78mysz 06.07.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Hej Mysia:) wpadłam z nadmorskimi pozdrowieniami:) i mam pytanko roślinne - potrzebuję tu posadzić krzaczorki, które będą prawie całkowicie w cieniu bo pod wielkim jesionem ale musza być w miarę dekoracyjne bo oddzielaja część grillową od wypoczynkowej - myślałam może o trzmielinach na pniu - nadadzą się? ale przyjmę też inne sugestie:yes: Pasiul trzmielina na pniu jest dobra, ale trzeba uważać, bo jest wrażliwa na przedwiośniu-żeby jej wahania temperatury(od nasłonecznienia i braku słońca) nie uszkodziły. A myślałaś może o ekranie z czegoś zimozielonego, czy tam Ci nie potrzeba żeby zimą zasłaniało? Mogą być też hortensje w szpalerze, może być piękne hostowisko i jakieś formy pionowe, różne rzeczy można wymyśleć- Jak pokażesz zdjęcie to będzie znacznie łatwiej ocenić co się tam wogóle nadaje pod ten jesion. Udanego wypoczynku:) Jest chociaż pogoda? Wkleiłam zdjęcia małej do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.07.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mysia dzięki - też myślałam hortensjach bo tu nad morzem bardzo popularne:yes: i to musi być coś nie kłopoliwego ale żeby przetrwały zimę .....jutro do jakiejś szkółki pojadę a pogoda odpukać lepsza niż w centrum, od kilku dni nie pada i słoneczko świeci więc jest nieźle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mysia dzięki - też myślałam hortensjach bo tu nad morzem bardzo popularne:yes: i to musi być coś nie kłopoliwego ale żeby przetrwały zimę .....jutro do jakiejś szkółki pojadę a pogoda odpukać lepsza niż w centrum, od kilku dni nie pada i słoneczko świeci więc jest nieźle:D z hortensji kupuj limelighty, albo inne wzniesione o twardych pędach, jakieś pinky winky, vanille fraise, tardiva.... Anabelcie są pikne, ale pędy im się pokładają na deszczu-w przyszłym roku swoje będę musiała podwiązywać jeśli będzie co, choć i tak bym ich nie oddała za inne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A mój tata ma trzmieliny na pniu, nie za bardzo się nimi przejmuje, rosną pięknie i w ogóle ładną są. Jak byłam troszkę bardziej dzieckim niż*jestem to były to moje ulubione krzewiki w domu jeszcze wtedy rodzinnym. No i modrzew na pniu. Tego kochałam miłośćią wielką. I jego przyrosty ... rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A mój tata ma trzmieliny na pniu, nie za bardzo się nimi przejmuje, rosną pięknie i w ogóle ładną są. Jak byłam troszkę bardziej dzieckim niż*jestem to były to moje ulubione krzewiki w domu jeszcze wtedy rodzinnym. No i modrzew na pniu. Tego kochałam miłośćią wielką. I jego przyrosty ... rozmarzyłam się mówiłam, ze szybciej zrobisz ogród niż Ci się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 mówiłam, ze szybciej zrobisz ogród niż Ci się wydaje myślisz? na razie to ja mam problem, bo chcieliśmy elewację zrobić niedługo A ja nie mam projektu, pomyslu i ... ekipy Za ogród jak się wezmę za rok to będzie superancko! Mąż zawsz rozpowiadał, że my się wprowadzimy do wszystkiego gotowego, ogrodu tudzież ... chyba w snach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 myślisz? na razie to ja mam problem, bo chcieliśmy elewację zrobić niedługo A ja nie mam projektu, pomyslu i ... ekipy Za ogród jak się wezmę za rok to będzie superancko! Mąż zawsz rozpowiadał, że my się wprowadzimy do wszystkiego gotowego, ogrodu tudzież ... chyba w snach! To wyrównaj sobie jeszcze teren i ewentualnie nawieź dobrej ziemi przed elewacją jak masz taką możliwość. Potem będą juz dojazdy i inne duperele i duzą maszyną trudniej będzie podziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2011 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Sto lat Myszaku!!! http://d200fahol9mbkt.cloudfront.net/howto/22/flowers.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 STO LAT http://naszdzien.blox.pl/resource/Chen_Bride_Bouquet_Main_Photo1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Myszko, wszystkiego NAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.07.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 jakie piekne bukiety. Dziękuję Wam serdecznie za pamięc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 A ja nie wiedziałam o niczym, ale się dołączam do życzeń. Wszystkiego co najlepsze myszko :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Sto lat Myszonku!!! http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOPq-8QJJBKCjCNxviC_apaSGEGowHrSyVARjl_vONxlw8IaiQJw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 http://media.cakecentral.com/modules/coppermine/albums/userpics/37187/TinkerbellCake01.jpg sto lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.07.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Myszko najwszyściejszego - nic nie wiedziałam, ale to chyba nie ma znaczenia http://img688.imageshack.us/img688/9030/dzialka212306201148640x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Duuuużo zdrówka i uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Wszystkiego najlepszego Madziu !!!! :D http://pomyslnaprezent.blox.pl/resource/Kosz_kwiatow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.07.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Rajciu jeszcze więcej pięknych życzeń, wiechetków i torcików.Dziękuję serdecznie za pamięć. Aż się wzruszyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Dobrze, ze wywiad dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.07.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 no tak, największe gratulacje należą się Tobie;) Ty masz chyba wszystkich w notesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts