Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

Myszko, witaj i będę tu do ciebie zaglądać, bo na tym samym etapie jesteśmy :D

Bardzo fajny domek wybraliście, pewnie jakbym miała szerszą działkę, to też bym się zastanowiła nad parterówką. No ale działka trochę za mała, a ja bardzo lubię piętrowe domki :wink:

Fajnie Lidszu. W ostatecznym rozrachunku Ty wybudujesz dom mi a ja Ci ;)

tylko zastanawiam się dla kogo ta zamiana będzie bardziej korzystna :wink:

nie martw sie wszystko bedzie dobrze o ile nie oddasz domu tesciowej ;)

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mysia jakie ciemne ja zamówiłam ciemny orzech z Krakowa jutro siem dowiem o cenach z Białegostoku :wink:

no wlasnie jakies takie ciemny orzech, czarny dąb czy jak go tam zwą bagienny, gorzka czekolada - te klimaty- generalnie ciemny zimny brąz co by sie z dębem ładnie komponował

Piękne muszą być... 8)

Uwielbiam ciemne okna... jak obraz w ramę biorą to co najpiękniejsze za nimi... 8)

a ja nie jestem pewna co wtedy zrobic z elewacją?

Zawsze chciałam bielusią i szary dach, ale tu bedzie chyba brakowało "jaja" moze klinkier inny niz szary?

http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SRFxgFkZmvI/AAAAAAAAAzo/ZB9x8r8iCfg/s512/2.jpg

I co Wy na to?

Zawsze myslalam ze biale drewniane, a do tego zielone morkie okiennice i moze drzwi takiez same, ale skoro biore plastykowe okna to białych nie chce

Mysia to juz musisz u Efilko obmacać po zdjęciach to ma śliczne szare :D w krakowskich to jest ciemny ciepły brąz ja będe mieć grafitowy (niemal czarny) dach, jak mąż nie będzie miał nic naprzeciwko śmietankową elewację te orzechowe okna klinkier pewnie grafit sam z siebie wylezie no podoba mi się tak nic oryginalnego może nie do końca pięknie ale to moje ma być jakby nie patrzeć :lol:

Mysia to juz musisz u Efilko obmacać po zdjęciach to ma śliczne szare :D w krakowskich to jest ciemny ciepły brąz ja będe mieć grafitowy (niemal czarny) dach, jak mąż nie będzie miał nic naprzeciwko śmietankową elewację te orzechowe okna klinkier pewnie grafit sam z siebie wylezie no podoba mi się tak nic oryginalnego może nie do końca pięknie ale to moje ma być jakby nie patrzeć :lol:

wydaje mi sie ze bedzie u ciebie wyraziście. U mnie moze byc troche gorzej własnie przez ten zimny brąz, ale bede jeszcze myślec