78mysz 13.01.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a przepraszam, ze niby ja to ta małpa czy Ty? To wez jakiez probki u Rasi zostaw dla mnie, bo mi sie juz podlogi snia po nocach. Wiesz ze ja Cie biore w całości no nie? pamietasz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień dobry Mysia oby Córcia szybciochem wyzdrowiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mysia , a co Małż na to ,że Ty tego Ducha tak w całoście...? Jak dziś Twój maluszek , lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Eeee chcesz przyjechać bez małża i Królewny? Mysia kurrrrrde też mnie wkur.iają takie fachowce w tym Limie Wiesz że LIM ma się łączyć z jeszcze większym badziewiem Lux-Medem?????? To dopiero będzie kaszana Correct - nie bierzesz Duszka w całości, tylko to co z niego Ci zostawię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 mąz stara sie byc tolerancyjny - oczywiscie ma swoje granice - ja zresztą tez. Majka ma sie zdecydowanie epiej. Własnie wymysliła sobie ze ognisko zrobi w duzym pokoju ze słomek do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Eeee chcesz przyjechać bez małża i Królewny? Mysia kurrrrrde też mnie wkur.iają takie fachowce w tym Limie Wiesz że LIM ma się łączyć z jeszcze większym badziewiem Lux-Medem?????? To dopiero będzie kaszana hm... ja tam z enel-med jestem zadowolona.... choć fakt, że dentyści sa raczej kiepści ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Eeee chcesz przyjechać bez małża i Królewny? Mysia kurrrrrde też mnie wkur.iają takie fachowce w tym Limie Wiesz że LIM ma się łączyć z jeszcze większym badziewiem Lux-Medem?????? To dopiero będzie kaszana Correct - nie bierzesz Duszka w całości, tylko to co z niego Ci zostawię! skoro tak to szybko juz rób te podłogi zeby mi sie troche podregenerował nim przyjedzie do mnie na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 my mamy fajną dentystkę w Dentice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a przepraszam, ze niby ja to ta małpa czy Ty? To wez jakiez probki u Rasi zostaw dla mnie, bo mi sie juz podlogi snia po nocach. Wiesz ze ja Cie biore w całości no nie? pamietasz o tym? ale próbki czego..?jakie..kurcze nio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Eeee chcesz przyjechać bez małża i Królewny? Mysia kurrrrrde też mnie wkur.iają takie fachowce w tym Limie Wiesz że LIM ma się łączyć z jeszcze większym badziewiem Lux-Medem?????? To dopiero będzie kaszana Correct - nie bierzesz Duszka w całości, tylko to co z niego Ci zostawię! gdzie do Rasi? no jak mała bedzie chora to bez niej, a jak zdrowa to moze sie umowimy z małzem ale wolalabym sie z nim jakos juz na miejscu umowic, bo pewnie przez wawe nie bedzie mu sie chcialo jechac, zobaczymy, nie wiem jeszcze gdzie dokladnie Rasia ma domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No Laski przeca mówiłam Kwestia czy to, co zostanie z Duszka zdąży się zregenerować zależy tylko od tego, jak bardzo będziesz mi deptać po piętach Nituś - coś mi się wydaje że z Enel-Medem też, obawiam się... Ale mogłam coś pokaszanić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a przepraszam, ze niby ja to ta małpa czy Ty? To wez jakiez probki u Rasi zostaw dla mnie, bo mi sie juz podlogi snia po nocach. Wiesz ze ja Cie biore w całości no nie? pamietasz o tym? ale próbki czego..?jakie..kurcze nio? Cabreuva, Doussie, Jatoba, tylko takie jak najczerwieńsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 to jatoba..jak miodowo bursztynowo..czerwona..niom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 duszku... a biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 siem ulachała..no klon jawor ale miekkawe to a wy macie wymagania pobieliłbym deba..czy jasiona..co uczynie dla ciebie..właśnie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 to miałaś wczoraj niezłą jazdę Mysia Dobrze, że już lepiej, najgorsze za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 to jatoba..jak miodowo bursztynowo..czerwona..niom.. Ale ona ciemnieje podobno straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 straszliwie dla mnie..nie musi znaczyc straszliwie dla ciebie..padouk ..widziała?ile masz jeszcze czasu do posadzek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Uuuu Kochany, daleeeko: przełom marca/kwietnia dopiero ruszam z oknami, instalacjami, tynkami (a troszkie tego do otynkowania jest), także jak się uda wylać w czerwcu to będę baaardzo happy, a że nie wiem czy mi się uda do gazu podpiąć latem, to HGW ile to będzie schło samo Chociaż ciepło wtedy będzie... Padouk to sama tu wklejałam i powiedziałeś że on jest tak czerwony, że bywa aż fioletowy To aż tak to nie... Widziałeś dom KBiJan ten co zaraz był skasowany? To takie mi się podoba właśnie. Albo u Reziego, wiesz co on tam ma? Bo chodzi mi o taki kolor ciepły, głęboki i delikatnie czerwonawy... Czemu cabreuva nie? Ona mi się bardzo podoba, chociaż na żywo nie macałam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 rezi ma merbau zdaje sie o ile dobrze pamietam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts