78mysz 12.01.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Myszko, witaj i będę tu do ciebie zaglądać, bo na tym samym etapie jesteśmy Bardzo fajny domek wybraliście, pewnie jakbym miała szerszą działkę, to też bym się zastanowiła nad parterówką. No ale działka trochę za mała, a ja bardzo lubię piętrowe domki Fajnie Lidszu. W ostatecznym rozrachunku Ty wybudujesz dom mi a ja Ci tylko zastanawiam się dla kogo ta zamiana będzie bardziej korzystna nie martw sie wszystko bedzie dobrze o ile nie oddasz domu tesciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mysia jakie ciemne ja zamówiłam ciemny orzech z Krakowa jutro siem dowiem o cenach z Białegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mysia jakie ciemne ja zamówiłam ciemny orzech z Krakowa jutro siem dowiem o cenach z Białegostoku no wlasnie jakies takie ciemny orzech, czarny dąb czy jak go tam zwą bagienny, gorzka czekolada - te klimaty- generalnie ciemny zimny brąz co by sie z dębem ładnie komponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mysia jakie ciemne ja zamówiłam ciemny orzech z Krakowa jutro siem dowiem o cenach z Białegostoku no wlasnie jakies takie ciemny orzech, czarny dąb czy jak go tam zwą bagienny, gorzka czekolada - te klimaty- generalnie ciemny zimny brąz co by sie z dębem ładnie komponował Piękne muszą być... Uwielbiam ciemne okna... jak obraz w ramę biorą to co najpiękniejsze za nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 aaa nie Mysia ten orzech to ciepły odcień ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 a ja nie jestem pewna co wtedy zrobic z elewacją?Zawsze chciałam bielusią i szary dach, ale tu bedzie chyba brakowało "jaja" moze klinkier inny niz szary?http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SRFxgFkZmvI/AAAAAAAAAzo/ZB9x8r8iCfg/s512/2.jpg I co Wy na to?Zawsze myslalam ze biale drewniane, a do tego zielone morkie okiennice i moze drzwi takiez same, ale skoro biore plastykowe okna to białych nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 aaa nie Mysia ten orzech to ciepły odcień ma no bo to zalezy od firmy. Kazdy sobie nazywa jak chce. Ciemny orzech to u niektórych prawie jak wenge wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 a no i cały czas mysle jescze o szarych oknach, ale musze je najpierwej wymacac - na zdjeciach wyglądają super ekstra, a ze ja szary uwielbiam i mój stary nie mówi nie , to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mysia to juz musisz u Efilko obmacać po zdjęciach to ma śliczne szare w krakowskich to jest ciemny ciepły brąz ja będe mieć grafitowy (niemal czarny) dach, jak mąż nie będzie miał nic naprzeciwko śmietankową elewację te orzechowe okna klinkier pewnie grafit sam z siebie wylezie no podoba mi się tak nic oryginalnego może nie do końca pięknie ale to moje ma być jakby nie patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mysia to juz musisz u Efilko obmacać po zdjęciach to ma śliczne szare w krakowskich to jest ciemny ciepły brąz ja będe mieć grafitowy (niemal czarny) dach, jak mąż nie będzie miał nic naprzeciwko śmietankową elewację te orzechowe okna klinkier pewnie grafit sam z siebie wylezie no podoba mi się tak nic oryginalnego może nie do końca pięknie ale to moje ma być jakby nie patrzeć wydaje mi sie ze bedzie u ciebie wyraziście. U mnie moze byc troche gorzej własnie przez ten zimny brąz, ale bede jeszcze myślec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Myszka , u Rasi obmacaj okna - ona ma okna marzenie po prostu .Dokładnie ten odcień szarości co mi się marzy. No i bliżej masz do niej nż do Efilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no chyba pomolestuje troche Raśke to i jej kominek przelotowy obejrze odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.01.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 kominka to ona jeszcze nie ma - dopiero trwają narady nad nim.Ale ma parę innych rzeczy fajnych NO i sama jest niezwykle fajoska dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 kominka to ona jeszcze nie ma - dopiero trwają narady nad nim.Ale ma parę innych rzeczy fajnych NO i sama jest niezwykle fajoska dziewczyna O tym ze Ona jest fajowska to sie juz przkonałam raz, a pewnie nim sie wybiore to kominek juz bedzie stał na bacznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 idem spaciu bo mi sie Mala znowu w nocy obudzi na mur beton i bede szukac zapałek na podporki dla oczu. Calusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.01.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 oo , a czemu się budzi? złe sny czy choraczek?buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 oo , a czemu się budzi? złe sny czy choraczek? buźka choraczek znowu, mielismy dzisiaj przeboje z lekarzami i badaniami, ale nie mam juz sily o tym opowiadac. Powiem jedno dramat juz nawte z ta niepubliczna słuzba zdrowia i to coraz gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ojej - pocałuj Królewnę ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ojej - pocałuj Królewnę ode mnie jasne kochana ciocia Nefercia, hihi. Wiesz jak ona lubi ten Twoj avatarek? I jeszcze Dobrosi bo zna panienke Vittorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 a i na Lidszu dzisiaj zwróciła uwagę i powiedziała ooo. No dobra ide juz, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts