Irma 14.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 kopytnik to jest roślinka którą musże miec.akurat u mnie cienia dostatek...ale w tym roku zamierzam posadzić coś co daje żywność, od trzech lat się nie mogę zebrać...moze w tym roku się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 hmm, ja wyrównałam swoja grzadke, podplewiłam i czeka na warzywa, ale powiem ci ze jakos wole isc po warzywo do sklepu, choc nie powiem, koktailówki były pyszne. pory zostały wykopane i nigdy nie zjedzone, selery w końcu zegniły bo ich nikt nie zebrał. pietruszka została, bo dwulatka i szczypiorek juz duzy. sałata zakwitła, marchew urosła na wielkość małego palca. pole po groszku było tak zarosniete, ze myslałam, ze tego nie wyplewię z chwasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.04.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 na warzywa chyba się w tym roku jeszcze nie porwę, ale maliny i jabłonki chciałabym zasadzićz warzyw to chyba pomidorki...i nic więcej, ew. rukola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ja poczytalam troche i jednak jestem w regionie gdzie bez badania gleby na takie rzeczy nie powinnam sie porywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 przecież glebę pod warzywniak sie wymienia- przynajmniej taka jak moja. Najbardziej wkurzaja mnie zapędy mojego meza na sadzik-znaczy wszystkiego po jednym.Jak patrze na sady sąsiadów z parchem grzybem i mączniakiem to mi niedobrze< ze on chce to wszystko do siebie przenosica opryskane to sobie mozna i ze skelpu przyniescw dodatku uprawiane w warunkach glebowych odpowiednichkurcze coś mi sie podziało z klawiaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A malinki, porzeczki, agrest, borówka? Nie mają amatorów, dzieciaki prosto z krzaka mogą podjadać. Na surowo, na kompoty, do mrożenia, do ciasta...mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 porzeczki, argest i borówka jest. Niestety to wciąz za mało:rolleyes:malin raczej nie chcę, bo to kłuje strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 maliny nie kluja przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ale ich patyki juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 myszco z tego ze wymienie jak mi sie przypłucze od sasiada ze skarpy pare wybrańców mendelejewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 to wez sobie jezyne bezkolcowa no ja ziolka w donicy sadzilam wlasnei dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.04.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 mam takie coś na białych kamyczkach, pięknie przetrwało zimę http://img705.imageshack.us/img705/2665/sedumacreyellowqueen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Malmuc ja mam jeszcze odmiane zieloną. potwierdzam, świetne na dywan Efi tablica mendelejewa jest wszedzie, ale rozumiem, ze nie chcesz jej sobie sama fundować i wolisz zyc w niewiedzy tego jak gdzie co rosło. Markotko, moja donica na zioła zbita z belek dachowych jest do ustawienia, bo nie dam sobie z tym sama rady-tak więc zioła ciągle w doniczkach sobie stoją, az zmarnieją. jeżynę bezkolcową mam:)Nawet odbiła w tym roku trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 oo ja tez mam donice z lat dachowych http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_0387.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 widziałam u Ciebie w galerii.Jest piękna!!!moja jest z belek dwudziestek, ma 120 cm długości i jej nie daję rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 a to bele po byku no ja ta dalam rade szarpnac jak byla pusta , teraz nie rusze juz ale musze przygotowac 2 bo juz mam nowe ziolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 na warzywa chyba się w tym roku jeszcze nie porwę, ale maliny i jabłonki chciałabym zasadzić z warzyw to chyba pomidorki...i nic więcej, ew. rukola ja maliny już mam a jeszcze koniecznie truskawki i poziomki muszę:wiggle:u nas maliny od zawsze a nasz poprzedni pies to je prosto z krzaków jadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 o masz, ja w zeszłym tygodniu wydarłam nadmiar swoich poziomek.Nawet miałam pytać, czy ktoś chce, ale stwierdziłam, ze to żadna atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 o masz, ja w zeszłym tygodniu wydarłam nadmiar swoich poziomek.Nawet miałam pytać, czy ktoś chce, ale stwierdziłam, ze to żadna atrakcja no widzisz - a to marzenie mojego Starszaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mosz noszzzz kurna, jak mogłaś nie zapytać?!!!! Ja przygarnę chętnie Karolowi chcę posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts