78mysz 11.04.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 mysia ja mowilam o myciu auta a nie elewacji wiem ze elewacje myje sasiad ale ta okragla przystawka do plaskich powierzchni no ale po myciu wyglada lepiej, bo nie wiem czy kupować tą tarczę czy sprzedać myjke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no wygladalo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 hmmm, nie wiem czy malowanie elewacji nie idzie jednak szybiej niż takie mycie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.04.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dziewczyny a wiecie może czym najlepiej się pozbyć plam oleju z kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2011 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Efilo, jest taki specjalny preparat do tego celu, ja go uzywalam do usuwania oleju z betonu, naklada sie go, czeka ilestam godzin i sciera. W casto znalazlam to w dziale z impregnatami do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 dzięki malgos, tak coś mi sie po głowie kołatało właśnie, że jak szukałam preparatu do fug to było coś w ten deseń na półce. wiem że pytanie będzie idiotyczne ale co to znaczy 'ściera'. bo z kostki zetrzeć to raczej nie da rady. może można karcherem zmyć? jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.04.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 szczota ryżowa na kiju + duzo wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2011 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 względnie płyn i karcher z tą przystawką tarczową. Widziałam na filmiku, ze tak to robili. Moja kostka jest cała z kolei zapuszczona zółtym piachem. Też nie mam pojęcia jak sie tego pozbyć. Czy to ace trzeba do ogrodu wyniesc? tylko pozniej mi to wszystko w rośliny pójdzie:(. Bez sensu.Wykonawca się mądrzył, ze ten piasek nie przeszkadza, że płytki będą dalej białe a tu pupka. co baba wie, to jednak wie;)Czesc Dziewczyny:) u nas dzisiaj piknie, ale całą noc lał deszcz.Coś gdzies kapało-idę zdiagnozować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a ja znalazłam coś na tłuszcz idealny dla małgosi http://www.biochem.pl/?pageid=2281 jak tylko mi potwierdzą że to sie nadaje na pochyłą powierzchnie to próbuję. widziałam testy - przeszedł pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a ja znalazłam coś na tłuszcz idealny dla małgosi http://www.biochem.pl/?pageid=2281 jak tylko mi potwierdzą że to sie nadaje na pochyłą powierzchnie to próbuję. widziałam testy - przeszedł pomyślnie a benzyną ekstrakcyjną próbowałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.04.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A ja słyszałam, że plamy z oleju nie schodzą..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ja wiem że schodzą u mnie zeszły wypłukane przez deszcz i snieg bez chemii. ale mam ich jeszcze sporo. u znajomych jakas chemia zeszło. niestety nie wiem co to bo to nie oni robili i nie wiedzą czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.04.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 dzięki malgos, tak coś mi sie po głowie kołatało właśnie, że jak szukałam preparatu do fug to było coś w ten deseń na półce. wiem że pytanie będzie idiotyczne ale co to znaczy 'ściera'. bo z kostki zetrzeć to raczej nie da rady. może można karcherem zmyć? jak myślisz? Moje nazywa sie Oil Killer, przeczytalam jeszcze raz instrukcje - pisza, ze z kostki mozna pozamiatac pyl, ktory sie zrobi (ten preparat pewnie wiaze olej i potem robi sie taki bialy pyl) i ze szorowanie moze polepszyc efekt, tak wiec pewnie karcher by pomogl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Małgoś zwróciłas na to uwagę w sklepie, bo pisało killer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.04.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Małgoś zwróciłas na to uwagę w sklepie, bo pisało killer? Yessss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 tego można się było spodziewać. Sama bym kupiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.04.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ja nawet dwóch cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ja nawet dwóch cześć ocho, przyszła żądna krwi z zabójczym błyskiem w oku . Czółko Malcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 o sposobach na plamy na kostce najwięcej wiedzą na stacjach benzynowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.04.2011 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 o sposobach na plamy na kostce najwięcej wiedzą na stacjach benzynowych zapewne masz rację Sherlocku:) Wiecie co, spotkało mnie coś dobrego-kawałek mojego ogródka się grabi i czyści, a moje rączki nie muszą w tym uczestniczyć Wreszcie mam zniwelowane pole przy jednym tarasie. Teraz Panowie zajmują się pagórkiem. Jak mi dobrze nadzorować działania z domu. Szkoda, ze dzieć się rozchorował na ucho, bo bym też posżła na ogród. Wreszcie nie będe miała chwastów na ogródziu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts