78mysz 19.04.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 to tak jak mi tesciowa tłumaczyła, ze piaskownica w kolorze psiej kupy będzie pasowała mojemu dziecku bardziej niz szara. przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.04.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 to tak jak mi tesciowa tłumaczyła, ze piaskownica w kolorze psiej kupy będzie pasowała mojemu dziecku bardziej niz szara. przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymac:) dałaś się przekonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 dałaś się przekonać? wtedy, a skądże. wolałam juz patrzec na dezaprobatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ale do czego będzie pasowała? do koloru skarpetek? Moja teściowa ostatnio zachwycała się płytkami 10x10 z szeroką fugą, nieszlifowanymi na blacie kuchennym w komunistycznym mieszkaniu służbowym mojego męża ... "ooo, taki sobie blat zróbcie" !!!!! Myślicie że ustałam na nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 czytam mysia i nijak nie potrafie tego moim malutkim rozumkiem objąć. jest jakikolwiek powód poza twoim rozdrażnieniem dla którego nie idziesz i nie ułożysz ten mur po swojemu? weź sie w garść kobieto, skoro wierzysz w słuszność sprawy to czemu odpuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Efi, każdy ma swoje racje:) Mon, a było komunistyczne krzesło pod ręką, czy tylko podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mon, a było komunistyczne krzesło pod ręką, czy tylko podłoga? Mysz, piękna ława w kolorze boazerii lat 90 obita zielonym skrobanym zamszem w esy floresy, zwana przez mojego małżonka "ludwikiem szesnastym" , która notabene teściowej również się podobała. Boże uchowaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 e, to mieszkanie miało klimat.nie ma w sklepie lepszej szynki niż ta: "jak za Gierka"Każdy ma swój gust, swoje mniemanie i nie ma się co nabijać, tylko po co wtłaczać komuś swoje pomysły na mieszkanie?Z takich propozycji cieżko wyjsc obronną ręką, zeby kogoś nie urazic, a zeby dał sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.04.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Efi, każdy ma swoje racje:) no tak, ale czy Twoja racja nie jest przypadkiem Najmojsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 no nie wiem, na razie przebili skrzynkę tpsa , bo nikt wcześniej nie uwzględnił oczywiście, ze ona tam jest. chyba bedą kopac jednak inną linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.04.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ........ Najmojsza? doskonałe, zapamiętam sobie, może kiedyś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 doskonałe, zapamiętam sobie, może kiedyś się przyda "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jeśli jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza .... bo moja racja jest racja najmojsza ..." Więcej takich doskonałych tekstów do zapamiętania/zapisania jest w dniu świra, polecam. Jak widać pasuje do Mysi płotu jak ulał Do moich kłótni o podłogę drewnianą w łazienkach nawet jeszcze bardziej Na czym stanęło? Masz to ogrodzenie tak jak chciałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 nie pcham się do tej zabawy, niech rzeźbią wg swojego uznania, filozofii i przekonań religijnych;) zresztą daje im 1 promil na to, ze wpadną na to, co ja obmyśliłam, raczej tylko mgliste pojecie im krąży jak juz, bo jednym uchem wpuszczali, a drugim wypuszczali co mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.04.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 a może mają znacznie więcej promili a propos promili to zatrzymali takiego modela, dla którego 4,5 na skali było za mało a jeszcze żył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mysz się zawzięła, zaparła i już. W sumie to możesz się buntować, oby tylko efekt był pożądany. Ale ale ... jak powiedziałam mężowi że robimy posadzkę w łazienkach, ale on ją wybiera, trzepnęłam drzwiami i poszłam ... się przewietrzyć to na drugi dzień sam stwierdził że robi dechy ("najwyżej odpadną i wtedy zrobi się terakotę") Jest sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 bo mysz juz tak ma, nie upiera generalnie, ale jak juz sie uprze i zaprze i zaweźmie w sobie to koniec swiata, ręka, noga, mozg na ścianie. niestety. ona tak ma i juz. dajmy szanse, mąz zdecydowanie poczuł w sobie siły twórcze, a nóż widelec odkryję w nim artystę. Na razie czuję tylko, ze zapłacę za podwójny wykop i uszkodzoną skrzynkę, ale trudno, mi schody też nie wyszły,choć plan był dobry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.04.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Tak czy siak trzymam kciuki za płot, i za małzonka, może się jednak sprawdzi, a Ty przynajmniej nerwów nie będziesz traciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Też trzymam, choć wolałabym za płot myszy, nie męża myszy (skoro ma być gorszy ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ale trudno, mi schody też nie wyszły,choć plan był dobry;) Mnie tam cała chałupa nie wyszła, mimo,że plan był dobry - ale co tam trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mnie tam cała chałupa nie wyszła, mimo,że plan był dobry - ale co tam trudno no nie jest z nią tak źle, byłam i widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts