78mysz 08.04.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 da radę, nalezy posadzic, podlać ze dwa razy, a potem zapomnieć u mnie ma tak sucho, ze nawet chwasty zbytnio przy niej nie rosną, a teraz juz tak ukorzeniona w glinopiachu z betonem, ze żaden nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 tu widać jak w porównaniu z innymi kępami się rozrósł a tu zeszłoroczne suche źdźbła i jak w tym roku już zdążył się rozleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Kochana, jak Ci to zarośnie to pługiem tego nie wydrzesz. Widzę, ze i wydmuchrzycę piaskową masz.Wez to ogranicz w obszarze, w którym chcesz żeby rosło, bo ni z gruchy ni z pietruchy pojawi się 10 metrów dalej;) A czy wy wiecie, ze moja trawa juz się nadaje do koszenia? szok. Myślałam, ze da jeszcze trochę odpocząć kosiarce, ale nie, juz łany się robią i znowu mąż zamiast na rabatach to przy trawiszczu będzie dylał w weekend. Niech to drzwi. mówiłam, zeby nie nawozic tego zielonego g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wydmuchrzycy to raczej tam nie mam, przynajmniej nie kupowałam z tego co mi waidomo. Właśnie zamówiłam na obsadzenie drugiego brzeguA trawiska mają mi się rozrosnąć na 25mb skarpy, jeszcze trochę im zajmie zanim ją opanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 noooo jeszcze ze dwa lata. Mi poletko o powierzchni jakieś 4 metry zarosło prawie calkiem od maja zeszłego roku do wrzesnia z 5 pojedynczych kłosków:) szkoda, ze drzewa tak nie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Jak nie pługiem to roudapem. Może z jednej strony jakąś barierę zakopię, ale generalnie obrzeży itp nie mogę robić, bo efekt jeziora chcę uzyskać a ze ścieżkami, palisadkami raczej wielka woda i kupa piachu dobrze nie będzie wyglądała. Zreszta kasy nie mam póki co to roboty budowlane w ogrodzie, póki co materiał roślinny zbieram niech coś tam już się rozrasta, potem będę klęła na swoją głupotę jak przyjdzie mi krzaczory przesadzać i z tymi trawskami walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Jak nie pługiem to roudapem. Może z jednej strony jakąś barierę zakopię, ale generalnie obrzeży itp nie mogę robić, bo efekt jeziora chcę uzyskać a ze ścieżkami, palisadkami raczej wielka woda i kupa piachu dobrze nie będzie wyglądała. Zreszta kasy nie mam póki co to roboty budowlane w ogrodzie, póki co materiał roślinny zbieram niech coś tam już się rozrasta, potem będę klęła na swoją głupotę jak przyjdzie mi krzaczory przesadzać i z tymi trawskami walczyć. jak chcesz wysokie łażące trawy to miskant cukrowy-jesienią jest tak piękny, ze dech zapiera no i giganteus czy jak mu tam też niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 oooooooo Mycha jakie cudne trawsko mnie by też takie pasiło na piaszczystej skarpie posadzić idę szukać kaj to dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 oooooooo Mycha jakie cudne trawsko mnie by też takie pasiło na piaszczystej skarpie posadzić idę szukać kaj to dostać Zobaczę co się da zrobić w tej sprawie;) ino adres zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 złota kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Myszko jesteś Aniołem może też kcesz coś u mnie to niewiele ale u babci na ogródeczku różne ciekawe rzeczy znaleźć można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 e tam anioł e tam złota, ja zła kobieta jestem, nie złota:bash:nie muszę chyba niczego chcieć w zamian, ale jakby ktokolwiek słyszał o tanich sadzonkach bukszpanu to chętnie odkupię spore ilości, tylko nie po dychu jak w sklepie, bo ta cena boli juz przy kilku sztukach, a co dopiero przy kilkunastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A ja szukałam ostatnio kopytnika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Bukszpanu nie lubię... ale jak wiesz jak robi się sadzonki to mogę pociąć i przysłać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 bukszpan cacy zwłaszcza jak się go ładnie uformuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A ja szukałam ostatnio kopytnika.... mój kopytnik to mizerota narazie i ni ma z czego skubać ja chciałam uniknąć tego sadzonkowania bukszpanu, bo to totalne maleństwa wychodzą, a korzenią się długo.zadeptałabym w trawie w pięc sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 bukszpan cacy zwłaszcza jak się go ładnie uformuje:) lubię ciąć, do tego stopnia, ze nie jestem pewna czy swojej wierzby hakuro nie wyciełam w pień, bo na razie coś nie odbija, ale może na nią jeszcze za wcześnie. Ja pierdziu ale u nas wichura, chyba mi komin z talerzem odleci z dachu:jawdrop: jutro mam chwilę wolną, to myślałam, ze podłubię w ziemi, ale zostaje chyba maczanie patyka w kałuży;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 u nas też tak strasznie wieje i do tego lać zaczęło że aż strach się bać czekam tylko kiedy mi strażaka z komina urwie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a ja miałam jutro siać trawę na swój pierwszy profesjonalny trawniczek a tu się zapowiada okropniasta pogoda Mysia czy Ty uważasz, ze przy nas alergikach to powinnam sobie trawy podarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts