78mysz 18.04.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 jesli lubisz mozaikę drewnianą to sobie ją ułóż, to najbezpieczniejsza opcja. Pasiuli robił ten sam wykonawca co mi, to sie wypytaj. A ze drewno niszczeje, to żadna nowość ani argument, ja też nie chciałam gresu za żadne skarby.Teak lepszy niż jatoba, ale miększy, co z kolei w łazience też nie ma znaczenia. schody wygladają jeszcze gorzej, bo sie fornir zaczyna odklejac i tworzą się bąbelki.trepy troszkę pękają, tak to bywa. No cóż. Nawet tego nie tykam, ani nie myję ani nic.najwyzej zamiotę. generalnie bleeee na całej linii.Sporadycznie ktoś po nich przejdzie na górę. Juz mnie to nie rusza, tak jak kiedyś, choć straconej kasy i wiary w ludzi żal. nic to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A w mojej kocie to jest 90% myszy mam na Żoliborku ulubiony warzywniak i mimo tego, że bliżej też bym coś znalazła, to i tak sobotnie zakupy robimy właśnie tam bo pomidory są bardziej pomidorowe, ziemniaki ziemniaczane itd - no i przeważnie w tym samym czasie zakupy robi starsza pani z takim właśnie kotopsem, który przy nodze, bez smyczy, ku zdziwieniu różnorakich psów uwiązanych przed sklepem no, czasem jak kundelki za bardzo ujadają, to kotopies zasiada na ramieniu pani niczym papuga na ramieniu kapitana pirackiego statku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.04.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 bosko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.04.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 w tym samym czasie zakupy robi starsza pani z takim właśnie kotopsem, który przy nodze, bez smyczy, ku zdziwieniu różnorakich psów uwiązanych przed sklepem no, czasem jak kundelki za bardzo ujadają, to kotopies zasiada na ramieniu pani niczym papuga na ramieniu kapitana pirackiego statku Jaaaaa ... Elena, autentycznie się wzruszyłam Piękne Który to bazarek ? My kiedyś szliśmy z naszym kotem z centralnego do metra ... żaluję że nie mieliśmy kapelusza na drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.04.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Monsanbia, to warzywniak między Merkurym a urzędem dzielnicy Ż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.04.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Monsanbia, to warzywniak między Merkurym a urzędem dzielnicy Ż Nie boisz się że teraz wszyscy wykupią Ci najbardziej ziemniaczane ziemniaki? Dzięki, może kiedyś palma mi odbije i przejadę pół Wawy w celu obejrzenia najbardziej magicznego kota na zielonym Żoliborzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.04.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 to byłaby rzeczywiście tragedia musiałabym chyba sama rozpocząć uprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.04.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Elenka, moze w miedzyczasie obsadzisz pole ryżowe, bo na ziemniaki to musisz poczekać, aż Ci się poziom gleby podniesie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.04.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 grunt to dobry biznesplan ja jak widać nawet kartofle bym zepsuła i pomyśleć, że ogród mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Monsanbia no dokładnie ukradli mi 3 kociaki w tym jedną przecudną trzykolorową koteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 jak ja wtedy płakałam po cichu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Myszko, ślicznego kotka będziesz mieć :D moich rodziców kotka, też jest z typu kotopies i chodzi z nami na spacery do lasu. Nie przeszkadza jej nawet moich rodziców owczarek, który musi chodzić na smyczy, bo ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 jak widać nie ma reguły.Wszystko kwestia szczęscia i trochę wychowania. mur mi dzisiaj stawiają, ale bedzie ohyda. oczywiscie wszyscy mają w d. moje ustalenia. niech se robią co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Jak to sobie robią jak chcą? Nie nadzorujesz? Ja bym nie wytrzymała Jaki mur i z czego tak wogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ustalalam z mezem i wykonawcami, ze ma byc tak i tak, a dzisiaj widzę, ze to była strata czasu. mam krótki mur i złamanie w granicy i kazałam ustawic mur na prosto, cofając go wgłab działki,w miejscu załamania, zeby uniknąc tego załamania i problemów z wykańczaniem tego i żeby to miało ręce i nogi, ale trudno, bedzie mur jarmarczny na wjeździe do cyrku. Z tym wykonawcą to zawsze cyrk, juz kostkę robił tak jak chciał, a nie tak jak mu mówiłam, nie mam siły sie boksować z meżem. oni wszyscy znają się lepiej. niech se ustalają.Szkoda tylko, ze tyle energii włożyłam w ten dom, zeby za te pieniądze wygladał w miarę po ludzku. Nie mają pojęcia gdzie zrobić otwory na odpływy, na skrzynkę i tak dalej. Ważne zeby się trzymac granic.Po co ja wogóle projektowałam to ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 O kurde... Szkoda. No ale tak bywa, że czasem granice są ważniejsze niż efekt. Pocieszę Cię, ja mam stare ogrodzenie na które patrzeć nie mogę.Tzn. ma ono niespełna 10 lat i jest wjazd z czrwonego klienkieru więc.... póki co nie zmienię. A szkoda bo mogłoby fajnie wygladać..... Ale póki co takie będzie i musze na nie patrzeć bo kurde, w dobrym stanie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 myślisz, ze stałabym się uboższa o te dwa metry? No weź a miałam taką zarąbistą koncepcję. Mogło byc naprawdę na poziomie, zresztą miałam w planie wsadzić smietnik z zewnątrz działki, na swoim terytorium i zrobić mu fajną obudowę, a tak bedę go ogladać kuźwa z okna, piekny niebieski pojemnik stojący w krzakach i wpuszczać za kazdym razem śmieciarzy na rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.04.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 a jestes pewna ze smieciarz wejdzie na twoja posesje?? u nas kosze musza byc wystawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Nie wcale tak nie myśle Wręcz przeciwnie. Tydzień temu wysłałam projekt ogrodzenia i nie mam odpowiedzi. Chyba padli z wrażenia CHora jestem i nie chce mi sie z domu wychylać ale ciekawa jestem bardzo jak będzie z tym ogrodzeniem. A też mi sie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 no własnie dlatego chciałam go wystawić od razu, zeby nikt nikomu dupy nie zawracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts