mam dylemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 a ja mam dwa szerokie i wąski i w zasadzie nic się im nie dzieje, oprócz tego, ze są poobijane i mają poprzecieraną "okleinę" No to zalezy co to znaczy duzo ksiazek. Dla mnie duzo ksiazek to duuuuuuzo ksiazek i szeroki billy nie da rady. Zreszta to nie chodzi ani o billego ani o ikee ani o nic takiego. Mialam regal z litego drewna, ktory mial polki szerokie na metr i powyginaly sie masakrycznie. 40 cm to maks na ksiazki, niezaleznie od materialu, ale ja maksymalistka ksiazkowa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 a u mnie książki ciągle w kartonach a ostatni raz przeprowadzałam się 8 lat temu ale widzę ,że besta rządzi właśnie niedawno zanabyłam niewielki komplecik do ganinetu, białe korpusy i jesionowe fronty - wygląda ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 a u mnie książki ciągle w kartonach a ostatni raz przeprowadzałam się 8 lat temu ale widzę ,że besta rządzi właśnie niedawno zanabyłam niewielki komplecik do ganinetu, białe korpusy i jesionowe fronty - wygląda ślicznie:) tak ikeowy jesion jest wyjątkowo udany tylko mi nie pasuje ani do jasnej ani tymbardziej do ciemnej podłogi. Zestawienie jesionu i jatoby nie należy do najszczęśliwszych. Zresztą nawet z czerwonym dębem to połączenie jest dla mnie kontrowersyjne . Malcia, a Ty to juz do nowego gabinetu kupiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.02.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 w przypadku malki to pojęcie gabinet może być wieloznaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Moja siora włożyła do wiszacej besty......................................stare płyty winylowe Na drugi dzień szafki zaczęły odpadać ze ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 oł maj, czyli besta nie jest znowu taka besta.Ale jak zaczely odpadać całe czy się zaczeły korpusy sypać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts