Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

Ojej - pocałuj Królewnę ode mnie :)

jasne kochana ciocia Nefercia, hihi. Wiesz jak ona lubi ten Twoj avatarek? I jeszcze Dobrosi bo zna panienke Vittorie :)

Już mi nic nie mów, bo normalnie sobie zrobię dziewczynkę :):) A za stara jestem więc istnieje ryzyko, że się rozpęknę :):)

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojej - pocałuj Królewnę ode mnie :)

jasne kochana ciocia Nefercia, hihi. Wiesz jak ona lubi ten Twoj avatarek? I jeszcze Dobrosi bo zna panienke Vittorie :)

Już mi nic nie mów, bo normalnie sobie zrobię dziewczynkę :):) A za stara jestem więc istnieje ryzyko, że się rozpęknę :):)

ja musze Cie jeszcze troche nakrecic

Gość justyna_m
a ja nie jestem pewna co wtedy zrobic z elewacją?

Zawsze chciałam bielusią i szary dach, ale tu bedzie chyba brakowało "jaja" moze klinkier inny niz szary?

http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SRFxgFkZmvI/AAAAAAAAAzo/ZB9x8r8iCfg/s512/2.jpg

I co Wy na to?

Zawsze myslalam ze biale drewniane, a do tego zielone morkie okiennice i moze drzwi takiez same, ale skoro biore plastykowe okna to białych nie chce

wiesz obok mnie budują domek, któy ma grafitową dachówkę - identyczną jak moja i tak samo struktonit za rynna, ma białe okna, białą podbitkę i kremową elewację ...jest prześliczny ... cholercia muszę zdjęcie dla Ciebie zrobić i tak cichaczem na chwilkępokazać :wink: jak będę w najbliższym czasie na budowie to cyknę :D

wiesz obok mnie budują domek, któy ma grafitową dachówkę - identyczną jak moja i tak samo struktonit za rynna, ma białe okna, białą podbitkę i kremową elewację ...jest prześliczny ... cholercia muszę zdjęcie dla Ciebie zrobić i tak cichaczem na chwilkępokazać :wink: jak będę w najbliższym czasie na budowie to cyknę :D

No wklejaj, wklejaj - i czemu tylko na chwilkę? :roll:

Myszka no właśnie - jak pcv to nie białe.... ehhh co ja zrobię? Właśnie myślę o szarych, ale ciemnoszarych...

To co, wpraszamy się do Rasi razem? :p Ja się wprosiłam w następną sobotę, bo w ten weekend jest wyjechana :)

Myszka no właśnie - jak pcv to nie białe.... ehhh co ja zrobię? Właśnie myślę o szarych, ale ciemnoszarych...

To co, wpraszamy się do Rasi razem? :p Ja się wprosiłam w następną sobotę, bo w ten weekend jest wyjechana :)

Chyba sobie tą sobotę odpuszczę, bo całe tabuny będą ciągnąć w stronę gór... to jak by co... zapraszam 8) :D

Gość justyna_m

wkleję na chwilkę bo wiecie nie mój dom itp. jak będę na budowie i jasno będzie to zdjęcie cyknę :wink:

Witanko

normalnie ledwo sie zwlekłam z łózka - Majka całą noc majaczyła i robila awanturki. Moj biedny mąz pojechal na zapałkach do roboty. Jedyny plus jest taki, ze temperatura jej w koncu spadła. chwala ze sie sie wsztrzymałam z antybiotykiem - pani doktor mowila zeby juz podac bo angina sie rozwinie. No dobrze nie wywalam go jeszcze, ale mam nadzieje ze sie nie przyda.

Wczoraj byla jazda: zrobilismy badanie i mialo byc na 13. Nie bylo go i o 18 tez nie bylo - to maz pojechal do domu. z domu dzwonimy czy jest badanie - jest prosze przyjechac.

No to my- prosze powiedziec czy jest po co? W sensie czy cos sie tam dzieje czy nie?

No ona nam nie powie przez telefon :evil: .

No dobra ublagalismy o konsultacje tel z lekarzem. lekarka - no badania są złe prosze przyjechac. Ja- no ale są bakterie?

lekarka- ja juz nic wiecej nie powiem - prosze przyjechac.

No wiec pakujemy nasze 39.8 C do auta i zadylamy do limu bo jak przyjechac to znaczy ze musi byc bardzo zle i nie wazna temperatura dziecka - trza jechac i juz.

No to walimy. Wchodzimy do limu a tam do lekarza 16 osob przed nami. Acha.

Pani mowi prosze isc do klatki obok - tam jest jeszcze pediatra. No ok. idziemy. Przyjmie nas pan? nie- nie przyjme jestem od rana w pracy ide do domu.

Acha - swietnie. To prosze choc sprawdzic wyniki moczu.

On - wyniki moczu są ok.

No to ja juz sobie kipie w srodku - biore te wyniki i lece do tej 16-to osobowej kolejki. Male wyjasnienia w rejestracji ze lim polecial z nami w kulki i nie dal wynikow na czas i jestesmy przyjeci przez pania doktor.

Ok.

ona- No dobra, podraznione gardło - bedzie angina -

my- ale córka miala badanie fiberoskopowe i wymiotowała - moze stad podraznione gardło.

ona- Antybiotyk.....

no i tak to sie gada dzisiaj w prywatnych placówkach. Nie wiem jak inne, ale moja spadła na pysk z jakoscią usług, co mnie martwi nieziemsko - placimy juz podatki za panstwową, placimy za ubezp. prywatne, a teraz jeszcze za co przyjdzie placic? za pojedynczych lekarzy prywatnie? Zeby jeszcze byla implikacja na stan zdrowia, phi.

Ludzie ja mam budowe na karku! nie mam ochoty na utrzymywanie takich fachofffffcóf bez wzgledu na ich dziedzine :x

No wyzaliłam sie.

Chyba sobie tą sobotę odpuszczę, bo całe tabuny będą ciągnąć w stronę gór... to jak by co... zapraszam 8) :D

Ano ponoc warto.....

Ja w ta sobote mam studia, ale zawsze mozna zostac zbiegiem. Jak tylko mnie skąds sciągniesz Dorcia to sie mozemy wstepnie umowic :) z Rasiulą

łoooo matko.....

ja powiesz szczerze, że mamy prywatną służbę zdrowia bo - Bozi dziękować - firma Szanownego chce mieć kontrole nad zwolnieniami :)

ale powiem Wam, że ja to się dziwię, że sa jeszcze przychodnie gdzie lekarz to bóstwo, i decyduje o bycie i niebycie, a wszystko inne to puch marny :o

Gość justyna_m
Mysia, nie nerwuj się :wink:

papierki to często wprawiają w kiepski nastrój :roll:

Zdrówka córci życzę :wink:

Dzieki Dario- chyba juz troche poskutkowało

Justynko - ja bym wlasnie chciała tak jak ma ten domek ale pod warunkiem ze okna beda białe drewniane. A ten obok Ciebie ma jakie białe?

tak ma białe okna ... obiecuję, że jak tylko pojadęto zdjęcie zrobię ... może dziś męża poproszę :wink: