DorciaIQ 13.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Taaak? A jakieś to takie nie za ciemne, a mi się wydawało że merbau to taki ciemny.... jesooo ale z tym problemów To co, porzucisz u Rasi kawałek czerwonej jatoby i czerwonego merbała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie raczej nie..klase sobie dobierzesz jaka chcesz..a to sposób wykonczenia..daje finalny efekt..podklad poliuretanowy..czy alkoholowy czy wreszcie olej..trzeba by zrobic próbki..takie profesjonal..do czwartku nie dam rady a tobie sie specjalnie az tak nie spieszy wiec..wait please..bede jeszcze nie raz nie dwa do kwietnia...w stolycy dorcia ok?co wiecej jak aparatem zdjęcie strzelisz taki bedzie efekt u kazdego tez jest inne nieco naswietlenie inny metraz no słowem inny układ..i to tez zawsze troche zmieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Oki doki - faktycznie się nie pali, a nie pomyślałam że to tyle jezd zachodu z tym towarem Ale to Mysia, to Mysia chciała próbki - ja tylko się podpięłam pod jej pomysł Jedno co wiem na pewno: lakier, nie olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a przepraszam, ze niby ja to ta małpa czy Ty? To wez jakiez probki u Rasi zostaw dla mnie, bo mi sie juz podlogi snia po nocach. Wiesz ze ja Cie biore w całości no nie? pamietasz o tym? ale próbki czego..?jakie..kurcze nio? Cabreuva, Doussie, Jatoba, tylko takie jak najczerwieńsze o nie Dorcia cos Ty mi w szyk weszła teraz? Myslisz ze jak laska jestes to Ci wszystko ujdzie plazem? hę? Duchu ja prosze o neutralne i zimne zimniaste kolory- dąb, dąb bielony dąb zabejcowany jakims orzechem, jakis ciemny dąb bagienny czy jak mu tam wędzony i prosze z cieplych o termojesion, o i co Ci tam jeszcze przyjdzie do glowy o i teak przyjdz do nas przyjdz Świety Mikołaju, obdaruj, wszystkich obdaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie teraz...nie we czwartek jakbym wiedział wczesniej ze chcecie to co innego.. bede jeszcze nie raz i nie dwa..pozbieram wasze wytyczne wedle tego postaram sie cokolwiek splodzic i przywioze..ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Oki doki - faktycznie się nie pali, a nie pomyślałam że to tyle jezd zachodu z tym towarem Ale to Mysia, to Mysia chciała próbki - ja tylko się podpięłam pod jej pomysł Jedno co wiem na pewno: lakier, nie olej Mysia Mysia chciala, jeszcze domu nie ma a ona juz smiała chciec, phi. Takas odwazna Dorciu, a potem sie za mnie chowasz? A ja za to chcem olej zadnego lakieru, tylko olej i olej. Lubie surowa deske :0:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 o nie Dorcia cos Ty mi w szyk weszła teraz? Myslisz ze jak laska jestes to Ci wszystko ujdzie plazem? hę? Mysia Mysia chciala, jeszcze domu nie ma a ona juz smiała chciec, phi. Takas odwazna Dorciu, a potem sie za mnie chowasz? I tak źle, i tak niedobrze - weź tu dogodź kobitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no narób nam probek i zrobimy zlocik i kazda sobie cos wybierze, niekoniecznie ze swojej pierwotnej kolekcji probek, pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 o nie Dorcia cos Ty mi w szyk weszła teraz? Myslisz ze jak laska jestes to Ci wszystko ujdzie plazem? hę? Mysia Mysia chciala, jeszcze domu nie ma a ona juz smiała chciec, phi. Takas odwazna Dorciu, a potem sie za mnie chowasz? I tak źle, i tak niedobrze - weź tu dogodź kobitce Mysle ze znasz to sama ze swojego przykladu ;P a wczesniej to sie musimy wybrac Dorcia do tego Rusca obejrzec dokladnie wszystko i w ogóle i w szczególe, no nie? Mozna by sie z anią w muratorze umówic i betaGreta tez te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 wlasnie good idea... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 wlasnie good idea... musimy sobie jakos radzic same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ale tam NI MAJOM cabreuvy Ale pojechać owszem chętnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie martw sie, pan Ci cos przyniesie zza kotary i powie ze to wlasnie jest to , przy czym bedzie to tak brzydkie, ze z miejsca porzucisz mysl o dalszych poszukiwaniach cabreuvy, ot. tak sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 bedom miec bedom..jak zajade i rzasne kogo trzeba hehe...dorcia dostaniesz v=caberuve odemnie na wskazany adres..tylko go wyslij na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ło rety to Ty ufasz poczcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 pomóżcie. Jak mam wybrac ten podział okna?tak:http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SW3nKsj_WXI/AAAAAAAABV0/2F_PDJcGyVU/s512/elewacja%20taras%20uklad%20okien2.JPG a moze tak?http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SW3n3yxPTsI/AAAAAAAABWU/x9_g0iUA2U0/s512/elewacja%20taras%20uklad%20okien.JPG Reszta bedzie chyba taka:http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SW3oN0wO0GI/AAAAAAAABW0/bB9mUUS9GSk/s512/elewacja%20front%20podzia%C5%82%20okien.JPGi tak: tył domuhttp://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SW3ogmTh3yI/AAAAAAAABXU/5NBOaHEyyTI/s512/elewacja%20ty%C5%82%20podzia%C5%82%20okien.JPG I co Wy na to? Jak bedzie dobrze?A moze wogle inny podział zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 14.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 jaką masz szerokość innych okien? ja bym podzieliła tak jak wszystkie na taką samą szerokość. U nas są wszystkie podzielone na 75cm. Czyli duże balkonowe mamy 3 x 75cm a mniejsze okna 2 x 75 najmniejsze jest 75cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 jak dla mnie to pierwsza wersja bo obok też są dzielone i to tak symetrycznie na ścianie będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Justysia ja mam te małe 180, balkonowe mam 300 i 210 i fix duzy tez jest 210. Generalnie nie chce zbyt duzo podziałow. Podoba mi sie tez taki podział okien:http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SW3qrSiL7mI/AAAAAAAABX8/w80U4aGvVqQ/s512/DSC01514-1_s.jpgi kolor takiego neutralnego dębu tez mi sie widzi. I jeszcze taki ciemny na okna i drzwi. Wiec jak bedzie taaaki jakis bagienny dąb to nie moze byc za duzo szprosów wszelakich: http://www.pol-skone.pl/public/Image/noble%201.JPG I pozostaje wtedy pytanie: jaki kolor bramy? I to jest trudne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 14.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ja bym zmieniła to 300 na 3 x90 czyli 270 a fixa na 180 ... nie wiem jakoś lubię jak wszystko jest symetryczne i równe ... nie wiem czy u was się to da. a gdzie ten fix jest tylko pamiętaj aby fix zrobili Tobie w podwójnej ramie żeby wyglądał tak jak inne okna!!! inaczej fixy odróżniają się strasznie i nie są łądne. a nie chciałaś białych okien?? dąb bagienny jest ciemny brama koniecznie w kolorze takim jak okna i reszta stolarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts