78mysz 14.01.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 znaczy sie ze te brązowe okna są fajne jednak?Nawet do szarej dachowki? Tak myslslam ze masz w Srodeczku białe Ewciu. Dzięki. zapamietam na wszelki wypadek ten numerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 myślę że TAKI brązowy tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Mysza zgadałaś się z Dorcią ? Moje okna to aluminium w RAL 9007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a Ty Rasiu sie obudziłas? Jeszcze sie nie zgadałam, a na którą sie umowiłyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a Ty Rasiu sie obudziłas? Jeszcze sie nie zgadałam, a na którą sie umowiłyscie? mówiłaś, że po 12, to zaproponowałam 13 - 14... może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no wiesz, dla mnie bomba. Dzieki za uwzglednienie moich ram czasowych. ide spaciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.01.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ja w końcu siadłam a tu Laski spać idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nefer było latać cały dzień? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 się też przywitam miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.01.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To i ja tez sie przywitam. Czesc Dziewczynki moje. Wlasnie przeszłam chrzest bojowy z piecem gazowym. Poniewaz boje sie go jak ognia i wogole gazu sie boje to nawet sie go nie dotykałam ... az do dzisiaj - przetrwałam całe 2 tygodnie. Wstaje dzisiaj rano - zimno jak w psiarni. Ide do pieca a tu kontrolka sie pali czerwona jak byk. No to co? no to panika. Przeglad kominarski czytam. Kurcze moze wentylacja albo czujnik. Ok dzwonie do wlasciciela. Wlasciciel dal numer na hydraulika. Hydraulik mowi ze jest w pracy, a ja mam w domu chore dziecko. zajefajnie. On moze byc dopiero o 18. No to szukamy dalej. Wlascicielka dobrze sie spisala - przyniosła kolejny numerek. Czytam ja instrukcje - pisze ze jak sie przegląd kominiarski swieci i wyswietla błąd 09 to znaczy ze cisnienie wody małe. Patrze cisnienie 0.3 bara. Ale jakie do kuta powinno wogloe byc i gdzie sie je zmienia. Wole nie grzebac przy zaworach - ostatnio jak grzebalismy z mezem to otworzylismy zawor bezpieczenstwa i w pieca wyleciała szlamowata tryskająca na wszystko woda( ale sie nastraszylismy). No dobra. Skutek jest pozytywny - po kolejnej rozmowie z kolejnym hydraulikiem okazało sie ze nie czerwony tylko czarny zawór gdzies jest i trzeba go rozkręcic i dopompowac wody do 1-1.5 bara. identyfikowano zawór. UfffffffMusze sobie naklejke nakleic na jedną cycke +10 do skillu hydraulicznego, a na drugą +30 do odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.01.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 się też przywitam miłego dzionka Wszystkim życzę Czesc Maluszku - ciesze się ze tu zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 się też przywitam miłego dzionka Wszystkim życzę Czesc Maluszku - ciesze się ze tu zaglądasz a zaglądam i widzę, że niezły miałaś poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.01.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 nooooooo. Powiedziałabym ze wrecz wymarzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.01.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 acha w dzienniku jest o ogrodzeniu. Bedziemy robic panelowe. Jak kto zainteresowany to moge podac namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 My tez panelowe zrobimy, na razie mamy ogrodzone siatka , slupki to zuzyte stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.01.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 nasze pole całe nieogrodzone, juz za pozno na prowizorki, wiec zrobie finisz, tylko wjazd zrobie na kopercie co by mi go nie stratowaly duze machiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Cale szczescie ze nie robilismy docelowego ogrodzenia od razu, bo kilka razy rozbieralismy ogrodzenie jak nie z jednej to z drugiej stony bo koparka nie mogla dojechac albo cos innego. Mamy dosc mala dzialke moze to dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 acha w dzienniku jest o ogrodzeniu. Bedziemy robic panelowe. Jak kto zainteresowany to moge podac namiary. A co to jest , jak wygląda i ile kosztuje? MOże i ja bym machneła takie cuś.Poproszę ten namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To sa ogrodzenia jak przy zakladach przemyslowych http://www.dru-mar.pl/uploads/125/P1010206.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ale są różne wzory , prawda? Bo ja chciałam coś takiego , tylko bez tych wybrzuszeń Zupełnie prościutkie. Nawet nie wiedziłam, że to się nazywa panelowe - myslałam ,że to po prostu siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts