Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mysia ale Wy przez allegro czy mają coś stacjonarnego bo ja dzisiaj na to patrzyłam to by była kwestia ceny transportu bo różnica to półtora tysiaca z lekkim haczykiem z tym co ja dostałam propozycję

a widziałaś co napisałam o stali :wink:

sirbud jest sieciowy wiec sie moze okazac ze masz go pod nosem. No ja nie mam wciaz tej wyceny od szwagra :x. Jak chcesz to bedziemy zamawiac razem, tylko trzeba bedzie podogrywac terminy i transporty. Zastanawiam sie tylko czy jak mialby byc ten transport dla Ciebie to czy Ci sie to bedzie oplacalo, bo musza go u mnie rozladowac, potem znowu załadowac i rozladowac u Ciebie. Przemyslalas to dokladnie, czy to gra warta swieczki?

No coz Nitus, Ty masz pieknych synów więc pewnie sie spotkają za pare lat ;)

A tak apropos córki - to chora jest od wczoraj. Juz w dzien sie pokladała u Nefci - a ja myslalam ze znowu pokazówke robi i taka spokojna ;).

Tym razem tylko temperatura - jak dotąd. Jutro siuski idą do analizy.

A i Nefcia ma pięknie wykańczany dom. Wszystko równiutkie, dopracowane i wymuskane.

A co do przeprowadzki - sie przeprowadzilam w koncu, ale sil juz malo bylo w tym roku. Moze dlatego ze ze swojego na cudze? Wszystko trwało, byl jeden duuuuzy transport iveco- szklo z akwarium przetrwało, a potem codziennie mozolnie az do obrzydzenia jezdzilismy z małzem i ladowalismy pudelkami cale nasze auto i codziennie wydawalo sie nam ze sie zabierzemy jednym transportem. Nawet sprzątanie starego lokum ledwo szło wczoraj i oczywiscie została jeszcze kuchnia na deser.

Bonus dostalismy wczoraj z mężem, bo jakos dotarło do nas to ze to juz w tym roku bedzie budowa. Zastanawiam sie tylko jak zrobic z podlogami w nowym domu, bo to jeszcze wilgoc moze byc przecie jak juz je trza bedzie klasc.

Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku i dzięki ze tutaj wpadaliscie mimo ze mnie nie było. Jesteście cudni!

dzień dobry

Mysia ja po prostu zadzwonię do nich i zapytam o cenę transpotru a ten sklep to jest jakiś sprawdzony i jak macie zamiar płacić przy dostawie czy wcześniej bo tam widziałam kilka opcji płatności :D

wusiu ja jeszcze nie wiem jak i co dokladnie, bo ta wycene zdobyłam tak jakos awansem i niechcacy. To co pytac ich wprost czy zrobią dwa transporty? bo sie troche boje ze sie nie zgodzą i wtedy pupa, a fajnie było by upiec dwie pieczenie. Sirbud niby znany jest i sprawdzony. Bedziesz dzwonic na to allegro?

Mi dali transport jednej przyczepy za 800 zeta z hdesem, 700 bez hds