markoto 10.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ok jutro sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.04.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ok jutro sprawdze ale mam nadzieję, ze nie zamierzasz tam jechać specjalnie, tylko pretekstu sobie szukasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 mam szkolke zaraz obok rodzinki, do ktorej jade po odbior dziecka a i tak musze popytac o berberysa erecte bo ostatnio nie bylo znajomej ktora sie tym zajmuje a mama nie wiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A co chcesz dokladnie wiedzieć o tej erekcie? mam zieloną w ogrodzie, a z czerwonej -obstawiam red pillar -planuję zrobić wstępnie taki wolnostojący zywopłocik zamykający kawałek ogrodu.Juz obgadywałam tego berberysa z jednym szkółkarzem. Szkoda, ze w naszym klimacie jest tak mało zimozielonych gatunków.Ciągle zamyka mi to jakieś wyobrażenia o ogrodzie.Nie chcę, zeby ogród na przedwiośniu wyglądał tylko patykowo;)Jesli juz patyki mają być ozdobne, to mogę polecic piękną odmianę derenia sibirica. To najpiękniejsze patyki jakie widziałamhttp://swiat-roslin.com.pl/media/uploads/ro%C5%9Bliny%20ozdobne%20zima/dere%C5%84%20jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 derenia mam erekta mi sie podoba i chcialabym zakupic te berberysy to nie zimozielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 derenia mam erekta mi sie podoba i chcialabym zakupic te berberysy to nie zimozielone wieeeem i strasznie nad tym ubolewam berberysów ogólnie nie lubię, bo są mocno kłujące. Najbardziej podoba mi się odmiana admiration. Mam 4 ale przydałyby się jeszcze ze 4 co najmniej żeby utworzyć sporą ognistą plamę. No i zapewne jak większość mam problem z nasadami roślin z przodu domu, żeby było coś zielonego pod okapem, zwłaszcza, ze śnieg z dachu niszczy wszystko co ma sztywne gałęzie jak leci.Generalnie zostają tylko płożące, a ja bym chciała coś wyższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ja mam jednego admirala ale chyba zaczne dokupywac roslinek coby kepy porobic bo ja jak zwykle po jednym coby zobaczyc jak rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 taki bukszpan jest za 5, mozna wygrzebac troche wieksze za 6max http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_0374.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.04.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 U mnie bywają sadzonki nagokorzenne w cenie 20zł za 10-15szt kępka tez podobnej wielkosci. To samo berberysy. Ale to na targu, raz w tygodniu. A wogóle Masza to w niedziele na giełdzie w Słomczynie jest dużo roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Marta osłabiasz mnie normalnie tą gotowością bojową, zawsze wszędzie o każdej porze dnia i nocy.Ta miarka bezbłedna. u nas takie bukszpany są po 10 zylków. Więc moze opłacać mi się trochę Cię jeszcze pomęczyć. Maylandziu a ten Słomczyn koło Grójca?Może faktycznie tam jeszcze podjadę zanim narobię Marcie kłopotu.A zerknę sobie jeszcze u siebie w sobotę na bazarku, to sadzonki ogórków i pomidorów kupię przy okazji jesli juz są dostepne. Dziewczyny, jesteście kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Mysza masz u mnie dlug bo przez ciebie kupilam 2 bukszpany i berberys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Myszko ja jutro będę wiedzieć jakie duże i po ile;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.04.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja oglądałam pod myszy katem w szkółce i obi. Ale 10 zeta minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Mysza masz u mnie dlug bo przez ciebie kupilam 2 bukszpany i berberys o kurcze, jeszcze sobie długów narobiłam;) znalazłam własnie coś na allegro. Jest i bukszpan i grab na zywopłot. Całkiem ładne te sadzonki, tylko z gołym korzeniem, ale może zaryzykuję http://allegro.pl/bukszpan-zielony-30-40-cm-3-50-zl-szt-i1549910544.html i grab http://allegro.pl/grab-pospolity-40-60-cm-50-szt-30-zl-komplet-i1544939739.html Wunia Ty lepiej juz nie patrz, bo znowu będę miała dług;) Dzięki Efi:) widzę, ze małe pospolite ruszenie zrobiłam. Postaram się jutro odkopać tą trawę.Znowu urosła. Wybiorę trochę kłączy, lepiej zniosą transport A która z Was ma myjkę ciśnieniową? Ja dzisiaj uruchomiłam swoją i szczerze powiedziawszy to w sumie jak na model ze srednio wyższej półki to myje średniawo, a nawet wręcz słabo. Nie wiem czy ja coś zle robię, czy ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 my mamy, maz zadowolony, ale najpierw moczy myjka, potem polewa woda z dodatkiem szamponu, przemywa gabka i splukuje myjka calkiem ladne te bukszpany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no fajnie wyglądają ja wiesz sprawdzam telefonicznie to zupełnie niegroźnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 czyli jednak przy myciu nie da się zwyczajnie stać i trzymać wajche;) jak trzeba się brać za gąbke? przy myciu bramy taki patent jeszcze ujdzie, ale jak mam wyciągać sprzęcior zeby okna umyć i elewację , to juz chyba szybciej będzie ręcznie.Elewację trzeba myc szczotą, a potem dopiero spłukiwać? To jaka jest niby róznica między karcherem, a myciem zwykłym szlaufem?Mam niby tą dyszę spieniającą z dozownikiem płynu. Ja myślałam, ze to ciśnienie to wydrze każdy pyłek brudu, a to tylko taka sikawka co robi dużo szumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no fajnie wyglądają ja wiesz sprawdzam telefonicznie to zupełnie niegroźnie:lol2: może sama przerzucę się na ten sposób, bo wyjazdy do szkółek bywają zabójczo drogie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 mysia ja mowilam o myciu auta a nie elewacji wiem ze elewacje myje sasiad ale ta okragla przystawka do plaskich powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Myszko dlatego póki co ich unikam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts