78mysz 06.05.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Kakusku, pleksi mam w dużym pokoju, w łazience goła wnęka-świetlówki leżą na suficie z k-g.Zeby przykryć wnękę pleksą albo szkłem, to należy zrobić z kartonu wypusty w światło wnęki na jakieś min 2 cm i obrobić je kątownikami stalowymi. Nie wiem, czy dobrze tłumaczę.Wyglada to tak:http://img218.imageshack.us/img218/5535/sufit.jpgpleksę ciął maż sam, małą piłeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.05.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) Dzieki Mysiaczku Czyli przygotowywuje sie wneke taka jak pod weza ledowego.Pocieszylas mnie ze mozna to samemu przyciac bo to oznacza ze każe to zrobić ekipie od sufitów Rozumiem że pleksi da sie lekko wygiać dlatego można ja wcisnać w te luke.Nie bede ryzykować ze szklem bo boje się ze mógłby być póżniej problem z jego wyciagnieciem (przy zmianie świetlowki) . Ty masz w korytarzu założoną mleczna czy przeźroczysta? Jeszcze raz wielkie dzieki Edytowane 6 Maja 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 nie tzreba nic wyginac wystarczy wlozyc pod katem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Myszko, jakie masz tynki? Chodzi mi o rodzaj i strukturę. I jak możesz mi napisać jaki masz kolor i skąd A poza tym to jeszcze chciałam się zapytać o kominek, kto Ci montował i czy jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.05.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Markotko o tym nie pomyślałam -faktycznie masz racje (wreszcie to sobie wyobraziłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Myszko, jakie masz tynki? Chodzi mi o rodzaj i strukturę. I jak możesz mi napisać jaki masz kolor i skąd A poza tym to jeszcze chciałam się zapytać o kominek, kto Ci montował i czy jesteś zadowolona? Becia zewnętrzne? silikatowe z alpola, ziarno 1.5 tynk bazowy(bez koloru), baran. Nie jestem zadowolona, bo mam brzydko położone, ale u Barranków widziałam na żywo i mają go położony pięknie.Justynam tez pokazywała kiedys zdjęcia swojej elewacji i było ładnie w słońcu Kominek montował "Mikołajczyk", obudowywał pan Rysio, a potem poprawiał mój glazurnik-nie wiem co bym bez jego poprawek zrobiła. Oj, o jakies stare drażliwe tematy pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 cześć mysza wyczytalam, ze chcesz tanio hicksi dostac, moze tutaj:http://allegro.pl/show_item.php?item=1590337569oprocz aukcji na allegro maja tez stronke ogrodnictwa. ja zamowilam 42 szt tyle ze tych wiekszych, 50 cm za 7,90 maja przyjechac za tydzień lub dwa z nowa partia roslin, pan obiecal wybrac te najwyzsze i najgęstsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.05.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Myszo, czy te Twoje miskanty to duzo opieki potrzebuja? Podobaja mi sie pardzo, ale ja potrzebuje czegos bezobslugowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 bezobsługowe to są tawułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.05.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 bezobsługowe to są tawułki zabilam jedna jedyna....w ogrodzie ktory mam pod nosem:cool: taki kaliber ogrodnika ze mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Myszo, czy te Twoje miskanty to duzo opieki potrzebuja? Podobaja mi sie pardzo, ale ja potrzebuje czegos bezobslugowego.... taaak, bardzo dużo wymagają- żeby je podpalic na wiosnę i rzucic jakis nawozowy ochłap;) tylko Majeńko uważaj, bo o tej porze to generalnie miskanty dopiero sie wychylają-żebyś nie płakała nad pustymi grządkami- z czyms trzeba je przemieszac Gosia ma racje- tawułki tez bezobsługowe i dają bardzo szybki efekt, a do tego zielenina od wczesnej wiosny murowana:) Tar, no przymierzam sie delikatnie do tej aukcji przymierzam, ale co to będzie, jesli Pan Tobie wybierze najgęstsze i najwyższe;).Efi mówiła mi ze one mocno owocują- no i się pojawia pytanie, czy dziecko nie pomyli cisa z borówką na przykład.Zaczynam sie zastanawiać jaką by tu inną odmianę uzyc na żywopłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Tawułki to nie tylko zielone ale i cytrynowożółte, żółto pomarańczowe w czerwień prawie przechodzące listki jesienią... straszną fanką się ich zrobiłam, bo one sobie rosną i rosną a nawet gdy któraś przymarznie, to od korzeni odbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mysiu, nie bierz z tej aukcji, zadzwon do tego Pana i umow sie indywidualnie, on wlasnie sciaga towar, ja zamowilam poza allegro i dogadalam sie co do wielkosci. co do jagodek to nie mam argumentu, mi z iglakow sie nic nie podoba na zywopłot poza cisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mysiu, nie bierz z tej aukcji, zadzwon do tego Pana i umow sie indywidualnie, on wlasnie sciaga towar, ja zamowilam poza allegro i dogadalam sie co do wielkosci. co do jagodek to nie mam argumentu, mi z iglakow sie nic nie podoba na zywopłot poza cisami. zrobię jak mówisz:)Zawsze dzwonie nim zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Tawułki to nie tylko zielone ale i cytrynowożółte, żółto pomarańczowe w czerwień prawie przechodzące listki jesienią... straszną fanką się ich zrobiłam, bo one sobie rosną i rosną a nawet gdy któraś przymarznie, to od korzeni odbije tak, sama mam ze 40 tawułek w ogrodzie.Jak dla mnie to mogłyby wcale nie kwitnąć Fajnie się z nich robi kulki;) To jest przykład na "tanie i dobre";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.05.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mysia czyli tawułki polecasz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 oczywiście, to na każdej ziemi urośnie i szybko da efekt w slońcu i półcieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.05.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 oczywiście, to na każdej ziemi urośnie i szybko da efekt w slońcu i półcieniu jutro nabędę większą ilość i pozatykam dziury:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Tawułki czy tawuły, bo się ostatnio dowiedziałam, że to inna inszość jest Ja mam to japońskie, mniejsze. Ale i tak chyba wolę trzmieliny i berberysy ( bo to jdynie mi rośnie bez względu na miejsce posadzenia i moją niedbałość o to ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 jeśli tylko ci się podobają to smiało, wiesz w której szkółce, juz Ci mówiłam w lesie, tak? Byłam ostatnio, mial piękne goldmoundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts