kaśka maciej 20.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 a nie melon? Byłoby zbyt łatwo: melon miodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 spadziowy czy wielokwiatowy? a moze z domieszką kwiatu lipy czy akacji ech...faceci mają prościej i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 z pewnością nie gryczany:) Sniło mi się dzisiaj, ze szłam aleją i nagle (jak w raportach Mayland) na mej drodze nie stąd, ni z owąd, pojawiły się dwie wielkie kwitnące wiśnie. Znaczy nigdy takich nie widziałam, ale wyglądały bardzo prawdziwie i zapierały dech w piersiach. Nie dość tego kolezanka, z którą szłam na ich widok wydała okrzyk zachwytu, mówiąc, ze juz dawno nie widziała tej prawdziwej wiśni(którą jakoś nawet sensownie nazwała)tylko zapomniałam jak.No i teraz próbuje sobie przypomnieć jaka to wiśnia była i nie mogę, a brzmiała tak melodyjnie, ze mogłaby być wręcz mityczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ale miałaś ładny sen:) Dzień dobry . U nas ładnie się zapowiada. Świeci słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 mysz no piękny sen. mnie niestety śniły sie same iglaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 uwierz Efi, ze iglaki nie są wcale takie be. Mi się też nigdy nie podobały, ale teraz nie wyobrażam sobie ogrodu w wiekszości liściastym.Iglaki sprawiają, ze ogród jest ogrodem nawet w zimie i człowiek ma marne pocieszenie w tą szarugę, ze coś tam zielonego jest i czeka na wiosnę, a poza tym stanowią fajną barierę dla wiatru i osłonę dla wrażliwszych okazów, no i zawsze skryją przed ciekawskim spojrzeniemArni, u nas też slońce, a ja niestety muszę w chałpie siedziec i liczyć kolejny dzień, a potem jak będzie deszcz to nie będę miała roboty:(.Zawsze tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A ja dziś miałam sen erotyczny Poza tym, mały spi mi kilka godzin na dworze więc kolejny dzień chodzi i przesadzam, piele, okopuje... i coraz lepiej to wygląda Codziennie chodzie i mierze kiełkujące hosty, ile mi przyrosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 to dopiero piękny sen:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 mysza no to musisz sobie wyobrazic bo mój taki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 mysza no to musisz sobie wyobrazic bo mój taki będzie co, sen erotyczny;)? Ewa dlatego Cię namawiam na jakiegokolwiek iglaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 ech, jakiekolwiek to będą na pewno. tyle że razem takich większych to sztuk trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.04.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 u mnie w tym roku sliwy wisniowe obsypaly sie rozowymi kwiatkami, musze im koniecznie zrobic zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 u mnie śliwa też cała w kwiatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) u mojej sąsiadki też sliwisko wielkie kwitnie i pachnie,cudo, a jak pachnie koło mojej staruszki jabłoneczki pole fiołkowe i zawilce. o matyńko, upojnie.Całe powietrze jest przesiąknięte wonią. No i news dnia-moja Elka mało już nie pęknie- pewnie jutro bedę miała pierworodne kwiaty na zółtej magnolii:)takich o:http://www.nieruchomosci.infokatalog.pl/images2/Image/14/1583_magnolia-elizabeth_1.jpg Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez 78mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.04.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Mysz, jak tam ogrodzenie? Piękna magnolia, uwielbiam magnolie. Tak żałuję że nie pozwolono nam wyciąć dęba. W sam raz miejsce na magnolię tam miałam. I plany legły. Pokaż ją jak już pęknie (dużo ma pąków?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 ja też sobie kiedyś posadzę magnolię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ja mam 3 białe, ale jakoś się nie puszczają i jedną susan..., którą nie wiem za bardzo gdzie wsadzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 u mnie śliwa też cała w kwiatach U mnie NIC. Ani śliwa, ani wiśnia od Maryś, ani migdałek. Ten ostatni ma podejrzanie mało pąków. Może przemarzł?? Sliwa i wiśnia puszczają już listka, ale do kwitnienie do im bardzo daleko. No i po raz 3 z rzędu zniszczyły mi się wierzby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 kasiamoże taki mikroklimat że jeszcze śpią. teraz te kilka ciepłych nocy i zobaczysz jak wszystko ruszy. a Ty im dajesz pić od czasu do czasu? a wierzba szczepiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.04.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Mysz, jak tam ogrodzenie? Piękna magnolia, uwielbiam magnolie. Tak żałuję że nie pozwolono nam wyciąć dęba. W sam raz miejsce na magnolię tam miałam. I plany legły. Pokaż ją jak już pęknie (dużo ma pąków?) ledwo kilka-to pierworódka z dwóch marnych patyczków nasadzona w zeszłym roku.Zdecydowanie nie wygląda jak ta na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts