nitubaga 10.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 noooo nareszcie i gospodynie sie zjawiła.... łaskawie witanko.... z nałogu i tak sie nie wyleczysz, więc nie ma co próbować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ale za to styro tanieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.01.2009 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mysia ale Wy przez allegro czy mają coś stacjonarnego bo ja dzisiaj na to patrzyłam to by była kwestia ceny transportu bo różnica to półtora tysiaca z lekkim haczykiem z tym co ja dostałam propozycję a widziałaś co napisałam o stali sirbud jest sieciowy wiec sie moze okazac ze masz go pod nosem. No ja nie mam wciaz tej wyceny od szwagra . Jak chcesz to bedziemy zamawiac razem, tylko trzeba bedzie podogrywac terminy i transporty. Zastanawiam sie tylko czy jak mialby byc ten transport dla Ciebie to czy Ci sie to bedzie oplacalo, bo musza go u mnie rozladowac, potem znowu załadowac i rozladowac u Ciebie. Przemyslalas to dokladnie, czy to gra warta swieczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.01.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No co za come back Cześć Myszko , fajnie,że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witanko.... jak tam życie.... Mycha ponoć masz piękną córeczke.... mam nadzieję, że dane mi będzie sie o tym kiedyś przekonać miłego dnia wszystkim życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No coz Nitus, Ty masz pieknych synów więc pewnie sie spotkają za pare lat A tak apropos córki - to chora jest od wczoraj. Juz w dzien sie pokladała u Nefci - a ja myslalam ze znowu pokazówke robi i taka spokojna . Tym razem tylko temperatura - jak dotąd. Jutro siuski idą do analizy. A i Nefcia ma pięknie wykańczany dom. Wszystko równiutkie, dopracowane i wymuskane. A co do przeprowadzki - sie przeprowadzilam w koncu, ale sil juz malo bylo w tym roku. Moze dlatego ze ze swojego na cudze? Wszystko trwało, byl jeden duuuuzy transport iveco- szklo z akwarium przetrwało, a potem codziennie mozolnie az do obrzydzenia jezdzilismy z małzem i ladowalismy pudelkami cale nasze auto i codziennie wydawalo sie nam ze sie zabierzemy jednym transportem. Nawet sprzątanie starego lokum ledwo szło wczoraj i oczywiscie została jeszcze kuchnia na deser. Bonus dostalismy wczoraj z mężem, bo jakos dotarło do nas to ze to juz w tym roku bedzie budowa. Zastanawiam sie tylko jak zrobic z podlogami w nowym domu, bo to jeszcze wilgoc moze byc przecie jak juz je trza bedzie klasc. Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku i dzięki ze tutaj wpadaliscie mimo ze mnie nie było. Jesteście cudni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Najlepiej to wygrzać wylewki podłogówką, tylko trzeba mieć gaz na czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No wlasnie, a co jak nie bedzie gazu, albo jak tylko w czesci domu bedzie podlogowka? Moze byc problem z połozeniem podłóg chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 hejeczka.... też tak myślę, wygrzanie podłogowki powinno sprawe załatwić.... a podłogówke i tak musisz wygrzać.... zanim cokolwiek na niej połozysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 czyli tu moze byc haczyk. Tak wiec zaczne juz zajmowac sie sprawami gazowymi. No bo jak nie bedzie podłóg to nie bedzie przeprowadzki przeciez. Oj musze sie za to twardo zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No jak nie będzie gazu to przeprowadzki też nie będzie Chyba że myszy lubią się kąpać w zimnej - w końcu to nie kaczory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.01.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 nio i siem sguba snalasłak...witanko wiecorne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 no znalazla sie a co teskno Ci było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.01.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 niom kurna wepnij siem bo teskno niom mysza a to wyraz czego boł weduk ciebie???hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ano nie wiem, ale faktycznie podejrzewam Cie o fakt odczuwania pewnej pustki pojawiajacej sie na skutek mojego znikniecia milego dzionka Rybeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 mysia - fajnie, że znowu z nami jesteś dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witaj Maluszku, dzieki Wam łapie wiatr w zagle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kochana już niedługo i będziesz na swoim zobaczysz jak to szybko zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dzień dobry Mysia ja po prostu zadzwonię do nich i zapytam o cenę transpotru a ten sklep to jest jakiś sprawdzony i jak macie zamiar płacić przy dostawie czy wcześniej bo tam widziałam kilka opcji płatności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dzień dobry Mysia ja po prostu zadzwonię do nich i zapytam o cenę transpotru a ten sklep to jest jakiś sprawdzony i jak macie zamiar płacić przy dostawie czy wcześniej bo tam widziałam kilka opcji płatności wusiu ja jeszcze nie wiem jak i co dokladnie, bo ta wycene zdobyłam tak jakos awansem i niechcacy. To co pytac ich wprost czy zrobią dwa transporty? bo sie troche boje ze sie nie zgodzą i wtedy pupa, a fajnie było by upiec dwie pieczenie. Sirbud niby znany jest i sprawdzony. Bedziesz dzwonic na to allegro? Mi dali transport jednej przyczepy za 800 zeta z hdesem, 700 bez hds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts