78mysz 28.02.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 aaaa mysia bym zapomniała widziałam u mojego stolarza płyty, ale nie wiórowe, bardziej jak metalowe czy akrylowe imitujące miedz z nalotem coś jak to co kiedyś na zdjęciach pokazywałaś. zaczynam się slinić.Dasz radę zdobyć fotke? Widzicie ile tracę siedząc i chuchając na snieg, zeby w końcu stopniał? Te ostatnie przymrozki były drastyczne dla roslin.U Was też tak jest? Juz miałam nadzieje, ze większość nie poprzemarza i na wiosne ruszy do przodu, a tu trzeba będzie im zaczynac od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 mi scielo wszystkie krokusy ktore juz wykielkowaly obawiam sie ze wiekszosc nie przezyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 mi scielo wszystkie krokusy ktore juz wykielkowaly obawiam sie ze wiekszosc nie przezyje mi większośc cebul wzeszła juz w grudniu, dwa tygodnie temu było z nimi wszystko ok, nawet z irysami holenderskimi, ale potem były mrozy bez sniegu. Musze isc na obchód, ale strach się bac, bo bedzie rozpacz.Za to zadziwiły mnie jakieś cebulowe irysowate- bo mają zielone szable całą zimę, niektóre paprocie mają liście, trawa bambusowa też zielona, zurawka czerwona nie zdechła na zimę, ciemiernik kwitnie...może bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 no u mnie tez zurawka dalej czerwona, te irysowate to szable wypuscily tez na 5cm zanim zima wrocila, zawilce mi tez juz paczki wypuscily, wierzba ma bazie wiec nie wiem jak one beda wygladac po tych mrozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 no u mnie tez zurawka dalej czerwona, te irysowate to szable wypuscily tez na 5cm zanim zima wrocila, zawilce mi tez juz paczki wypuscily, wierzba ma bazie wiec nie wiem jak one beda wygladac po tych mrozach a moje zawilce wygladają jakby padły.A co to są te szable, bo ja je zdobyłam kiedyś na wykopkach i miałam tylko liście.Moze za dużo cienia mają, albo za mokro? W koncu to cebule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 te szable??? to jakies klacza byly a nie cebule przynajmniej u mnie , te z cebulek to chyba nie wypuscily mi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Na wszelki wypadek nie chodzę po ogrodzie a zresztą śnieg jeszcze leży. U mnie co nie zmarzło może się utopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.02.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 u mnie w ogóle nie ma wilgoci. i teraz zastanawiam sie czy sie cieszyć czy martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 u mnie w ogóle nie ma wilgoci. i teraz zastanawiam sie czy sie cieszyć czy martwić jak temperatura bedzie kolo zera, a dalej bedzie sucho, to chyba nie martwić sie tylko trochę wody puścic o ile deszcz nie spadnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Na wszelki wypadek nie chodzę po ogrodzie a zresztą śnieg jeszcze leży. U mnie co nie zmarzło może się utopić Gosiu, cóz poradzić, piękną masz tą okolicę, ale jak wszystko ma plusy i minusy. Zyczyć pozostaje, zeby snieg u Ciebie topniał powoli i nie podnosił wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Gosiu, cóz poradzić, piękną masz tą okolicę, ale jak wszystko ma plusy i minusy. Zyczyć pozostaje, zeby snieg u Ciebie topniał powoli i nie podnosił wody a dziękować, dziękować... i nadzieję mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ooo byłaś w silesia expo? i jak? wartościowe te targi czy trzy firmy na krzyż? Kilka firm z wentylacją, kotły w ilości kilkunastu wystawców, kilka wystawców okien..., banki, murator, fotele do masażu... itd Kafelki to tylko dwie wystawki małe, więc nawet nie miałam na co oka zawiesić..., W sumie to nawet nie było warto za co za bilet zapłacić.... Po 10zł dorosły i dziecko 5zł... Naprawdę szkoda kasy... a i nas też już nie wszystko interesowało... Interesowały nas solary pompy ciepła powietrze woda... ( ale po przeliczeniu kosztów to lepiej podłączyć już zamontowaną grzałkę elektryczną do bufora niż pchać się w koszty) , i podbitka... To wsio... Powiem, że chyba z roku na rok jest gorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.03.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Maszka, apropos tego patynowanego metalu czy jak zwał tak zwał zapomniałam nazwy producenta, ale jak będę się widziała ze stolarzem to zapytam E-mól, masz pełną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.03.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Maszka, apropos tego patynowanego metalu czy jak zwał tak zwał zapomniałam nazwy producenta, ale jak będę się widziała ze stolarzem to zapytam E-mól, masz pełną skrzynkę konieszno najlepiej trzaśnij fotę jak się da, może i Tobie sie do czego przyda:D dzieki wielkie,ale ja wogóle nie zapytałam Cie nawet czy Ci się to podoba choć trochę, oprócz tego, ze jest. No więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 bardzo mi się coś tam psodobało z tych laminatów, ogólnie zrobiłam małe wow, ale już nie pamiętam co najbardziej bo było tego trochę jakiś drapane srebrne na czarnym i jakieś inne cuda. To co by ew. pasowało tobie pamiętam, zę mi się spodobało ale nie wiem czy nie za jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.03.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no to zbieraj informacje Irmuszka, a potem będziemy kontemplować nad cudnościami i robic małe i duże wow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 wiewióra wstała!!!! http://img638.imageshack.us/img638/5364/wiewiora.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.03.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Mysza ale masz superowe zwierzatko domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) jakby co to wrzucilam fotke salonu wiec pora sie zabrac do roboty Mysza Edytowane 10 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 O tej porze roku bardzo pasuje do modnych teraz szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts