dobroszka 12.01.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Cześć Myszko A jak Twoje poczynania naokoło PnB? Złożyłas w końcu czy nie? My mamy ostatni papierek do odfajkowania - powinien się urodzić w środę - więc mam nadzieję,że w czwartek/piątek składamy .W KOŃCU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 witanko loodziska i gryzonie wszelakie..eheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 cześć Wam gryzonie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Cześć Myszko A jak Twoje poczynania naokoło PnB? Złożyłas w końcu czy nie? My mamy ostatni papierek do odfajkowania - powinien się urodzić w środę - więc mam nadzieję,że w czwartek/piątek składamy .W KOŃCU ! a dziennika sie nie czyta Dziewczynko. Mysmy złozyli 16 grudnia, ale juz wiem ze cos krecą nosem- dowiem sie wiecej to powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 witanko loodziska i gryzonie wszelakie..eheh jesli chciales mnie zaczepic to Ci sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aloha chomiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.01.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Cześć Myszko A jak Twoje poczynania naokoło PnB? Złożyłas w końcu czy nie? My mamy ostatni papierek do odfajkowania - powinien się urodzić w środę - więc mam nadzieję,że w czwartek/piątek składamy .W KOŃCU ! a dziennika sie nie czyta Dziewczynko. Mysmy złozyli 16 grudnia, ale juz wiem ze cos krecą nosem- dowiem sie wiecej to powiem idę się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aloha chomiczek czesc Stuku puku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wy mnie moi drodzy nie rozeźlajcie bo przedemną bardzo ważne zadanie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wy mnie moi drodzy nie rozeźlajcie bo przedemną bardzo ważne zadanie jest. Hej Mysia! A to zadanie to w kwestii odparowywania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A bylo o tym zadaniu w dzienniku , czy znowu coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Myszko, witaj i będę tu do ciebie zaglądać, bo na tym samym etapie jesteśmy Bardzo fajny domek wybraliście, pewnie jakbym miała szerszą działkę, to też bym się zastanowiła nad parterówką. No ale działka trochę za mała, a ja bardzo lubię piętrowe domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wy mnie moi drodzy nie rozeźlajcie bo przedemną bardzo ważne zadanie jest. Hej Mysia! A to zadanie to w kwestii odparowywania??? Rasiu jaka Ty pilna jestes! Nie narazie nośnik danych do odparowania nie powrócił do gospodarstwa. Usiłuje sobie wyobrazic swój dom w ciemnych oknach i mowie Wam to straszne zadanie jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Myszko, witaj i będę tu do ciebie zaglądać, bo na tym samym etapie jesteśmy Bardzo fajny domek wybraliście, pewnie jakbym miała szerszą działkę, to też bym się zastanowiła nad parterówką. No ale działka trochę za mała, a ja bardzo lubię piętrowe domki Fajnie Lidszu. W ostatecznym rozrachunku Ty wybudujesz dom mi a ja Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Chyba jakieś zaległości mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Chyba jakieś zaległości mam pewnie tak, ale sadze ze je szybko nadrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 zacepilek zxacepilek i uciekom...:(((musem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Chyba jakieś zaległości mam pewnie tak, ale sadze ze je szybko nadrobisz To sobie kolejne Karmi zaaplikuje i ide czytać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Myszko, witaj i będę tu do ciebie zaglądać, bo na tym samym etapie jesteśmy Bardzo fajny domek wybraliście, pewnie jakbym miała szerszą działkę, to też bym się zastanowiła nad parterówką. No ale działka trochę za mała, a ja bardzo lubię piętrowe domki Fajnie Lidszu. W ostatecznym rozrachunku Ty wybudujesz dom mi a ja Ci tylko zastanawiam się dla kogo ta zamiana będzie bardziej korzystna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts